تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1027 از 1124 اولاول ... 27527927977101710231024102510261027102810291030103110371077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یعنی حسابگر اینقدر سرعتش باحاله!!!!!!!!!!! مخابرات 2مگ میگیری به زور به 260 میرسه بعدا این!!!!!!!!
    جو گرفتم برم حسابگر بگیرم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

یعنی حسابگر اینقدر سرعتش باحاله!!!!!!!!!!! مخابرات 2مگ میگیری به زور به 260 میرسه بعدا این!!!!!!!!
    جو گرفتم برم حسابگر بگیرم!!!
    سرعت دانلود رایگانش مهمه وگرنه روزانه که همه جا سرعت خوبه
    همین مخابراتم 10 مگ داره با 1.2 دان میکنی قراره 20 مگم بیاره
    شبانه حسابگرم انگار3-6 یعنی فقط 3 ساعت مخابرات 6 ساعت

3. این کاربر از payam11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

دوست عزیز تصویری که میبینی مال سرعت ساعت 2:48 بامداد هستش.دانلود رایگان.اگه بخای همین نیم ساعت دیگ که دانلود رایگانه واست اسکرین شات میزارم.دروغی ندارم بگم که....
    بعدشم حسابگر فقط اشتراک های یک ماهه اش شبانه 3تا6 هست.از 1ماه به بالا رایگانش 2تا7 هستش.لطفا با علم به موضوع صحبت کنین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام.
    دوستان همشهری بنده خودم 2ماهه که از حسابگر سرویس میگیرم ... سرعت روزانه تا 1.7مگ هم میره ولی خب چه فایده !!.
    با اینکه توی منطقه خوبی هستم ولی شب ها استفاده از اینترنت تقریبا غیر ممکنه ! ...
    پینگ میره رو 500 و هی تایم اوت میده !! ... جدیدا هم که مثل اینکه زده توی کار حجم دزدی!! ...
    با هزارتا نرم افزار ترافیک رو چک میکنم ولی بازم معلوم نیست 10مگ 10مگ از کجا هدر میره!.
    من سرویس 1ماهه دارم, پس ساعات رایگان برام فقط 3 ساعته که توی این 3 ساعت تاحالا نشده بیشتر از 1.5 گیگ دانلود کنم.
    (الان تقریبا همه شرکت ها توی ساعت رایگان رو حداقل میشه 3-4 گیگ گرفت اما این)...
    درکل بازم میگم اگه برای دانلود شبانه میخواید بیاید ,اصلا فکر حسابگر رو از سرتون بیرون کنید ... ولی اگه صبح ها وتا ساعت 5-6 غروب میخواید از نت استفاده کنید خیلی خوبه!.
    اینم تصویری جالب از دانلود شبانه بامداد امروز :

با اینکه ساعات مثلا رایگانه ولی بازم این حسابگر خسیس بیکار ننشسته و 12مگ ازم کم کرده!!.
    با این کارشون ,دیگه این ماه تمدید نمیکنم و دارم دنبال یک سرویس دهنده حداقل منصف تر میگردم!!.
    این پست هم دادم تابگم اینقدر که میگید حسابگر حسابگر ..هیچ فرقی با قدیم نکرده ! درسته سرعت رو توی روز بالا برده ولی دریغ از یکم انصاف:|
    دیگه قضاوت با دوستان عزیز و فهیم...
    .
    .
    مـوفق باشــید.

6. این کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام.
    دوستان همشهری بنده خودم 2ماهه که از حسابگر سرویس میگیرم ... سرعت روزانه تا 1.7مگ هم میره ولی خب چه فایده !!.
    با اینکه توی منطقه خوبی هستم ولی شب ها استفاده از اینترنت تقریبا غیر ممکنه ! ...
    پینگ میره رو 500 و هی تایم اوت میده !! ... جدیدا هم که مثل اینکه زده توی کار حجم دزدی!! ...
    با هزارتا نرم افزار ترافیک رو چک میکنم ولی بازم معلوم نیست 10مگ 10مگ از کجا هدر میره!.
    من سرویس 1ماهه دارم, پس ساعات رایگان برام فقط 3 ساعته که توی این 3 ساعت تاحالا نشده بیشتر از 1.5 گیگ دانلود کنم.
    درکل بازم میگم اگه برای دانلود شبانه میخواید بیاید ,اصلا فکر حسابگر رو از سرتون بیرون کنید ... ولی اگه صبح ها وتا ساعت 5-6 غروب میخواید از نت استفاده کنید خیلی خوبه!.

با اینکه ساعات مثلا رایگانه ولی بازم این حسابگر خسیس بیکار ننشسته و 12مگ ازم کم کرده!!.
    با این کارشون ,دیگه این ماه تمدید نمیکنم و دارم دنبال یک سرویس دهنده حداقل منصف تر میگردم!!.
    این پست هم دادم تابگم اینقدر که میگید حسابگر حسابگر ..هیچ فرقی با قدیم نکرده ! درسته سرعت رو توی روز بالا برده ولی دریغ از یکم انصاف:|
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    به نظرم الان به صرفه ترین سرویس ها برای دانلود کردن مخابرات به خاطر دانلود شبانش بعدش های وب با طرح فشفشه که زده 40 گیگ 30 تومن

8. این کاربر از payam11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام.

.
    .
    مـوفق باشــید.

سلام.والا نه من نسبتی با حسابگر دارم نه اونا با من هر چی هم که گفتم راسته.شبا هم همیشه سرور میسازم تو بازی کالاف 4 پینگم هم خوبه.معمولا سرور میشم بیشتر از 30 نمیره..........اسکرین شات هم بخای میزارم.از هر ساعتی با هر لینک دانلودی.این واقعیتیه که گفتم.البته طرح های های وب چیزای خوبین در کل ولی من با حسابگر راحت تر هستم.دانلودامو تا حالا خیلی خوب راه انداخته...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

به نظرم الان به صرفه ترین سرویس ها برای دانلود کردن مخابرات به خاطر دانلود شبانش بعدش های وب با طرح فشفشه که زده 40 گیگ 30 تومن
    بله, به احتمال زیاد این ماه از های وب تمدید میکنم ... البته فعلا پورت خالی برای مرکز امام نداره!.
    سلام.والا نه من نسبتی با حسابگر دارم نه اونا با من هر چی هم که گفتم راسته.شبا هم همیشه سرور میسازم تو بازی کالاف 4 پینگم هم خوبه.معمولا سرور میشم بیشتر از 30 نمیره..........اسکرین شات هم بخای میزارم.از هر ساعتی با هر لینک دانلودی.این واقعیتیه که گفتم.البته طرح های های وب چیزای خوبین در کل ولی من با حسابگر راحت تر هستم.دانلودامو تا حالا خیلی خوب راه انداخته...
    دوست عزیزم شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟؟از چه نوع سرویس حسابگر استفاده میکنید ؟؟.
    بله, اگه واستون مقدوره لطفا یک تصویر از دانلود شبانه (ساعات رایگان) قرار بدید ...
    بلاخره اگه قراره شرایط رو رعایت کنن, باید سرویس دهیشون به همه یکسان باشه و عدالت رو هم فراموش نکنن!...
    .
    .
    مـوفق باشــید.

11. 2 کاربر از sajad-tnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله, به احتمال زیاد این ماه از های وب تمدید میکنم ... البته فعلا پورت خالی برای مرکز امام نداره!.

دوست عزیزم شما کدوم مرکز مخابراتی هستی؟؟از چه نوع سرویس حسابگر استفاده میکنید ؟؟.
    بله, اگه واستون مقدوره لطفا یک تصویر از دانلود شبانه (ساعات رایگان) قرار بدید ...
    بلاخره اگه قراره شرایط رو رعایت کنن, باید سرویس دهیشون به همه یکسان باشه و عدالت رو هم فراموش نکنن!...
    .
    .
    مـوفق باشــید.
    نویز خطت رو شبا بررسی کن
    من مورد عجیبی دیدم
    چند وقته روزا خطم 4 مگه
    غروب که میشه میاد روی 1 مگ و کلی هم نویز زیاد میشه
    نمی دونم مشکل کجاست

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

من مرکز مخابراتی بعثت هستم.اشتراک 1ساله 1مگ 24 گیگ قدیم که الان با تعرفه جدید خیلی بهتر شده تعرفه هاش.بعله چشم.عکس پیج قبل مال دانلود رایگان بود حالا باز دوباره یه عکس میگیرم و ساعتم نشون میدم.بعدشم اون قسمت ریز مصرف رو توی پنل کاربری هم به اندازه یک ساعت از دانلود رایگان شبانه عکس میگیرم میزارم.
    دوستان یه چیزی .من مودم اصلیم زولتریکس بود zw888 یه همچین اسمی داره.snr با مودم زولتریکس دان استریم میاد رو 6 آپ استریم میره رو6ونیم.
    حالا با یک مودم تی پی لینک قدیمی مون td-w8951ndکه اندازه میگیرم snr میزان قابل توجهی میره بالا و میره روی 18.
    تا اینجا هیچ.بعدش اینکه زولتریکس 2انتنه و واسه خونمون خوب بود تا کل خونرو ساپورت میکنه.اما این مودم تک انتنه تی پی لینک خونرو کامل ساپورت نمیکنه.خواستم ببینم شما اساتید چ مودمی پیشنهاد میدین که من بگیرم و حداقل snr مثل همین تی پی لینک باشه.چون من میخوام اشتراک 2مگ بگیرم و حداقل snr باید روی 12-13 باشه..................
    ممنون میشم جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان مرکز بعثت مخابرات سرعت شبانش چطوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •