تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1027 از 1126 اولاول ... 27527927977101710231024102510261027102810291030103110371077 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینو میگی ، سالی که ورودی ما به پیام گور بود ، یه مشت دختر چادری و زشت و خز بودن--که ادم افسردگی میگرفت ، الان که نوبت و کم کم به اواخر فارغ التحصیلی ما رسیده خواهران ورودی 91-92 خیلی خوب شدن / ادم احساس میکنه باید یه دور دیگه کنکور بده )))))))))))))))

دست به طلا هم بزنیم ، خاک میشه
    موافقم. ورودی88 هستم اون زمان هم همه سیبیل میبیلا همدوره بودن اما الان ماشاالله سال به سال دارن بهتر میشن...

پ ن : امان از اینکه سال آخری عاشق بشی...

2. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

موافقم. ورودی88 هستم اون زمان هم همه سیبیل میبیلا همدوره بودن اما الان ماشاالله سال به سال دارن بهتر میشن...

پ ن : امان از اینکه سال آخری عاشق بشی...
    پس به سلامتی عاشقم شدی سال به سال بهتر بشه ، فلذا پسرای ورودی جدید لذت ببرند از ما که گذشت :|

من تا دو ترم پیش خجالت می کشیدم با دخترا حرف بزنم ولی از ترم قبل ، شیطون شدم و بادخترا صحبت و شوخی میکردم ولی سدی شدم برای عاشق شدن چون رفقای من که از عاشقی خیری ندیدن پس منم نمی خواستم خیری ببینم ..

اینو بدون هیچ چشم داشت یا صحبت جهت داری میگم ، ترم های قبل که تو خودم بودم و با دخترا صحبت یا کمی شوخی نمی کردم ، تو خودم یا حالت خسته گی تو خودم احساس میکردم ولی از ترم پیش که با دخی مخیا شوخی و صحبت درسی میکردم ، یه احساس شادی یا نشاط به ادم دست میده و بنظرم جدا کردن پسر از دخترا اصلا خوب نیست و تو روحیه پسر یا دخترا اثر میگذاره اونم وحشتناک.

حالا مارو به چشم بذهکار و از اون صحبتا نبینیداااااا

دادا من به این نتیجه رسیدم ، باید با عقل عاشق شد نه با احساسات .اونم با این شرایط

4. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس به سلامتی عاشقم شدی سال به سال بهتر بشه ، فلذا پسرای ورودی جدید لذت ببرند از ما که گذشت :|

من تا دو ترم پیش خجالت می کشیدم با دخترا حرف بزنم ولی از ترم قبل ، شیطون شدم و بادخترا صحبت و شوخی میکردم ولی سدی شدم برای عاشق شدن چون رفقای من که از عاشقی خیری ندیدن پس منم نمی خواستم خیری ببینم ..

اینو بدون هیچ چشم داشت یا صحبت جهت داری میگم ، ترم های قبل که تو خودم بودم و با دخترا صحبت یا کمی شوخی نمی کردم ، تو خودم یا حالت خسته گی تو خودم احساس میکردم ولی از ترم پیش که با دخی مخیا شوخی و صحبت درسی میکردم ، یه احساس شادی یا نشاط به ادم دست میده و بنظرم جدا کردن پسر از دخترا اصلا خوب نیست و تو روحیه پسر یا دخترا اثر میگذاره اونم وحشتناک.

حالا مارو به چشم بذهکار و از اون صحبتا نبینیداااااا

دادا من به این نتیجه رسیدم ، باید با عقل عاشق شد نه با احساسات .اونم با این شرایط
    بله واقعا هم از ما گذشت...منم تقریبا مث شما بودم ...اما اگه عاشق بشی دیگه کارت ساخته هست جون کاملا عقل با احساس و عشق در تضاد کامله..
    عقل و احساس هیچ وقت نمیتونن با هم کنار بیان...(خدایی الان مهدی خان ما رو میندازه بیرون از تاپیک حسابی زدیم تو حاشیه )

6. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله واقعا هم از ما گذشت...منم تقریبا مث شما بودم ...اما اگه عاشق بشی دیگه کارت ساخته هست جون کاملا عقل با احساس و عشق در تضاد کامله..
    عقل و احساس هیچ وقت نمیتونن با هم کنار بیان...(خدایی الان مهدی خان ما رو میندازه بیرون از تاپیک حسابی زدیم تو حاشیه )
    من چون امتحان یا داخلش نشدم ، نمیدونم

نه عزیز مهدی از پیام نور حقوق میگیره که با این چیزا کاری نداشته باشه مهدی رو اینجوری نیگاش نکن ، جز مافیای پیام نوره

8. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

برنامه نویس و طراح سیستم گلستان فک کنم ازینا بوده که یه خدمات کامپیوتری زده بوده و سی دی رایت میکرده...

10. 5 کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از بین تفسیرنهج بلاغه و تفسیرموضوعی قران کدوم آسونتر؟ فرهنگ و تمدن رو میشه خود خوان پاس کرد؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

برای من هم 77 تومن زده ... میرتسم مثل دفعه ی قبل آنلاین بدم و اونجوری بشه ... یه درگاه گذاشتن و میلیون تا دانشجو میرن واسه پرداخت

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای من هم 77 تومن زده ... میرتسم مثل دفعه ی قبل آنلاین بدم و اونجوری بشه ... یه درگاه گذاشتن و میلیون تا دانشجو میرن واسه پرداخت
    شما ورودی چه سالی هستید؟

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

شما ورودی چه سالی هستید؟
    کوچیک شما ورودی 90 هستم ... اولین گروه نرم افزار دانشگاهمون

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کوچیک شما ورودی 90 هستم ... اولین گروه نرم افزار دانشگاهمون
    آقایی داداشم موفق باشی

خیلی عجیبه نمیدونم رو چه حساب و کتابی شهریه ثابت میگیرن من ورودی88 هستم96 تومن ثبت شده(حالا نمیدونم ما که گروه علوم انسانی هستیم گرونتره نسبت بشما یا نه)
    قاعدتاباید برای من ارزونتر باشه نسبت به کسایی که ورودی های جدیدترن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •