تولید دل های Studio XPS 1340 با سی پی یو 2.4GHz و 3MB کش متوقف شده؟
چرا هیچ سایت گارانتی معتبری نداره؟ (فقط تو کیمیا آنلاین و دیجی کالا این مدل هست). همه 2.6 و 6 مگ کش رو دارن فقط...
تولید دل های Studio XPS 1340 با سی پی یو 2.4GHz و 3MB کش متوقف شده؟
چرا هیچ سایت گارانتی معتبری نداره؟ (فقط تو کیمیا آنلاین و دیجی کالا این مدل هست). همه 2.6 و 6 مگ کش رو دارن فقط...
سلا م ممنون از جوابتون
اما قیمت hp dv5 199 و hp dv6 1199 نسبت به امکاناتشون بالا نیست؟
مثلا acer aspire 6930 چه طوریه؟
کلا acer برند خوبیه؟
ACER ASPIRE 6930
core 2 duo t9550
6mb cache
320GB HARD
4GB DDR2 RAM
16HD WXGA CRISTALBRITE DISPLAY
ATI HD 4650 HYPER MEMORY 1GB
HDMI , eSATA
این در مقایسه با IBM THINKPAD SL500C-W1M و DELL VOSTRO 1520A سرتره
میخوام نظرتون رو درباره این مدل ایسر بدونم . چون قیمتش هم خیلی مناسبه
بستگی به شرکتش داره.
معمولا شرکت هایی که امکان خرید اینترنتی رو دارن قیمت های به روزی دارن.
برخی قیمت های ابنترنتی هم مربوط به چند ماه پیش هستند
در مورد اختلاف قیمت هم بستگی به گارانتی داره.
تفاوت قیمت بین برخی گارانتی ها به بیش از 100 تومان هم می رسه.
دوست عزیز بین این مدل HP و SR سونی البته مدل SR-490JBB کدوم قویتره؟چرا؟
دوستان بالاخره امروز لپتاپ گرفتم : SONY FW 490 JAB
چون اشنا نيستم ميخواستم يه چند تا سوال بپرسم البته شايد ربطي به اين موضوع نداشته باشه:
1-مي خواستم بدونم ويندوز ويستاش رو عوض كنم يا نه؟ اگه آره xp بهتره يا Seven (من خيلي ميخوام ويندوزش سبك باشه و امكانات و سرويس هاي اضافي اجرا نكنه)در ضمن روش نوشته Upgradeable to SEVEN و آدرس يه لينك از تو سايت سوني داره اين چي جوري كار ميكنه؟
2-يه چند تا برنامه روش نصبه مثه نورتون و آفيس كه 30 و 60 روزه هستند.اينها رو پاك كنم و crack شدش رو بخرم نصب كنم يا نه؟
3-بايوس لپتاپ رو از كجا بدونم جديده و اگه قديمي باشه از كجا و چه جوري update كنم.
4-درايور هاش رو از كجا بگيرم سايت سوني يا سايت خود شركت ها مثله ATI
5-اين فقط يه درايو داره اونم از حجمي كه رو هاردش نوشته كمتره ميخواستم بدونم چه جوري ميشه فهميد هاردش چيه و همچنين چرا حجمش در حدود 280 گيگه و 40 گيگ كم داره و همچنين ميشه با پارتيشن مجيك راهت درايو بندي كرد يا همينطوري خوبه؟
فعلا همينا . اگه سوال ديگه داشتم بعدن ميپرسم با تشكر![]()
ضعیفه؟؟؟!!
IBM Lenovo ThinkPad SL500 W2Y 2.66-6MB-FSB1066 4GB 320 DVD RW 15.4 WXGA G105M Geforce VISTA-H 3 CHINA BT\WebCam\FP\ 11450000
این نوتالیه، سازگار همین مشخصات ولی صفحش رزولوشنش 1440*900 ـه، یکی از دوستام همین قیمت گرفت. خر کار تر از این وجود نداره (توی این رنج). بسیار هم خنکه.
1- اگه مشکلی باهاش نداری لازم نیست به خودت دردسر بدی. اون آپگرید هم واسه ایران کار نمی کنه.
2- نصب کن
3- آپدیت رو از خود برنامه ای که کنار ساعته باید دانلود کنی (اسم برنامش یادم رفت)
4- مطمئن نیستم (انویدیا چند وقتی خودش درایور میده ولی ati رو نمی دونم)
5- دیوایس منیجر از توی کنترل پنل سیستم، هاردور، همیشه کمتر از ظرفیت اسمیه (البته چند گیگی هم واسه ریکاوریه).
سلام.
با 2 میلیون تومن یه لپتاپ خوب برای بازی فیلم اینترنت و برنامه نویسی چی بخرم؟
aw 390 jdh خوبه؟
قیمتش چنده؟
كسي رو لپتاپش seven داره ؟ اگه داره بگه سرعتش چه جوريه . اين vista كه من خيلي ازش بدم مياد.فعلا سرعتش خوبه ولي 2-3 برنامه خفن روش نصب شه ديگه ميتركه سيستم.
بعد يه سوال ديگه: كيبرد اين لپتاپه خيلي ظريفه . ميخواستم بدونم بايد كيبرد usb بگيرم واسش يا نه همين با اينكه ظريفه ولي خراب نميشه ؟ در ضمن اگه بخوام بگيرم چه كيبردي خوبه كه خيلي كم حجم باشه .
يه سوال ديگم اينكه من تو تنظيمات اول ويستا كشور رو زدم ايران مشكلي كه واسه update و register لپتاپ پيش نمياد؟ اگه مياد چي جوري عوضش كنم
يه سوال ديگه: من 2 تا كامپيوتر دسكتاپ دارم كه هر دوتاش روش xp نصبه و اونها رو شبكه كردم.آيا ميشه ويستا 64 بيتي لپتاپ رو با xp شبكه كرد؟ و يه چيز ديگه من از شاتل+ ADSL2 گرفتم به من يه مودم روتري داده آيا ميشه همينجوري به لپتاپ وصل كنم كه كار كنه يا نه؟
با تشكر فراوان
نبود؟
نظرتون راجع به acer 4736 چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)