تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1027 از 2403 اولاول ... 27527927977101710231024102510261027102810291030103110371077112715272027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ولی اون 1 ساعت و نیم که شما قطع بودید اندیشه وصل بود ولی قطع و وصل میشد. مهم اینه که اخبار درست منتقل بشه که متاسفانه نه درست منتقل میشه نه درست تفسیر میشه.
    امروز شاتل قطع شد و راحت اعلام کردن که مشکل شمالغربه که البته نبود. ولی مهم اینه که بدونیم این مشکل از کوتاهی شاتل نبوده. همونطور که اشکالات چند وقت اخیر که به اندیشه منتسب شده تقصیر اندیشه نبوده. جهت اطلاع دوستانی که نمی دونن امروز مشترکین شرکت مخابرات استان گیلان و مشترکین شرکت زیرساخت از هم جدا شدن و برای همین این اختلالات بروز کرد. لطفا کسایی که اطلاع ندارن یا قابلیت تحلیل فنی اتفاقات رو ندارن فقط به اعلام مشکل بسنده کنن و توضیح و تحلیل فنیشو بگذارن بعهده اهل فن.
    اگه بخوام یک جمع بندی کلی بکنم که دوستان بدونن کلا چی شده تو چند وقت اخیر باید بگم که:
    بعد از جدا شدن مخابرات از دولت شرکت مخابرات استانها باید طی یک فرایندی با شرکت زیرساخت قرارداد می بستن و گرنه امکان توسعه نداشتن. در کش و قوس بسته شدن این قرارداد با رشد مشتریهای مشترکین adsl تمامی شرکت های استان پهنای باند استان کم اومد و خط به شدت دجار مشکل شد با راه اندازی خط 1 گیگ رشت-تبریز مشکل ترانزیت استان حل شد و با راه اندازی STM16 کشور وضعیت سرعت اینترنت هم خوب شد. خبر راه اندازی این 2 مسیر تو خبر ها اومده و نیازی به اثبات نداره. امروز هم ظاهرا مشترکین شرکت مخابرات گیلان و زیر ساخت از هم جدا شدن و این پروسه تکمیل شد. من به شخصه انتظار دارم وضعیت سرویس همه شرکتها بهتر بشه و بتونیم روزهای ارومتری رو پشت سر بزاریم ولی نباید یادمون بره که بعلت عدم وجود خطوط backup کافی تو کشور هم نوع قطعی مشترکین رو دچار مشکل میکنه و اساسا مقایسه اینجا با کشورهای توسعه بافته در حال حاضر بی معنیه. مطمئنا اینجا کسایی هستن که یا دسترسی به اخبار دارن یا دارای بار فنی بالایی هستن و میتونن بقیه رو راه نمایی کنن اما عدم ورود این دوستان به بحث ها باعث شده فروم تبدیل به جایی بشه که فقط تبلیغات توش دیده میشه.
    ممنون دوست من بابت توضیحات ارزنده ی شما.
    در ادامه ی فرمایشات شما باید اضافه کنم که شما در خبر هاتون به یک STM16 اشاره کردین که باید عرض کنم دو STM16 معادل 4 گیگ به ظرفیت پهنای باند کشور اضافه شد و ظرفیت استان گیلان هم از 900 به 1600مگ افزایش پیدا کرد و به دلیل پر شدن این روت، روتینگها تغییر کرد تا ترافیک جدید Bw ترانزیت رو دچار اشکال نکنه. همچنین باید اشاره کرد در چند روز گذشته اختلال در Gateway های بین المللی هم باعث کندی سرعت شد که این مسئله به شدت دیده می شد.

2. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من در عجبم که خط اندیشه من فقط مشکل داره؟
    الان این پینگ خط 4 اندیشه ،دوستان از خطاتون پینگ بزارید (اندیشه)
    دیگه وقت کوچ کردن به isp دیگه فکر کنم فرا رسیده
    پساپس از دوستان به علت سایز بزرگ عکس عذرخواهی میکنم(فایل png هست و حجمش کم شده)

4. این کاربر از foa.neh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من در عجبم که خط اندیشه من فقط مشکل داره؟
    الان این پینگ خط 4 اندیشه ،دوستان از خطاتون پینگ بزارید (اندیشه)
    دیگه وقت کوچ کردن به isp دیگه فکر کنم فرا رسیده
    پساپس از دوستان به علت سایز بزرگ عکس عذرخواهی میکنم(فایل png هست و حجمش کم شده)
    دوست عزیز 60 تا پینگ با هم چیزی رو نشون نمی ده که.
    شما روی این آدرس ها یه Tracert -d می زاشتی تا ببینین مشکل از کدوم روت دیده می شه.

6. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دارکمن، تبلیغ چه بازی رو وسط فروم می بینی ?d:

8. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز 60 تا پینگ با هم چیزی رو نشون نمی ده که.
    شما روی این آدرس ها یه Tracert -d می زاشتی تا ببینین مشکل از کدوم روت دیده می شه.

حالا چه فرقی میکنه تراسرت بزارم که بگی ببین خط قزوین یا ترکستان مشکل داره؟
    مشترک کار به این حرفا نداره که، نگا میکنه اگه مشکل سراسری باشه به مسببش فوش میده اگرم مختص یه isp یا یه خط باشه به عرضه اون isp شک میکنه
    چون این مشکلات ناپایداری اندیشه تازگی نداره مخصوصا تابستون ها به فنا میره ولی از حق نگزریم که اگه اندیشه روبراه باشه هم پینگ هم سرعتش رقیب نداره ولی حیف
    بیا دلتو نمیشکنم:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

حالا چه فرقی میکنه تراسرت بزارم که بگی ببین خط قزوین یا ترکستان مشکل داره؟
    مشترک کار به این حرفا نداره که، نگا میکنه اگه مشکل سراسری باشه به مسببش فوش میده اگرم مختص یه isp یا یه خط باشه به عرضه اون isp شک میکنه
    چون این مشکلات ناپایداری اندیشه تازگی نداره مخصوصا تابستون ها به فنا میره ولی از حق نگزریم که اگه اندیشه روبراه باشه هم پینگ هم سرعتش رقیب نداره ولی حیف
    بیا دلتو نمیشکنم:
    من یه سوال برام پیش اونده و اونم اینه که چرا تو دستورات شما IP ها سه سیلابی دیده می شن ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من یه سوال برام پیش اونده و اونم اینه که چرا تو دستورات شما IP ها سه سیلابی دیده می شن ؟
    سیلابی میخوای چه کنی

تراک خواستی گراشتم ،چرا طفره میری

همون سه تاش واسه تشخیص کافیه

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز، در تایید فرمایشات شما باید به عرضتون برسونم:
    تربیت نا اهل را بر گردکان چون گنبد است/ ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش کج است.
    کسی که کسی دیگه رو عمو خطاب می کنه خوب انتظار بیش از این نمی شه ازش داشت ...

ممنون از شما که مساوات رو رعایت میکنی و دو تا به نعل میزنی و دو تا به میخ
    این فونت و سایزش رو یکم تغییر بدی که بشه بدون عینک خوند بیشتر ممنون میشم

13. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

ممنون از شما که مساوات رو رعایت میکنی و دو تا به نعل میزنی و دو تا به میخ
    این فونت و سایزش رو یکم تغییر بدی که بشه بدون عینک خوند بیشتر ممنون میشم

کاملا تایید میشه .

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مثه اینکه اون کسی که پاشو رو سیم قزوین گزاشته بود به علت بوووووووووووووووووق شدن توسط مردم فهیم قزوین پاشو برداشت:

باید دید چند دقیقه اینطوری میمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •