آره دقیقا ، بهتره دنبال معاف از رزم نرن اصلا !! هرکی رفته معاف از رزم گرفته پشیمون شده ، میگه کاش همون عادیش رو رفته بودیم.
ولی با این حال ارزش کارت پایان خدمتشون هم میاد پایین !!!
آره دقیقا ، بهتره دنبال معاف از رزم نرن اصلا !! هرکی رفته معاف از رزم گرفته پشیمون شده ، میگه کاش همون عادیش رو رفته بودیم.
ولی با این حال ارزش کارت پایان خدمتشون هم میاد پایین !!!
سلام
دوستان اگه کسی بخواد بره سربازی چه مهارتهایی رو باید بلد باشه؟
فرض کنید یه نفر همه اش سرش تو کتاب بوده ، تخصصش هم همین درس خوندنه ، حالا میخواد بره سربازی چه چیزایی قبل سربازی باید یاد بگیره؟
مثلا یکیش این دوخت و دوز جزیی لباس برای وقتی که مشکلی پیش بیاد هست ، دیگه چه مهارتهایی لازمه؟ - هرچی میدونید بهم بگید
ممنون
مهمترین چیزی که باید تمرین کنی تا توی آموزشی زجر نکشی تمرین کم خوابی هست
سعی کن مقدار خوابت رو به 5 ساعت در روز برسونی تا تو آموزشی شوکه نشی !
سلام
اگه دوخت و دوزت خوب باشه شاید بتونی دربخش خیاطی خودت رو بند کنی، پسر عمم به خاطر اینکه در دوزندگی مهارت داشت میگفت که رفت برای بخش
خیاطی و ... میگفت همش اونجا بودم خیلی از رژه ها و اینارو هم ازین طریق پیچونده بود. ولی به هرحال سعی کن بدنتو روی فرم بیاری که اونجا فعالیتهای
زیادی در دوران آموزشی خواهی داشت. اگه عادت نداشته باشی بهت بد میگذره.
سلام دوستان
من دیروز نظام وظیفه بودم تا درباره کسری خدمت جبهه سئوال کنم
مسئولش گفت که زیر 30 ماه سابقه جبهه دیگه محاسبه نمیشه و کسری شاملم نشد
اما تا دلتون بخواد اونجا ادم بود که حتی 29 ماه سابقه داشتن و بد جور هم به خاطر این قانون جدید شاکی بودن
تقریبا 30 نفری بودیم که این مشکل رو داشتیم .2 نفر به نمایندگی از ما رفت و از این بابت شکایت کرد!!!!!!!!!!!
دوستان اگه سابقه جبهه دارید سریعا به نظام وظیفه مراجع کنید و شکایت خودتون رو از این قانون مزخرف به نظام وظیفه ارائه بدید
دوست عزیز الان نزدیک به هفت ماه هست این قانون اجرا شده اگه قرار بود درست بشه تا حالا شده بود
الان سرباز کم هست تازه میخوان مدت خدمت رو بیشتر بکنند
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
دوستان من برای 1/8 اعزامم. (کرج زندگی میکنم)
کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر-هوش مصنوعی خوندم
تک پسر یا متاهل و ... هم نیستم !
حالا با این اوصاف چیکار میتونم بکنم که هم آموزشی و هم بقیه سربازی رو تهران یا کرج باشم؟؟؟
راستی من حتی یه روز سابقه بسیج هم ندارم، پس نمیشه پذیرش سپاه بگیرم، درسته؟؟؟
آیا میشه برای ارتش هم پذیرش گرفت؟ که مثلاً 01، 02، یا حتی قصر فیروزه بیفتم؟؟؟
اگه میشه، لطفاً آدرس جایی که باید مراجعه کنم رو بگید.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
راستی میشه بگید به ترتیب کدوم ارگانها (سپاه - ارتش - وزارت دفاع - ناجا) برای خدمت با شرایط من بهتره؟؟؟ و چه فرق هایی دارند؟
ببخشید سوالام زیاد شد !
شما با فوق لیسانس هر جا بیفتی از لحاظ کاری خدمت راحتی خواهد داشت و به احتمال زیاد شهر خودت هستی . حالا اینکه کدوم ارگان بیفتی کاملاً شانسی هست.
سپاه هم اگر پارتی داشته باشی میتونی پذیرش بگیری مخصوصاً چون کامپیوتر خوندی و همه قسمت های سپاه مهندس کامپیوتر نیاز دارن.
اینکه کدوم ارگان بهتره نمیشه گفت چون همین سپاه پادگان با پادگانش فرق داره اما میشه گفت در مجموع سپاه از همه بهتر و نیروی انتظامی از همه بدتر هست.
شما اگر پارسال میرفتی خدمت 16 ماه داشتی و امسال 21 ماه. خودت رو برای یک خدمت فرسایشی آماده کن.
دوست عزیز سپاه فعلا که پذیرش نمیکنه
شما باید میرفتی دنبال امریه که دیگه دیر شده
اموزشی که دست شما نیست اما وقتی رفتی یگان میتونی با یک سری شرایط انتقال بگیری
بهترین ارگان هم برای خدمت به ترتیب
سپاه
.
.
.
.
وزارت دفاع
ارتش
.
.
.
و
. ناجا
هست
وشانس شما هم با فوق لیسانس برای خدمت در.هر یگان به ترتیب از پایین به بالاهست!
موفق باشید
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
آقا شما رشته ات شدیدا نیاز نیروهای مسلح هست ، هر کدوم از ارگان ها بیفتی خدمت بسیار راحتی داری ( غیر ناجا )
اگه میتونی یه پروژه تحقیقاتی برا سازمان انجام بده ، خیلی از دوستای من تو اداره مون اینکارو کردن 6 ماه کسری گرفتن
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)