تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1027 از 2376 اولاول ... 27527927977101710231024102510261027102810291030103110371077112715272027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

14

جمعه 87/8/10
    استقلال تهران - ذوب آهن اصفهان، ساعت 16:30 ، ورزشگاه آزادی تهران

آخرین بازی :

استقلال 3 - 2 پیکان

ذوب آهن 1 - 1 استقلال اهواز

تا الآن 4 نفر بازی [استقلال تهران - ذوب آهن اصفهان] رو پیش بینی کردن.
    برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 10708 رو ببینید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 10641 مراجعه کنید :
    کد:
    برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.
    قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
    کد:
    برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 2 روز فرصت دارید..

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

استقلال 3 - 1 ذوب آهن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

علاوه بر قلعه نويى
    استقلالى ها هم ديگر عليه دايى حرف نمى زنند
    امير قلعه نويى حدوداً ۲۰ روز قبل با على دايى در ورزشگاه آزادى آشتى كرد تا تمام اختلافات گذشته كنار گذاشته شود و ماجرا ختم به خير گردد. در واقع با وقوع اين اتفاق ديگر شاهد تقابل لفظى آنها در نشريات و تلويزيون نخواهيم بود و طرفين با احترام ويژه اى از همديگر ياد خواهند كرد اما نكته جالب توجه رفتار استقلالى ها با سرمربى تيم ملى است. ظاهراً حالا كه مشكل دايى و قلعه نويى مرتفع شده است، مديران و بازيكنان استقلال هرگز حرفى عليه كادرفنى تيم ملى و به ويژه سرمربى آن نخواهند زد زيرا سياست باشگاه بر پايه حمايت از على دايى تا پايان پيكارهاى مقدماتى جام جهانى خواهد بود و به هيچ عنوان نبايد رفتارى نشان داد كه بهانه دست منتقدان داده شود و از استقلال به عنوان مجموعه اى كه با دايى در تضاد است ياد كرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

من جان‌واريو هستم، نه مجتبي‌جباري

من مي‌خواهم كار را راحت كنم. براي اينكه نگاه مي‌كنم و مي‌بينم بازيكن ديگري در موقعيت بهتري قرار دارد، پس ترجيح مي‌دهم پاس بدهم تا گل به‌ثمر برسد
    ---------------------------------------------

شايد هنوز براي صدور نظريه «جان‌واريو بهترين خارجي فوتبال ايران است» كمي زود باشد اما آنچه مسلم است او در طول چهار، پنج هفته اخير شاخص‌ترين بازيكن استقلال بوده و با حركات كمياب - البته در فوتبال ايران- و منحصربه‌فردش نگاه‌ها را به خود معطوف كرده است. فابيو جان واريو از آن دست بازيكناني است كه تمام شاخصه‌هاي لازم براي محبوب‌شدن و ستاره لقب گرفتن را دارد. يك هافبك كاملا در خدمت تيم، در مواقع لزوم فانتزي و گاهي علاقه‌مند به بازي فيزيكي و بدون توپ كه هم تماشاگر را از يك فوتبال زيبا سيراب مي‌كند و هم مربي حاضر نيست از توانايي‌هاي او چشم بپوشد. مصاحبه زير حاصل گفت‌وگويي يك ساعته با هافبك برزيلي است كه معتقد است هنوز توانايي‌هايش را تمام و كمال براي استقلال به نمايش نگذاشته..

تجربه نشان داده وقتي يك بازيكن خارجي به استقلال مي‌آيد، زمان زيادي نياز است تا با شرايط تيم به هماهنگي برسد، اما درباره تو اينطور نبود. خيلي زود خودت را با استقلال وفق دادي.

خب، در اين راه من خيلي كمك داشتم. خيلي از بازيكنان تيم به من كمك كردند. اين قضيه شامل حال كادرفني هم مي‌شود. امير قلعه‌نويي و دستيارانش همگي به من كمك كردند تا با اوضاع جديد هماهنگ شوم. نكات ديگري هم دخيل بود. سازگاري من با اين تيم به‌خاطر تفكر خوب و بازيكنان بزرگي است كه كنار هم قرار گرفته‌اند. دوست دارم اين را هم بگويم كه در حال‌حاضر واقعا خوشحالم كه مكان استقلال تغيير كرده و در جدول بالا آمده‌ايم.

اين هماهنگي شايد به پستي كه در آن قرار گرفته‌اي هم بي‌ربط نباشد. سابق بر اين در پرتغال در چه پستي فوتبال بازي مي‌كردي؟ الان در استقلال هافبك چپ هستي. خودت در كدام پست راحت‌تري؟

اين بستگي به سيستم تيم دارد. استقلال اگر 2-4-4 بازي كند، قطعا من هافبك چپ خواهم بود.

اما در 2-5-3 هم معمولا هافبك چپ بازي مي‌كني.

خب، اين كمي متفاوت است. در واقع من بايد پستم را در زمين نشان بدهم. اين اولين‌باري است كه در سيستم 2-5-3 بازي مي‌كنم و بايد بگويم بيشتر نقش يك هافبك آزاد را دارم كه هم چپ بازي مي‌كنم و هم راست. اگر دقت كنيد متوجه مي‌شويد كه من و مجتبي جباري جايمان را با هم عوض مي‌كنيم. در پرتغال معمولا وقتي 2-4-4 بازي مي‌كرديم، من هافبك هجومي بودم. هافبك وسط آزاد هم بازي كرده‌ام كه هم به چپ رفته‌ام و هم به راست. گاهي هم پشت فوروارد بازي كردم.

از آنجايي كه در استقلال اغلب هافبك چپ بازي مي‌كني، از بين ميثم منيعي، مهدي اميرآبادي و هاشم بيگ‌زاده با كدام پيستون چپ راحت‌تري؟

ببينيد ميثم، مهدي يا هاشم فرقي ندارد. بايد بگويم كه هر سه چپ‌پاهاي خوبي هستند. اينجا نظر مربي تعيين‌كننده است. او بايد پيستون چپ تيمش را انتخاب كند و تشخيص بدهد من با كدام يك هماهنگ‌ترم.

خيلي‌ها معتقدند از وقتي تو به استقلال آمدي اين تيم از دلبستگي محرز به جباري خلاص شده، چون قبول داري كه فوتبالت خيلي شبيه جباري است؟

نه، من فكر نمي‌كنم بازي ما شبيه هم باشد. شما مي‌گوييد استقلال در گذشته به مجتبي وابسته بوده، من واقعا نمي‌دانم در گذشته استقلال چطور بوده. من حالا در اين تيم هستم و به همين حالا هم فكر مي‌كنم، چون راجع به گذشته نمي‌دانم كه توجهات و نگاه‌ها به مجتبي چطور بوده است و سيستم تيم چقدر به جباري وابسته بوده.
    به‌هرحال تو لقب جباري دوم استقلال را گرفته‌اي و خيلي‌ها مي‌گويند حضور تو در استقلال باعث شده جباري نسبت به گذشته كمرنگ شود.

من نظري راجع به اين مسئله ندارم، چون اصلا به آن توجهي نكرده‌ام...

بازيكني با جثه تو قاعدتا نبايد يك بازيكن فيزيكي و درگير باشد، اما تو خيلي در درگيري‌ها شركت مي‌كني.
    هر بازيكني سيستم خودش را دارد. من سعي مي‌كنم همه‌جاي زمين باشم، چون مي‌خواهم بهترين نمايش خودم را ارائه بدهم. با همه اين تلاشي كه داريد مي‌گوييد براي اين است كه من مي‌خواهم استقلال در هر بازي برنده از زمين بيرون بيايد. من در تمام طول مسابقه مي‌دوم و به همه جاي زمين مي‌روم، چون نياز دارم كه استقلال پيروز شود و تحمل باخت را ندارم. من هميشه مي‌خواهم برنده باشم.

معمولا خيلي شوت مي‌زني. شايد گاهي زياد از حد اين كار را مي‌كني، در صورتي‌كه مي‌تواني پاس هم بدهي. شوت زدن را از تو مي‌خواهند يا خودت اينطور دوست داري؟

راستش را بخواهيد من خودم شوت زدن را خيلي دوست دارم. شايد براي همين تعداد شوت‌هايم در يك بازي زياد مي‌شود.
    جدا از اين بحث فكر مي‌كني فابيو جان‌واريو كه به اين سرعت تبديل شده به يكي از ستاره‌هاي استقلال و كسي كه هواداران دوستش دارند، تا به حال چند درصد از توانايي‌هايش را براي استقلال بروز داده است؟
    من فكر مي‌كنم بازي به بازي در حال بهتر شدن هستم، پس هنوز صددرصد توانايي خودم را به اجرا نگذاشته‌ام. هر بازي كه مي‌گذرد من بيشتر با تيم هماهنگ مي‌شوم. در واقع مي‌خواهم بيشتر و بهتر از اين خودم را نشان بدهم.

رابطه‌ات با امير قلعه‌نويي چطور است. او دقيقا از تو چه مي‌خواهد؟

ما رابطه خيلي خوبي با هم داريم، بگذار اينطور بگويم كه ارتباط من و سرمربي خيلي ساده و دوستانه است. من فارسي نمي‌توانم صحبت كنم و او هم به انگليسي مسلط نيست. مربي بدنساز ما همه حرف‌هايم را براي سرمربي ترجمه مي‌كند. او هر وقت بخواهد چيزي را من بدانم، جلو مي‌آيد و از طريق مربي بدنساز به من منتقل مي‌كند. خيلي راحت و ساده. فكر مي‌كنم اين خيلي خوب است.

حتما مي‌داني كه چقدر از سيستم 2-5-3 امير قلعه‌نويي انتقاد شده. خود تو به‌عنوان بازيكني كه سال‌ها در اروپا بازي كرده‌اي، راجع به اين سيستم چه تفكري داري؟

انتقاد براي چه؟ به‌نظر من انتخاب سيستم بستگي به اين دارد كه مربي چه بازيكناني را در اختيار داشته باشد. مربي نگاه مي‌كند و مي‌بيند چه چيزي در دستش است و با توجه به آنچه كه دارد، سيستم تيمش را انتخاب مي‌كند. مربي بهتر از هركسي مي‌داند كه با توجه به مهره‌هايي كه در اختيارش هستند، با چه سيستمي بايد بازي كند. او همه تلاشش را مي‌كند تا تيمش با بهترين سيستم، بهترين بازي را بكند. پس اگر 2-5-3 انتخاب كرده، يعني مهره‌هايش را دارد و بهترين سيستم را انتخاب كرده است.

استقلال چقدر با فولاد متفاوت است؟

استقلال تيم بزرگي است و هوادار زياد دارد. احساس مي‌كنم تفاوت بسيار زيادي وجود دارد، حتي سر تمرين‌هاي ما هم مردم مي‌آيند مي‌نشينند و تشويق مي‌كنند. بازيكني كه دارد در اين تيم بازي مي‌كند، وقتي مي‌بيند زيرنظر هواداران است، حواسش را جمع مي‌كند. اين فوق‌العاده است كه مي‌داني تماشاگران مي‌آيند، تو را مي‌شناسند و زيرنظرت مي‌گيرند. اين كمك مي‌كند كه بهترين بازي‌ات را ارائه بدهي.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

مدیریت فتح اله زاده یخ زده بود!!
    روشن: خط دفاع استقلال باید ترمیم شود // نیمکت نشینی مجیدی دلایل غیر فنی دارد

تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن اسبق استقلال تهران گفت: برای موفقیت استقلال در مسابقات آسیایی کادر فنی این تیم باید خط دفاعی این تیم را ترمیم کنند چرا که عمق دفاع استقلال مشکل اساسی دارد.
    "حسن روشن" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، با اشاره به وضعیت استقلال افزود: پس از رفتن فتح الله زاده از استقلال مشکلات روحی و روانی بازیکنان برطرف شد و هفته به هفته بازیکنان هماهنگ تر بازی می کنند و آبی پوشان امسال از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ به حساب می آید.
    وی با تمجید از آرش برهانی خاطر نشان ساخت: برهانی از بهترین مهاجمان ایران است و فصل قبل به خاطر نداشتن تمرکز و مشکلات روحی که ناشی از فشار و توقع غیر منطقی که از او بود نتوانست شایستگی های خود را نشان دهد و این فصل با روحیه بهتر و با گلزنی توانایی های خود را نشان می دهد.
    روشن با اشاره به وضعیت مجیدی نیز اظهار داشت: شرایطی که باعث بازگشت وی به استقلال شد در نیمکت نشین شدن او بسیار موثر است و کاملا دلیل غیر فنی در این موضوع دخیل است زیرا وجود مجیدی در هر تیمی غنیمت است.
    بازیکن اسبق تیم ملی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر بهترین مهاجم ایران کیست گفت: نمی توانم در این خصوص نظر بدهم چون اصلا فوتبال نگاه نمی کنم و با فوتبال قهر هستم.
    روشن تاکید کرد: اتفاقاتی که در زمان مدیریت یخ زده مدیر عامل قبلی استقلال برایم به وجود آمد باعث شده که مدتی از فوتبال دور باشم و تا زمانی که شرایط مهیا نشود به فوتبال بر نمی گردم.
    وی در پایان به ایسکانیوز گفت: از موفقیت و پیروزی های استقلال از صمیم قلب خوشحال می شوم و برای قلعه نوعی آرزوی موفقیت می کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هفته سيزدهم ليگ برتر فوتبال كشور؛ استقلال تهران - ذوب آهن اصفهان
    منصور ابراهيم زاده: استقلال در شرايط مساعدي قرار دارد/ سعيد آذري: عملكرد فني تيم قبول است/ شاهين خيري: در مقابل استقلال انگيزه بالايي دارم/ محمد رضا خلعتبري: باز هم در آزادي گل مي زنم
    تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در ادامه رقابت هاي ليگ برتر فوتبال، روز جمعه اين هفته در ورزشگاه آزادي تهران در حالي به مصاف استقلال تهران مي رود كه در جدول رده بندي مقام اول را دارد و استقلال با رتبه سوم به دنبال كم كردن فاصله با ذوب آهن صدرنشين است.

منصور ابراهيم زاده، سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در اين باره به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بازي مقابل استقلال تهران از سخت ترين بازي هاي ما خواهد بود چرا كه استقلال در حال حاضر شرايط ايده الي دارد، ضمن حمله به دروازه حريف و استفاده از شرايط ميزباني از دفاع خوبي نيز بهره مند است.

وي اضافه كرد: ما روي نقاط ضعف استقلال كار كرده ايم و در صورتي كه بازيكنان از فرصت هاي به دست آمده استفاده كنند، مي توانيم حتي تيم پيروز ميدان نيز باشيم؛ من به بازيكنان اعتماد كامل و اعتقاد دارم و اميدوارم اين بار از فرصت ها استفاده كنند، ما ديگر به دنبال كسب نتيجه تساوي نيستيم.

سعيد آذري، مدير عامل تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان نيز در مورد وضعيت اين تيم به خبرنگار ما گفت: از شرايط تيم رضايت كامل دارم اما معتقدم اين بازيكنان و كادر فني توانايي حتي قهرماني در ليگ برتر را نيز دارند.

وي اضافه كرد: با رفاقت و همدلي كه در تيم وجود دارد، قطعا تا پايان ليگ با قدرت به كارمان ادامه خواهيم داد.

شاهين خيري، مدافع هافبك تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در مورد ديدار مقابل استقلال تهران گفت: سابقه بازي در تيم استقلال را دارم و به طور كلي بازي در مقابل تيم هاي بزرگ با تماشاگران بسيار، انگيزه بالايي به بازيكنان مي دهد و اميدوارم ذوب آهن در اين بازي نيز پيروز باشد.

وي افزود: استقلال با پيروزي هاي خود، روحيه بالايی دارد و از مهاجمان خوبي برخوردار است خصوصا آرش برهاني كه اين روزها خوب گل مي زند اما ذوب آهن متكي به خود نيست، تيمي است كه يك كار گروهي منظم را ارائه مي دهد.

محمد رضا خلعتبري، مهاجم تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان نيز در اين باره گفت: هميشه در مقابل تيم هاي بزرگ فوتبال بازی کردن سخت ارائه می شود و من سعي مي كنم در مقابل استقلال نيز بازي خوبي ارائه بدهم و باعث پيروزي تيمم باشم.

وي اضافه كرد: با وجود اينكه استقلال از قدرت بالايي برخوردار است اما آنها نقاط ضعفي دارند كه از ديد كادر فني ما دور نبوده و به طور حتم راه گل زدن به آنها را به ما نشان خواهند داد و سه امتياز را بدست مي آوريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مهدي اميرآبادي:
    مشكلي بين من و قلعه نوعي وجود ندارد

مدافع هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مشكل بين من و قلعه نوعي شايعاتي است كه روزنامه ها مطرح مي كنند و به شخصه با هيچ كسي در استقلال مشكل ندارم.

مهدي اميرآبادي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: متاسفانه بعضي ها فقط به دنبال انتشار اكاذيب هستند و بارها شاهد بوده ام، بعضي از روزنامه ها مطالبي در مورد مشكل من و قلعه نوعي را به چاپ رسانده اند، در حالي كه از همين جا اعلام مي كنم با هيچ كس در استقلال مشكل نداشته و نخواهم داشت.

وي در ادامه گفت: خوشبختانه از لحاظ شرايط روحي و جسماني در بهترين وضعيت قرار دارم و بازي كردنم در تركيب استقلال بر مي گردد به صلاحديد كادر فني و اگر هم به ميدان نروم، هيچ گونه اعتراضي ندارم.

اميرآبادي تصريح كرد: استقلال در بهترين شرايط تيمي قرار دارد و مطمئنا با پتانسيلي كه تيم ما دارد، قهرمان ليگ برتر خواهيم شد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

علي عليزاده: بايد بهترين بازي ها را براي استقلال به نمايش بگذاريم
    مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تيم استقلال طرفداران بسياري در كشورمان و حتي خارج از كشور دارد، به همين علت بايد بهترين بازي هاي خود را به نمايش بگذاريم.

علي عليزاده، مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران با بيان اين مطلب در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال تيم بزرگ و پرچهره اي در ليگ برتر است و به طور قطع همه نفراتي كه در تركيب تيم استقلال حضور دارند، مدعي بازي كردن در تركيب تيم هستند.

وي تصريح كرد: از تمرينات استقلال لذت مي برم چرا كه افراد با نشاط خاصي در كنار يكديگر رقابت مي كنند و اميدوارم با قهرماني جواب زحمات تمامي نفراتي كه در استقلال زحمت مي كشند جواب داده شود

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حقوق بازيكنان استقلال پرداخت شد
    بازيكنان استقلال ديروز چند ماه حقوق معوقه خود را دريافت كردند.

بنابراين گزارش، خبرنگار باشگاه خبرنگاران و به نقل از يك منبع آگاه، مسئولان باشگاه استقلال براي بالا رفتن روحيه بازيكنان در تمرين ديروز حقوق چند ماه معوقه بازيكنان خود را به آنها پرداخت كردند؛ با اين حساب استقلالي ها با دريافت حقوق خود با روحيه اي بسيار خوب به فكر ديدارهاي آتي خود هستند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيگ زاده:
    انتظار ندارم قلعه نوعي به ترکيب تيم برنده دست بزند

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: بعد از مصدوميتم شرايط بسيار خوبي پيدا کردم اما انتظار ندارم قلعه نوعي به ترکيب تيم برنده دست بزند.

هاشم بيگ زاده در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبنرگاران افزود: مصدوميتم را به طور کامل طي کردم و هم اکنون شرايط بسيار خوبي دارم اما انتظار ندارم کادر فني به ترکيب تيم برنده که چند هفته‌اي است، نتيجه ‌مي‌گيرد دست بزند.

وي ادامه داد: ‌دو مصدوميت که بعد از حضور در استقلال دچار آن شدم مرا از ترکيب اصلي دور کرده و حالا بايد تلاشم را دو برابر کنم. از آمادگي رقيبانم در استقلال خوشحالم و اينکه تيم شرايط خوبي پيدا کرده براي ما از نظر روحي خيلي خوب بوده و از زير فشار خارج شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •