تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1027 از 1135 اولاول ... 275279279771017102310241025102610271028102910301031103710771127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

دوستان بیست نت من از امروز ظهر اینترنتم سایتهای خارج از کشور رو باز نمیکنه
    حتی همین پی30 ورلد، الان هم با تونل + اومدم اینجا که سرعتش خیلی کم شده
    دی ان اس هم عوض کردم فرقی نکرد
    گوگل رو باز میکنه اما بقیه سایتهی خارج از ایران رو باز نمیکنه
    چه کنم؟

2. 2 کاربر از h_mirgh20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maya_enthusiast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    چرا اینترنت بیست نت اینجوری شده؟ من 512 نامحدود دارم الان مدتی هست هر موقعی از روز که دانلود میکنم 32K بیشتر بهم نمیده یعنی 256 !
    زنگ زدم پشتیبانی میگه چون شیر میشه نامحدودتون اینجوریه. بعد میگم خوب هزینش چطور اینکه به اندازه 256 میده گفت آره ولی هزینه ای که میدین همون 512 هست!
    این دیگه چه مسخره بازی هست؟ کسی دیگه هم این مشکلو داره؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    چرا اینترنت بیست نت اینجوری شده؟ من 512 نامحدود دارم الان مدتی هست هر موقعی از روز که دانلود میکنم 32K بیشتر بهم نمیده یعنی 256 !
    زنگ زدم پشتیبانی میگه چون شیر میشه نامحدودتون اینجوریه. بعد میگم خوب هزینش چطور اینکه به اندازه 256 میده گفت آره ولی هزینه ای که میدین همون 512 هست!
    این دیگه چه مسخره بازی هست؟ کسی دیگه هم این مشکلو داره؟
    تا ساعت 3 ظهر باید سرعتت واقعی باشه اگر الان سرعتت کم مودم رو ریست کن باید درست بشه

tapatalk

5. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تا ساعت 3 ظهر باید سرعتت واقعی باشه اگر الان سرعتت کم مودم رو ریست کن باید درست بشه

tapatalk
    ممنون ریست کردم درست شد. هر روز اینجوریه؟ تو چه ساعت هایی سرعت واقعی رو میده؟

یه مشکل دیگه هم دارم با بیست نت باهاش جدیدا از کریو که استفاده میکنم بعد از یه مدت دیگه دیتا نمیده. reconnect هم که میکنم درست نمیشه. یه مدت که میگذره مثلا 10-20 دقیقه درست میشه دوباره بعد از 2-3 دقیقه هیچ دیتایی نمیده. جالب اینجاست که تورنت با کریو کامل دیتا میده. انگار تو براوز کردن و لینک مستقیم فقط این مشکل هست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه مشکل دیگه هم دارم با بیست نت باهاش جدیدا از کریو که استفاده میکنم بعد از یه مدت دیگه دیتا نمیده. reconnect هم که میکنم درست نمیشه. یه مدت که میگذره مثلا 10-20 دقیقه درست میشه دوباره بعد از 2-3 دقیقه هیچ دیتایی نمیده. جالب اینجاست که تورنت با کریو کامل دیتا میده. انگار تو براوز کردن و لینک مستقیم فقط این مشکل هست !
    این مشکل رو هم من دارم سرعت شما 2 مگ هست؟ من وقتی با سرعت بالا دانلود میکنم ... قطع میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این مشکل رو هم من دارم سرعت شما 2 مگ هست؟ من وقتی با سرعت بالا دانلود میکنم ... قطع میشه
    نه عزیز من 512 هستم. من وقتی یه حجم خاصی میرسه مثلا حدود 20 مگ دیگه دیتا نمیده کریو. ولی خود کریو قطع نمیشه. فقط انگار یه چیزی محدودش میکنه. از چند جای مختلف هم اکانت گرفتم فرقی نمیکنه همش اینجوری میشه. ولی همونموقع که اینجوری میشه اگه تورنت بزارم دانلود شه مشکلی نداره !

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از ساعت 5-6 صبح تا ساعت 3 ظهر سرعتت باید حقیقی باشه
    بله مشکل کریو هم دارم ... کلا از کریو استفاده نکنید بهتره امنیتش هم پایینه از اوپن وی پی ان استفاده کنید مشکلی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه عزیز من 512 هستم. من وقتی یه حجم خاصی میرسه مثلا حدود 20 مگ دیگه دیتا نمیده کریو. ولی خود کریو قطع نمیشه. فقط انگار یه چیزی محدودش میکنه. از چند جای مختلف هم اکانت گرفتم فرقی نمیکنه همش اینجوری میشه. ولی همونموقع که اینجوری میشه اگه تورنت بزارم دانلود شه مشکلی نداره !
    جالبه یعنی با تورنت قطع نمیشید، فکر کنم تورنت ار دانلود منیجر هم قوی تر باشه و نهایت سرعت رو بده چه طور هست که کریو با تورنت قطع نمیشه!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سرویس های نامحدود 20نت:
    12 ساعت سرعت خریداری شده
    12 ساعت نصف سرعت خریداری شده

3 بامداد تا 3 بعداز ظهر = سرعت خریداری شده
    و 12 ساعت دیگه نصف میشه.

12. 2 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

دوستان واسه مودم رایگان حتما باید سرویس یک ساله گرفت؟
    آیا شرکتی هست که با سرویس های 3 ماهه اش هم مودم رایگان بده؟

از بین شرکت های فعلی سرویس 1 مگ با حجم 2 تا 3 گیگ ماهانه واسه مرکز سلمان فارسی چی پیشنهاد میکنین؟

من خودم شاتل دارم ، این دوستمون دیوونه ام کرده میگه یه شرکت خوب پیدا کن.

آیا های وب مودمش رایگانه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •