دوستان بیست نت من از امروز ظهر اینترنتم سایتهای خارج از کشور رو باز نمیکنه
حتی همین پی30 ورلد، الان هم با تونل + اومدم اینجا که سرعتش خیلی کم شده
دی ان اس هم عوض کردم فرقی نکرد
گوگل رو باز میکنه اما بقیه سایتهی خارج از ایران رو باز نمیکنه
چه کنم؟
![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
دوستان بیست نت من از امروز ظهر اینترنتم سایتهای خارج از کشور رو باز نمیکنه
حتی همین پی30 ورلد، الان هم با تونل + اومدم اینجا که سرعتش خیلی کم شده
دی ان اس هم عوض کردم فرقی نکرد
گوگل رو باز میکنه اما بقیه سایتهی خارج از ایران رو باز نمیکنه
چه کنم؟
![]()
سلام به همگی
چرا اینترنت بیست نت اینجوری شده؟ من 512 نامحدود دارم الان مدتی هست هر موقعی از روز که دانلود میکنم 32K بیشتر بهم نمیده یعنی 256 !
زنگ زدم پشتیبانی میگه چون شیر میشه نامحدودتون اینجوریه. بعد میگم خوب هزینش چطور اینکه به اندازه 256 میده گفت آره ولی هزینه ای که میدین همون 512 هست!
این دیگه چه مسخره بازی هست؟ کسی دیگه هم این مشکلو داره؟
تا ساعت 3 ظهر باید سرعتت واقعی باشه اگر الان سرعتت کم مودم رو ریست کن باید درست بشه
tapatalk
ممنون ریست کردم درست شد. هر روز اینجوریه؟ تو چه ساعت هایی سرعت واقعی رو میده؟
یه مشکل دیگه هم دارم با بیست نت باهاش جدیدا از کریو که استفاده میکنم بعد از یه مدت دیگه دیتا نمیده. reconnect هم که میکنم درست نمیشه. یه مدت که میگذره مثلا 10-20 دقیقه درست میشه دوباره بعد از 2-3 دقیقه هیچ دیتایی نمیده. جالب اینجاست که تورنت با کریو کامل دیتا میده. انگار تو براوز کردن و لینک مستقیم فقط این مشکل هست !
این مشکل رو هم من دارم سرعت شما 2 مگ هست؟ من وقتی با سرعت بالا دانلود میکنم ... قطع میشه
نه عزیز من 512 هستم. من وقتی یه حجم خاصی میرسه مثلا حدود 20 مگ دیگه دیتا نمیده کریو. ولی خود کریو قطع نمیشه. فقط انگار یه چیزی محدودش میکنه. از چند جای مختلف هم اکانت گرفتم فرقی نمیکنه همش اینجوری میشه. ولی همونموقع که اینجوری میشه اگه تورنت بزارم دانلود شه مشکلی نداره !
از ساعت 5-6 صبح تا ساعت 3 ظهر سرعتت باید حقیقی باشه
بله مشکل کریو هم دارم ... کلا از کریو استفاده نکنید بهتره امنیتش هم پایینه از اوپن وی پی ان استفاده کنید مشکلی نداره
جالبه یعنی با تورنت قطع نمیشید، فکر کنم تورنت ار دانلود منیجر هم قوی تر باشه و نهایت سرعت رو بده چه طور هست که کریو با تورنت قطع نمیشه!!![]()
سرویس های نامحدود 20نت:
12 ساعت سرعت خریداری شده
12 ساعت نصف سرعت خریداری شده
3 بامداد تا 3 بعداز ظهر = سرعت خریداری شده
و 12 ساعت دیگه نصف میشه.
دوستان واسه مودم رایگان حتما باید سرویس یک ساله گرفت؟
آیا شرکتی هست که با سرویس های 3 ماهه اش هم مودم رایگان بده؟
از بین شرکت های فعلی سرویس 1 مگ با حجم 2 تا 3 گیگ ماهانه واسه مرکز سلمان فارسی چی پیشنهاد میکنین؟
من خودم شاتل دارم ، این دوستمون دیوونه ام کرده میگه یه شرکت خوب پیدا کن.
آیا های وب مودمش رایگانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)