سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو چند روزه دارم لینک اینترنت مودم میره بعد از ده الی پانزده دقیقه میاد پیگیری کردم جواب درست و حسابی بهم ندادن همش میگن مشکل از خط تلفنتهشما عایا پیگیری کردید؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو چند روزه دارم لینک اینترنت مودم میره بعد از ده الی پانزده دقیقه میاد پیگیری کردم جواب درست و حسابی بهم ندادن همش میگن مشکل از خط تلفنتهشما عایا پیگیری کردید؟
آقا شما چه سرویسی دارید؟![]()
خطت نویز نداره؟
1مگ 20 گیگ هست چند روزی بود سرعت منهدم بود الان یه تست گرفتم دیدم درست شده گفتم بذارم تو فروم .
سلام دوستان
بهترین سرویس نامحدود این شرکت که یکساله اش 1 میلیون بیشتر نباشه , کدام است ؟ و سرعت دانلود واقعی اش چقدر است ؟
ضمنا تا 800 هزار تومان هم معرفی کنید . ببینم چه تفاوتی بین سرعت و قیمت هست.
با تشکر.
Last edited by HADI ONLY; 16-04-2013 at 15:09.
چه جوری باید بفهمم نویز داره یا نه؟ کسی که زنگ میزنه یا خودمون زنگ میزنیم هیچ مشکلی نداره...10 روزی هست اینجوری شده لامصب
تو تنظیمات مودم نگاه کن ببین SNR چنده از 11 کمتر باشه نویز خطت زیاده
این نرم افزار اسپید تست رو کسی داره ؟؟ ممنون میشم لینک بدید . راستی من 1 مگ برنزی گرفتم از شانس بد 1به 10 شیر کردن . واسه همه اینجوریه ؟؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این نرم افزار اسپید تست رو کسی داره ؟؟ ممنون میشم لینک بدید . راستی من 1 مگ برنزی گرفتم از شانس بد 1به 10 شیر کردن . واسه همه اینجوریه ؟؟![]()
دوست عزیز این قسمت SNR تو کدوم قسمته؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)