آره هنوز خرابه...شما از سایت 2020 شارژ کن و گزینه پرداخت توسط قبض تلفن رو انتخاب کن تا از طریق قبض پرداخت کنی. یا میتونی زنگ بزنی 2020 خودشونم برات هر چقدر بخوای شارژ میکنن و بعدا روی قبض تلفن پرداخت میکنی. حتما نیازی به بانک ملت نیست.
آره هنوز خرابه...شما از سایت 2020 شارژ کن و گزینه پرداخت توسط قبض تلفن رو انتخاب کن تا از طریق قبض پرداخت کنی. یا میتونی زنگ بزنی 2020 خودشونم برات هر چقدر بخوای شارژ میکنن و بعدا روی قبض تلفن پرداخت میکنی. حتما نیازی به بانک ملت نیست.
سلام..چند روز صبر کن احتمالا خودش درست میشه. منم سرعتم 5 مگه..بعضی وقتا پیش اومده که روی 1 مگ هم حتی افت پیدا کرده. اما خودش درست شده. شاید هم روی خط تلفنت نویز وجود داره.
دوست من فقط طرح زرین و کمپین رو میشه از طریق قبض هم پرداخت کرد و طرح حرفه ای ها فقط به صورت نقدی پرداخت میشه
فعلا که زنگ میزنم 2020 میگه نمیدونم چی چیو و اینا ! روی پیغام گیر که عذر خواهی کرده و گفته داریم درستش میکنیم ... فعلا نمیشه با پشتیبانی تماس حاصل کرد
تمام اختلال های اخیر مربوط به فیلترینگ هوشمند است برای همین پشتیبانی ها پاسخگو نیستند...امیدوارم تمام این مشگلات که مربوط به زیرساخت هست کاملا برطرف بشه.
سامانه درست شد الان میتونید شارژ کنید
اینکه خط من روی 5مگ بوده ، الان اومده روی 2 مگ ! ممکنه دیگه برنگردونند ؟باید چیکار کنم؟
تماس گرفتم ، گفتند داریم تغییر سرور میدیم ، تا یکی دو روز آینده همه چیز درست میشه
طرحت 10 مگ هست یا کمپین داری ؟؟؟؟
سرعتت دانلودت چند بوده ؟؟؟؟
طرح 10 مگ داشتم که روی 5مگ بسته شده بود ، سرعت دانلودم بیت 450 تا 510 بود . الان سرعت دانلودم روی 150 رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)