تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1027 از 1291 اولاول ... 275279279771017102310241025102610271028102910301031103710771127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آقا این خط مشی مسخره دیگه چیه ! اینم سیاست جدیده!!؟

من نمیدونم نامحدود یعنی چی ! یعنی نمیشه با خیال راحت دانلود داشت؟ حالا من زیادم دانلود نداشتم.به 707 زنگ بزنم ممکنه بیخیال این قانون جدید بشن ؟
    ببین عزیز اگه منظورتون اس ام اسی هست که ایرانسل میفرسته برای مشترکین
    اون به خاطر اینه که سیستمشون دچار مشکل شده و حجم دانلود های ماه های قبل رو 2 برابر حساب کرده به همین خاطر توی سیستم ایرانسل شما خط مشی رو رعایت نکردید
    ولی مشکل خاصی نیست اشتباه و مشکل از خودشون هست

ایرانسل و مخابرات تنها ISP هایی هستن که نامحدود واقعی هستن

2. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

بله.یعنی من استفاده کنم و مشکلی پیش نمیاد ؟
    این قانون خط مشی رو تو سایتشون اضافه کردن

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بله.یعنی من استفاده کنم و مشکلی پیش نمیاد ؟
    این قانون خط مشی رو تو سایتشون اضافه کردن
    ببین عزیز خط مشی که برای همه ISP ها هست اینی هم که توی سایت شما دیدی خیلی وقته گزاشتن
    ولی با توجه به حجمی که در ماه برای کابران نامحدود در نظر میگیرن 90% نزدیک به همون نامحدود واقعی هست و مثل بقیه ISP های خصوصی حجم های پایین برای خط مشی تعریف نکردن
    من و خیلی از دوستان دیگه ماهانه 300 گیگ هم دانلود داشتیم که این حجم دانلود رو توی هیچ کدوم از ISP ها نمیشه داشت
    پس بنابراین میشه گفت وایمکس ایرانسل نامحدود واقعی هست

این اس ام اسی هم که اومده براتون همونطور که گفتم به خاطر مشکل سرور خودشون هست که ماه های قبل مشترکینشون رو 2 برابر ثبت کرده
    شما اگه میخوای مشکلی پیش نیاد براتون سعی کنید این ماه رو یکمی رعایت کنید توی دانلود که توی سیستمشون کمترثبت بشه براتون از ماه دیگه دوباره هر چه قدر خواستید دانلود کنید
    البته الان هم دانلود کنید مشکل خاصی پیش نمیاد ولی بازم سعی کنید این ماه کمی توی دانلود مراعات کنید که خدایی نکرده سرعتتون رو کم نکنن یه موقع

5. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *Playstation*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

عزیز هیچ کدوم از ISP ها نامحدود واقعی نیستن و مصرف منصفانه دارن به همین خاطر هم هست که سرعت ها رو بیشتر از قرار داد شما براتون میبندن

تنها جاهایی که نامحدود واقعی هستن وایمکس ایرانسل و مخابرات هست که این 2 تا هم سرعت های واقعی رو میدن بهتون و بالاتر براتون نمیبندن پهنای باند رو

256 ایرانسل سرعت قانونی هست و همون 32کیلوبایت هست
    128 مبین نت هم اگه میبینید که 120کیلوبایت هست چون اولا نامحدود واقعی نیست در ثانی اشتراک هاشون فرق داره
    توی مبین نت اشتراک های 1 به 4 هم داره به همین خاطره که سرعت ها بعضی موقع ها بیشتر هست
    ترجیح میدم یه فایل 500 مگی رو تو نیم ساعت دانلود کنم تا 3-2 روز
    ایرانسل اگه سرعتش واقعا اینه مفت نمیرزه با اون قیمتاش.پس جریانه پیامکی که به کاربر هشدار میده چیه که میگن زیاد دانلود داشتی کمتر دان کن!
    چقدر از مبین نت بد میگفتن از ایرانسل سرتره

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

ایرانسل اگه سرعتش واقعا اینه مفت نمیرزه با اون قیمتاش.پس جریانه پیامکی که به کاربر هشدار میده چیه که میگن زیاد دانلود داشتی کمتر دان کن!
    شما اگه مصرفت زیاد نیست ایرانسل به کارت نمیاد. سرویس ها حجمی و البته معمولا کمتر از 1 مگ هم توصیه نمیشه ، خصوصا اگه تجربه سرعت بالاتر داشتین و مصرفتون هم زیاد نیست.در ضمن اون 35 گیگ ماهانه که شما دارین خیلی اوقات کمتر از مصرف 2 روز یک کاربر ایرانسل هست.
    Isp های دیگه هم مطمئن باش که به خاطر کاربرها اینطوری سرعت ها رو بالاتر نکردن. شرکته میاد 4 مگابیت پهنای باند رو واسه شما آماده میکنه منتها کلا شما میتونی از 3 درصد قدرت و کیفیت اون پهنای باند به راحتی واسه خودت استفاده کنی و 97 درصدی که میمونه به مقداری بسیار کمتر همین 3 درصد واسه شما میمونه و بقیه هم واسه بقیه کاربرها هست.
    درحالی که میزانی که سرویس هلی نامحدود ایرنسل میتونی از پهنای باندت استفاده کنی چیزی بیشتر از 50% هست(البته اگه قانون جدید واسه مصرف منصفانه درست نکرده باشن) و در ضمن بیشتر هم میتونی استفاده کنی منتها واسه خودت استفاده از این مقدار بیشتر سخت هست (واسه یک یوزر 1 مگ ، دانلود 150 گیگ و یا واسه یوزر 2 مگ دانلود 300 گیگ یا بیشتر سخت هست)
    و البته نکته آخر که احتمالا میدونید :
    سرعت اینترنت تو همه جای دنیا بر اساس بیت هست و نه بایت و سرعت 128 کیلوبیت در ثانیه میشه سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه (16=8÷128) و همینطوری 256 میشه 32 ، 512 میشه 64 ، 1مگ میشه 128 و 2مگ میشه 256 .
    این اس.ام.اس هم بیشتر از 90% موارد واسه اون اشتباه در سیستم محاسبه حجمشون بوده که اشتباها مصرف بعضی کاربرها رو بیشتر از %100 محاسبه کرده.
    الان دارم بدون مصرف شدید پشت سرهم مصرف ماهانه ام رو میرسونم به 150 گیگ که ببینم واقعا از این خط مشی های مسخره تعریف کردن یا اینکه واسه اون دوستی که به تازگی اس.ام.اس اومده هم اشتباه سیستمم بوده یا چیز دیگه.

8. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

ببین دوست عزیز ایرانسل چون نامحدود واقعی هست سرعتش هم قانونی هست یعنی بالاتر از تعرفه ای که انتخاب میکنید بهتون سرعت نمیده بر خلاف ISP های دیگه که همیشه سرعت رو بالاتر میبندن برای کاربر ولی مصرف منصفانه براش تعیین میکنن که من خودم به شخصه اصلا این مورد رو قبول ندارم
    ایرانسل قیمتش میشه گفت بالا هست ولی به نامحدود بودنش می ارزه
    شما با هیچ کدوم از ISP های دیگه هیچ موقع نمیتونید ماهانه 300 گیگ دانلود داشته باشید (ولی با 2 مگابایت ایرانسل راحت میشه 300 گیگ دانلود ماهانه داشت ) که من و خیلی های دیگه این حجم دانلود رو داشتیم در ماه و خب نسبت به این حجم دانلود 125000 تومان منصفانه هست

اون SMS هم که برای بعضی کاربر ها اومده همونطور که گفتم به خاطر ایراد از سرور اصلی خودشون هست که طی 2 ماه اخیر پیش اومده و ماهای قبل رو 2 برابر حساب کردن برای یوزر ها که البته اون مورد هم گفتن در حال بررسی هست
    من خودم ماه پیش هم 150 گیگ دانلود کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد SMS هم نیومد برام

مبین نت در حال حاظر اوضاعش خیلی خیلی بد تر از ایرانسل هست میتونید توی تاپیکش توی همین بخش برید و شکایت کاربر ها رو از سرویس دهیش ببینید
    من خودم 2 تا از دوستانم مبین نت داشتن و بعد از 2 ماه استفاده کلا گزاشتنش کنار رفتن سمت ADSL چون واقعا افتضاح بود سرویسش

الان هم که ویزیر مخابرات گفته طبق قانون تنظیم مقررات رادیویی کشور تمام سرویس های نامحدود مخابرات توی سراسر کشور باید برداشته بشه و فقط سرویس های حجمی ارائه داده بشه که از دهه فجر این طرح به صورت سراسری برای ISP مخابرات اعمال میشه
    و تنها گزینه نامحدود واقعی ایرانسل هست در حال حاظر

البته بازم هر کی میل خودش هست که از هر ISP که میخواد استفاده کنه
    ولی برای کسانی که ماهانه مثل خود من حجم دانلود بالایی دارن (در حال حاظر وایمکس ایرانسل بهترین گزینه هست)

10. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آره مخابرات و ایرانسل رو میدونم که سرعتشون واقعیه اما خب نه همه جا.به منطقه هم مربوط میشه.ولی خب در کل دارن وظیفشون رو انجام میدن.ما هم در قبالش داریم پول میدیم اونم با هزینه بسیار بالا.با این حال من قبلا هم از ایرانسل نامحدود داشتم و راضی بودم جز اینبار که سه بار sms هشدار فرستاده.و واقعا خنده داره چون دیگه نمیشه اسمش رو نامحدود گذاشت

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آره مخابرات و ایرانسل رو میدونم که سرعتشون واقعیه اما خب نه همه جا.به منطقه هم مربوط میشه.ولی خب در کل دارن وظیفشون رو انجام میدن.ما هم در قبالش داریم پول میدیم اونم با هزینه بسیار بالا.با این حال من قبلا هم از ایرانسل نامحدود داشتم و راضی بودم جز اینبار که سه بار sms هشدار فرستاده.و واقعا خنده داره چون دیگه نمیشه اسمش رو نامحدود گذاشت
    شما چه تعرفه ای دارید؟
    چه قدر دانلود دارید در روز؟ در ماه

اینجا دوستانی بودن که حدودا 200 گیگ دانلود داشتن و 1 بار SMS براشون اومده که اونم همونطور که توی پست های بالا گفتم یه مشکل سراسری از سمت خودشون بود که حجم ها رو دوبرابر حساب میکردن به همین خاطر برای بعضی ها که بیش از حد ثبت شده بود SMS اخطار میفرستادن که الان هم که با یکی از دوستان صحبت کردیم مثل اینکه با پیگیری های زیاد مشکل رو حل کردن از سمت خود ایرانسل
    شما چی کار کردی با این ایرانسل بدبخت که 3 بار SMS داده بهتون؟

13. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

چقدر بی انصافا.نه آقا من در ماه به 100 گیگ هم نمیرسه. تعرفم 1 مگ نامحدود!

امروز 3بار دیگه اس داد که ضریب اشتراکت رفت بالا! الان سرعتم شده بین 10 تا 25 اصلا هم ثابت نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. این کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به احتمال زیاد این سیاست جدیدیه که دارن پیاده میکنن چون شبکشون در حال انفجاره!

17. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •