سلام دوستان . در حال حاضر کدوم شرکت adsl مثل آدم سرویس میده و مسخره بازی های محدود کردن سرویس در تایم شبانه یا نوسان سرعت رو نداره ؟ ما که شاتل دارم به جای اینکه بهمون سرویس بده ، سرویسمون کرد .![]()
سلام دوستان . در حال حاضر کدوم شرکت adsl مثل آدم سرویس میده و مسخره بازی های محدود کردن سرویس در تایم شبانه یا نوسان سرعت رو نداره ؟ ما که شاتل دارم به جای اینکه بهمون سرویس بده ، سرویسمون کرد .![]()
سلام اینترنت وایرلس دارم اکثر اوقات وقتی میخوام با IDM دانلود کنم همین که دانلود تموم میشه مصرف ترافیک ادامه پیدا میکنه
سرویس BITS رو هم غیر فعال کردم و بلاکش کردم و ویندوز آپدیت رو هم کلا غیر فعال کردم ولی مشکل حل نشد هم تو 7 اینجوریه هم توی 8 اینجوریه
توی جفت ویندوزا این مشکلو دارم.لطفا کمکم کنید..![]()
دوستان من یه مودم asus dsl n10 b1 دارم از کجا بفهمم خطم رو چند مگ بسته شده ؟
Downstream Upstream SNR Margin :13.3 25.9 db Line Attenuation :41.0 24.2 db Data Rate :9216 508 kbps Max Rate :15120 1188 kbps POWER :0.0 11.3 dbm CRC :49 0
دوستان من مودمم تغریبا جلوی در ورودی هست از همون اول در یه سیم 2-3 متری کشیدم که از زیر کنتر برق هم رد میشه (البته فاصله داره)
برای این که سیم کشی داخلیمون قدیمی بود
حالا وضعیت خطم اینه
ایا راهی هست که وضعیت رو بهتر کنم مثل تعویض اسپیلیتر یا کار دیگه ای ؟
جمیعا سلام
میخوام ای دی اس ال همارا سیستم کلاسیک بگیرم
سرعت دانلودش شبانه و روزانه چطوریاس؟
ممنون میشم جواب بدین
تبریز --> مخابرات آزادی
سلام به همه دوستان.دوستان عزیز.نمیدونم جاش اینجا هست یا نه؟!ما یک سوال امنیتی داشتیم.سوال این هست که آیا سایت هایی که ما باز میکنیم چه با چیزشکن چه بدون چیزشکن یا هر چی که دانلود میکنیم قابل پیگیری توسط مخابرات یا هر جای دیگه هست یا نه؟؟؟؟؟یعنی میتونن هر چیزی که ما مبینیم و دانلود میکنیم رو اونا هم ببینن؟؟؟؟چون یکی بود میگفت انتظامات اومده با یک سی دی گفته تا حالا هر چی دانلود کردی و خلاف کردی ما پیگیری میکردیم و چندصدهزار جریمه زده و از این حرفا؟!!!؟این درسته یا طرف ما رو ساده گرفته و پیچونده؟؟؟؟؟![]()
دوستان به جز پارس انلاین چه شرکتی شبانه سرعت خوب میده ؟
Last edited by sam09ft; 13-06-2014 at 19:27.
اگه خلافی انجام بشه چرا پیگیری نکنن؟پس پلیس فتا چیه؟دوغه؟یابوغه؟اون یاروهم خواسته شمارواسکول کنه.
شرکت ماکس نت
نامحدود،128kb ماهیانه 8500 تا 12500
کیفیتش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)