تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1027 از 1135 اولاول ... 275279279771017102310241025102610271028102910301031103710771127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من ميخوام يه بيوك اسكاي لارك بخرم لطفا راهنماييم كنيد موقع خريد به چه چيزايي توجه كنم كاملا راجعب اين ماشين ميخوام توضيح بدين برام ممنون ميشم خيليا ميگن نخرم ولي واقعا دوس دارم

دوست گرامی jabar sing

به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید.

خرید یک اتومبیل ، صرفنظر از مدل و عمری که داره، نیازمند حداقلهایی هست که یکی از مهمترین آنها داشتن توانایی فنی در یک سطح معمولی است که بتوانید بعضی از مشکلات فنی ساده را حل کنید.
    صحبت در این مورد زیاد هست و اگر مطالب قبلی کلوپ را مطالعه کنید، راهنمایی های بسیار خوبی از این مطالب بدست خواهید آورد.

برای خرید اتومبیل مواردی هست که در توضیحات قبلی مربوط به خرید شورلت ایمپالا دادم و فرق خاصی برای اتومبیلهای دست دوم دیگه نداره، بنابراین با رعایت مواردی که ذکر شد، اقدام به خرید کنید و در مورد بیوک اسکای لارک باید دید که مدل ساخت مربوط به چه سالی است؟ چه نوع امکاناتی دارد؟ وضعیت فنی و بدنه و..در چه حالی است و بسیاری از سوالات دیگه که معمولا با دیدن اتومبیل مورد نظر ، جواب داده خواهد شد.

اما در مورد اینکه دیگران شما را منع میکنند، این دلایل زیادی داره و از نظر من بهترین کار این هست که اطلاعات کافی در مورد اتومبیل مورد نظر بدست بیارید و با دلایل مخالفت دیگران مقایسه کنید تا ببینید چقدر این مخالفتها منطقی است یا خیر؟

اگر خودروی خاصی را پیدا کردید، چند عکس از بخشهای مختلف با توضیحات کامل را در کلوپ منتشر کنید تا امکان راهنمایی و مشاوره دادن بیشتری وجود داشته باشه.
    موفق باشید.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SaEiD_MaFiA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

وجود لرزش در حین کار کردن نشان از تنظیم نبودن هوا و سوخت داره و با توجه به تنظیمات چندباره کاربراتور، احتمال زیاد نشت و مکش هوا از جایی بجز دهانه کاربراتور هست...

مسیرها و مناطقی که ممکنه هوا مکیده بشه ( بجز دهانه کاربراتور) :

1. بدنه کاربراتور تاب...

2. هوا از طریق فاصله ایجاد

3. احتمال وجود نشتی از سمت مدار بوستر ترمز که شامل بوستر ترمز، لاستیک آب بندی بین پمپ و بوستر و لوله وکیوم بوستر و سوپاپ روی بوستر هست که بازهم با ریختن آب به صورتی که توضیح دادم و گوش دادن به صدای مکیده شدن مایع میشه فهمید مشکل از کجاست؟
    اگر از سمت ترمز باشه معمولا ترمز گیری هم ضعیف میشه و اینهم یکی از علامتهای این قضیه است.

سلام مجدد
    ضمن تشکر بابت پاسخ به مباحث قبلی که بعدا طی متن کاملی شرایط رو توضیح میدم...
    میخواستم در این رابطه بپرسم:

( یه شیلنگ اومده به یه محفظه بشقاب پرنده ای که به مخزن روغن ترمز متصل هستش که فک کنم همون بوستر ترمز هست... سر این شیلنگه یه پین پلاستیکی متصل شونده س که البته ازش یه صدای فسسسسسس میاد! فشار ترمز هم اتفاقا به میران محسوسی ضعیف تر شده. )
    آیا نشتی در شیلنگ بوستر ترمز ربطی به هوای ورودی سوخت خودرو داره ؟؟؟؟!!!!!! ینی تاثیری روی کارکرد موتور و مصرف سوخت و روشن شدن راحت موتور و اینجور چیزا داره؟
    مرسی بابت پاسخگویی عالی

4. این کاربر از SaEiD_MaFiA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام مجدد
    ضمن تشکر بابت پاسخ به مباحث قبلی که بعدا طی متن کاملی شرایط رو توضیح میدم...
    میخواستم در این رابطه بپرسم:

( یه شیلنگ اومده به یه محفظه بشقاب پرنده ای که به مخزن روغن ترمز متصل هستش که فک کنم همون بوستر ترمز هست... سر این شیلنگه یه پین پلاستیکی متصل شونده س که البته ازش یه صدای فسسسسسس میاد! فشار ترمز هم اتفاقا به میران محسوسی ضعیف تر شده. )
    آیا نشتی در شیلنگ بوستر ترمز ربطی به هوای ورودی سوخت خودرو داره ؟؟؟؟!!!!!! ینی تاثیری روی کارکرد موتور و مصرف سوخت و روشن شدن راحت موتور و اینجور چیزا داره؟
    مرسی بابت پاسخگویی عالی

تشکر دوست گرامی

با توضیحی که دادید، مشکل از همین قسمت هست.
    محفظه ای که اشاره کردید، همان بوستر ترمز هست و پیم پلاستیکی مورد نظر در واقع یک سوپاپ یکطرفه هوا هست که به اصطلاح " نمکدانی " بوستر نامیده میشه.
    در این تصویر بوستر در حالیکه پمپ ترمز از روی ماشین باز شده دیده میشه.
    فلش قرمز همان نمکدانی بوستر و فلش آبی شلنگ متصل به نمکدانی را نشان میده.

شلنگ را از نمکدانی جدا کنید و با گرفتن مسدود کردن یک سمت شلنگ، و دمیدن هوا از سمت دیگه، از سلامت و نبود پارگی و ترک و سوراخ در این شلنگ مطمئن شوید و اگر مشکلی داشت حتما با یک نمونه شلنگ مناسب و اندازه تعویض کنید.

نمکدانی را هم از روی بوستر در بیارید و آزمایش کنید به این صورت که با مکیدن هوا از سمتی که به شلنگ متصل هست، مکش باید به راحتی صورت بگیره ولی وقتی از همین سمت به داخل نمکدانی بدمید، هیچ هوایی نباید از نمکدانی عبور کرده و از سمت دیگه خارج بشه چون این یک سوپاپ یکطرفه و برای جلوگیری از برگشت هوا است.
    اگر برگشت صورت میگرفت یعنی نمکدانی خراب شده و باید تعویض بشه.
    لاستیکی که دور نمکدانی قرار گرفته و آب بندی لازم بین بدنه نمکدانی و بوستر را بوجود میاره نیز ممکنه خراب شده باشه و با در آوردن این لاستیک حلقه ای شکل ، بررسی دقیق انجام بدید و اگر ترک و پوسیدگی داشت تعویض کنید.

این ایرادات باعث مکیده شدن هوا از مسیری بجز هوای داخل بوستر شده، و عملا بوستر ترمز کار نمیکنه( یا کارکرد ضعیفی پیدا میکنه) و ترمز ضعیف خواهد شد و از طرفی بخاطر ورود هوا از جایی بجز دهانه کاربراتور، تنظیم مخلوط سوخت و هوا بهم خورده و موتور بد کار میکنه ( معمولا با دود سیاه ) و حالتی شبیه به خراب شدن یکی از شمع یا سیلندرها ، و این وضعیت مصرف سوخت را بشدت بالا برده ، وضعیت روشن شدن و حرکت و شتاب و توان موتور هم کم خواهد شد.
    یک ایراد دیگه که قبلا هم توضیح دادم مربوط به خرابی واشر لاستیکی بین پمپ ترمز و بوستر هست که در این محل سوار میشه

طریقه تست این قسمت هم قبلا توضیح دادم و اگر ایراد داشت باید پمپ را باز کنید ( باز کردن دوتا پیچ نگهدارنده به روی بوستر ) تا لاستیک مورد نظر قابل تعویض باشه.
    قبل از تعویض داخل محل را بخوبی تمیز و مقدار خیلی کمی با روغن مایع خوراکی یا وازلین چرب کنید و بعد از سوار کردن لاستیک جدید ، مجددا پمپ را سوار کنید.
    برای تعویض این لاستیک نیاز به باز کردن لوله های روغن متصل به پمپ نیست و فقط همان دوتا مهره نگهدارنده باز بشه، کافیه.

6. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اقا علی
    در سرعت 80 تا 90 تا صدای زوزه میاد یه بار در یه سراشیبی گیربکس رو خلاص کردم صدا قطع شد ولی سرعتو همون 80 حفظ کردم به نظر شما از دف یا گیربکس؟
    باتشکر

8. 3 کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اقا علی
    در سرعت 80 تا 90 تا صدای زوزه میاد یه بار در یه سراشیبی گیربکس رو خلاص کردم صدا قطع شد ولی سرعتو همون 80 حفظ کردم به نظر شما از دف یا گیربکس؟
    باتشکر
    درود دوست گرامی

معمولا بیشتر ایرادات اینچنینی( زوزه کشیدن) برای دیفرانسیال رخ میده،

شاید به این دلیل که اکثرا زیاد به فکر رسیدگی لازم به این بخش از اتومبیل نیستیم، منظور اینکه مثل موتور و یا گیربکس ( بیشتر گیربکسهای اتوماتیک) به وضعیت روغن و کیفیت آن توجه نمیشه و چه بسا در دراز مدت مقدار روغن و کیفیت آن بشدت نزول کرده باشه ولی بدون اطلاع، همچنان از ماشین کار میکشیم.

برای تشخیص بهتر مبدا صدا، بهترین کار این هست که یکنفر رانندگی کرده، و نفر دیگه در صندلی عقب بشینه و به دقت به وضعیت صداهای ایجاد شده گوش بکنه.
    صندلی عقب تقریبا روی دیفرانسال قرار داره بنابراین صدایی که از سمت کف ماشین و زیر صندلی شنیده بشه، نشان دهنده مشکل دیفرانسیل هست و اگر از سمت جلو و کنسول وسط باشه، مربوط به گیربکس.

این صدا به دلایلی مختلفی ممکنه بوجود بیاد مثل:
    کم بودن روغن و یا کیفیت بد آن ، نفوذ آب به داخل دیفرانسیل که باعث کم شدن سطح کارایی روغن میشه، خراب شدن یک یا چندتا از بلبرینگهای مربوط به دیفرانسیل ، ایراد خوردگی در دندانه های گراندویل و پنیون.

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    واسه دف چه روغنی بریزیم؟و اینکه بهتره سرریز کنیم یا که کاملا عوض کنیم؟چون از بعضی مکانیکا شنیدم میگن که بعد از تعویض روغن دف به صدا میافته.
    سپاس

12. 2 کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    واسه دف چه روغنی بریزیم؟و اینکه بهتره سرریز کنیم یا که کاملا عوض کنیم؟چون از بعضی مکانیکا شنیدم میگن که بعد از تعویض روغن دف به صدا میافته.
    سپاس
    روغن توصیه شده برای بیشتر دیفرانسیلهای آمریکایی SAE 80W 90 هست . اما ممکنه به لحاظی لازم باشه این مقدار غلظت بیشتر یا کمتر باشه( با توجه به شرایط آب و هوایی کلی منطقه و نوع استفاده) ولی در هر صورت بهتره که از همین درجه استفاده کنید.

با توجه به مشکل صدا ( اگر مطمئن شدید از دیفرانسیل بود) توصیه من اینه که حتما درب دیفرانسیل را باز کنید و وضعیت بخشهای داخلی را چک کنید ، مانند گراند ویل ( فلش قرمز) و هرزگردهای هوزینگ ( فلش زرد)

لبه دندانه های این بخشها را با دقت بررسی کنید و ببینید آیا آثاری از شکستگی، فرسایش شدید، گود شد، پریدگی، سوختگی، زبر شدن و امثال این موارد وجود داره؟
    هرکدام از این موارد میتواند دلیل ایجاد صدا باشه. همچنین با بررسی دقیق روغن تخلیه شده، آثار فلزات و براده های باقیمانده هم بخشی از مشکل را نشان میده، همچنین کیفیت روغن.
    اما قبل از این کار، و باز کردن درب محفظه دیفرانسیل، سطح روغن را از محل پیچ ورود روغن چک کنید ( بالای کله گاوی در سمت راست) و اگر انگشت را در داخل این محل وارد کنید، باید وارد روغن شود در غیر این صورت سطح روغن کم و پایین است.

سر ریز کردن زمانی که مشکلی از نظر صدا نباشه ( و قبلا از کیفیت روغن مطمئن باشیم) مناسب هست ، در غیر این صورت بهتره حداقل یکبار کامل تخلیه شده و همه چیز را از نزدیک ببینید.

در مورد صدا دادن بعد از تعویض روغن، مطلبی ندیدم، شاید یکی از دلایل ،مقدار کم یا درجه اشتباه روغن مورد استفاده بوده، و یا شاید بعد از یک تعمیر اشتباه و عدم هماهنگ بودن قطعات( گراندویل با پنیون) صدا ایجاد شده و این مسئله را مربوط به تعویض روغن محسوب کردن.
    به هر حال پیشنهاد من حداقل یکبار بازدید از وضعیت روغن و بخشهای داخلی دیفرانسیل است.
    اگر کیفیت روغن خوب بود( سیاه نشده، بدون جرم و ناخالصی و آب و..) با عبور دادن از صافی ( مثل جوراب نازک زنانه که حالت توری بسیار ریز داره) استفاده مجدد موردی نیست و برای مقدار کمبود هم سر ریز کنید.

برای بستن درب دیفرانسیل حتما واشر سالم ، و محل تماس با واشر در هر دو طرف را چسب واشر ساز بزنید( مقدار کم) تا اضافه چسب وارد دیفرانسیل نشود و بعد از چند ساعت که چسب حالت لاستیکی گرفت، روغن بریزید.

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    سپاس
    سلام
    اون صدای زوزه برای دنده کرانویل هستش تجربه داشتم
    دنده دیشلی ها همون ( فلش زرد)فقط خرابیش تقه بوجود میاره چون پشت اونا واشر تنظیم داره باید عوض بشه ودنده های دنده دیشلی گرد میشه اونم باید عوض بشه که گرد شدن وتقه در این خودروها کم پیش میاد

16. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SaEiD_MaFiA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

سلام دوستان
    یه کاپریس 81 دارم

گیرباکس و توربین رو چندی پیش عوض کردم.
    الان گاهی اوقات دنده (D) درایو که میزنم دنده جا نمیده... یخورده گاز ک میدم یهو میره جا... یه تکنیک راه حل هم واسش پیدا کردم به این صورت که اول میزنم دنده (R) عقب... ماشین میره تو دنده عقب بعدش میزنم تو درایو (D) یهو جا میره.
    این حالت وقتی ماشین گرم میشه بیشتر رخ میده!
    علتش فکرمیکنین از چی باشه؟ توربین هستش یا گیرباکس؟

مرسی

18. این کاربر از SaEiD_MaFiA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یه کاپریس 81 دارم

گیرباکس و توربین رو چندی پیش عوض کردم.
    الان گاهی اوقات دنده (D) درایو که میزنم دنده جا نمیده... یخورده گاز ک میدم یهو میره جا... یه تکنیک راه حل هم واسش پیدا کردم به این صورت که اول میزنم دنده (R) عقب... ماشین میره تو دنده عقب بعدش میزنم تو درایو (D) یهو جا میره.
    این حالت وقتی ماشین گرم میشه بیشتر رخ میده!
    علتش فکرمیکنین از چی باشه؟ توربین هستش یا گیرباکس؟

مرسی
    سلام

چند علت هست با توجه به تعمیراتی که انجام دادید
    لیور دنده تنظیم نباشه
    فشار روغن کمه
    یا دور موتور با دور توربین هماهنگ نیست
    سوپاپ های دستی در جعبه ساعت درست کار نمیکنن

اگر درحالت گرم وسرد فرق داره احتمال داره ATF ویسکوزیته در100درجه خوبی نداره

20. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •