تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1027 از 1185 اولاول ... 275279279771017102310241025102610271028102910301031103710771127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بنظرم از هیچ فراورده ای با عنوان ضد عرق استفاده نکنید چه کرم باشه یا اسپری و مام
    به دلیل ترکیب آلومینیومی موجود در این محصولات و اختلال در ترشح غدد عرق، سرطان زا هستند
    اسپری های معمولی به مراتب بهترن
    البته به طور علمی هیچ ارتباطی بین ترکیبات آلومینیومی این محصولات و سرطان زایی پیدا نشده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    من با توجه به مطالب این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این حرف رو زدم
      محتوای مخفی: توضیح 
    محققان، ارتباط ضدعرق‌ها با سرطان پستان را نیز مورد بررسی قرار داده‌اند. البته طبق نظر انجمن بین‌المللی سرطان و جامعه سرطان آمریکا، این ارتباط هنوز مبنای علمی ندارد. دکتر فیلیپا، عضو رسمی این انجمن معتقد است مواد اختصاصی در دئودورانت‌ها به عنوان نگهدارنده وارد جریان خون می‌شوند یا در بافت پستان تجمع پیدا می‌کنند و با تحریک تولید استروژن، باعث رشد سلول‌‌های سرطانی پستان می‌شوند، ولی این ارتباط علت و معلولی نیست و در مورد آن اختلاف‌نظر وجود دارد.

از طرفی سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده است افرادی که دچار اختلال کلیوی هستند، نباید از ترکیب‌های حاوی آلومینیوم استفاده کنند چون آنها را در معرض خطر پیشرفت اختلال فعالیت کلیوی قرار می‌دهد. آلومینیوم می‌تواند باعث بروز اختلالات التهابی مانند بیماری کرون شود، بنابراین اجتناب از تماس پوستی با آلومینیوم بسیار مهم است تا شانس بروز بیماری‌های مزمنی مانند آلزایمر در آینده کم شود. به هر حال با توجه به اینکه مطالعه‌های کافی در این زمینه انجام نگرفته، منطقی است که در استفاده مداوم از این ترکیب‌ها احتیاط یا از جایگزین‌های گیاهی استفاده کنید.

دکتر محمدعلی نیلفروش‌زاده، متخصص پوست و مو، رییس مرکز تحقیقات پوست و سلول های بنیادی

خب بله دقیقا به اثبات نرسیده ولی بهرحال احتمالش هم...
    من عذرخواهی میکنم در حد یک پیشنهاد بود

4. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    من با توجه به مطالب این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این حرف رو زدم
      محتوای مخفی: توضیح 
    محققان، ارتباط ضدعرق‌ها با سرطان پستان را نیز مورد بررسی قرار داده‌اند. البته طبق نظر انجمن بین‌المللی سرطان و جامعه سرطان آمریکا، این ارتباط هنوز مبنای علمی ندارد. دکتر فیلیپا، عضو رسمی این انجمن معتقد است مواد اختصاصی در دئودورانت‌ها به عنوان نگهدارنده وارد جریان خون می‌شوند یا در بافت پستان تجمع پیدا می‌کنند و با تحریک تولید استروژن، باعث رشد سلول‌‌های سرطانی پستان می‌شوند، ولی این ارتباط علت و معلولی نیست و در مورد آن اختلاف‌نظر وجود دارد.

از طرفی سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده است افرادی که دچار اختلال کلیوی هستند، نباید از ترکیب‌های حاوی آلومینیوم استفاده کنند چون آنها را در معرض خطر پیشرفت اختلال فعالیت کلیوی قرار می‌دهد. آلومینیوم می‌تواند باعث بروز اختلالات التهابی مانند بیماری کرون شود، بنابراین اجتناب از تماس پوستی با آلومینیوم بسیار مهم است تا شانس بروز بیماری‌های مزمنی مانند آلزایمر در آینده کم شود. به هر حال با توجه به اینکه مطالعه‌های کافی در این زمینه انجام نگرفته، منطقی است که در استفاده مداوم از این ترکیب‌ها احتیاط یا از جایگزین‌های گیاهی استفاده کنید.

دکتر محمدعلی نیلفروش‌زاده، متخصص پوست و مو، رییس مرکز تحقیقات پوست و سلول های بنیادی

خب بله دقیقا به اثبات نرسیده ولی بهرحال احتمالش هم...
    من عذرخواهی میکنم در حد یک پیشنهاد بود
    بله درسته ولی حرف های محقق های آمریکایی نشون دهنده رد وجود این ارتباط هست و دکتر عزیزمون دقیقا برعکسش رو گفته و کلا حرفهایی که زده همه رد شده هستن و نتیجه یکی از ایمیل های Hoax که در دهه قبل در آمریکا منتشر شده بود وگرنه این قضیه با آلزایمر و ... هم بی ارتباط هست. در همون نوع ایمیل ها خیلی چیزهای عجیب دیگه هم اومده که اگه بخوایم احتمالش رو در نظر بگیریم بهتره اصلا زندگی نکنیم عجیبه که دکتر های متخصص کشور یه چک ساده نمی کنن تا مطمئن بشن از صحت توصیه های عمومیشون به مردم.

قسمت دوم خبر هم توضیح بی ارتباط به بحث است چون آلومینیومی که در این محصولات هست در اصل کربوهیدرات آلومینیوم هست که در بدن تبدیل به آلونیمیوم نمیشه (کلیه آلومینیوم رو دفع می کنه). البته آلرژی به آلومینیوم مهمترین ریسک این محصولات است (که در اون مقاله ذکر نشده بود ).

6. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام من میخواستم یه ادکلن بگیرم بین این سهتا موندم شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
    نمیخوام هم زیادی قوی باشه یه کم بینیم حساسه
    1.CREED GREEN IRISH

2.ALLURE FOR MEN BY CHANEL

3.BLEU DE CHANEL FOR MEN BY CHANEL

8. این کاربر از immortalraiden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

1.CREED GREEN IRISH

اولی رو تستی نداشتم متاسفانه اما در مورد دو تای دیگه هردو بسیار عالی و جز برترین عطرهای خنک مردانه هستند
    نه الور و نه بلو د شنل عطرهای سنگینی نیستن که رایحه اذیت کننده ای داشته باشند...
    اما من شخصا بین این دو آلور اسپرت رو بیشتر میپسندم

10. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1.CREED GREEN IRISH

سلام : کرید گرین ایریش ادکلن بسیار خوشبو با رایحه ای بسیار عالیست . در وصفش همین بس که کول واتر معروف رو از روی همین کپی کردن . تنها ایرادش ماندگاریش هست که خوب باید به حساب یک مقدار خنک بودنش گزاشت . البته چهار فصل هم محسوب میشه .

12. 4 کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sayasla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

1.CREED GREEN IRISH

سلام
    به نظرم green irish بوی شیشه پاک کن میده و عطر جالبی نیست
    blue de chanel هم اینقدر فیک از روش زدن که نسبتا خز شده،البته بوش هم زیاد جالب نیست از نظر من

داره خودمونی میشه sayasla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان از kenzo boisee تولید جدید تو ایران هست؟2013 یا 2014
    من تا پارسال که دنبالش بودم همشون مال سال 2010 بودن

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

امروز دوستم برای دوس دخترش به پیشنهاد من ck Beauty خرید . عطر فوق العاده خوشبو و پخش بو و موندگاری بالایی داره .
    حتما تست کنید مناسب کادو به یه دختر خانوم جوان

16. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

امروز دوستم برای دوس دخترش به پیشنهاد من ck Beauty خرید . عطر فوق العاده خوشبو و پخش بو و موندگاری بالایی داره .
    حتما تست کنید مناسب کادو به یه دختر خانوم جوان
    سلام
    میشه لطفا کمی در مورد نوع رایحه و پخشش توضیح بدید
    ممنونم

18. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •