بد نیست.برای سرگرمی خوبه.ولی یکم خسته کننده میشه.
نه اصفهان هستم.
بد نیست.برای سرگرمی خوبه.ولی یکم خسته کننده میشه.
نه اصفهان هستم.
بازم سلام من سگارم آوردم روPSP ,ولی بازی مورتالی که می خوام نبود البته مورتال 3 رو گرفتم زو PSPبازیم کردم ولی تعداد کارامتراش کمه منی دونم دوستان یلدشون هست یه کاراکتر بود بهش میگفتن 4دست در کل این بازی که من گرفتم نصف کارامتراش نیست کسی اگه می تونه کمکم کنه از محمد DJ هم ممنونم :-)
اگه اینطوره حتماً فاصله ی شما باید کمتر از 20 متر تا Access Point باشه...در هر صورت به جای ما هم ازش کمال سوء استفاده رو ببرین تا هوا سرد نشده...
یه سری هم به لینک پایین بزنین.نموم اطلاعات مربوط به 802.11b یا همون Wi-Fi مورد استفاده ی PSP توش اومده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنان دارم به جستجو ادمه میدم تا منبعش رو پیدا کنم( بیکاریم دیگه )یه جا تا 82 در صد رسید
بین Mortal Kombat 3 و Ultimate Mortal Kombat 3 خیلی فرق هست ، شما کدومشو دانلود کردید ؟
نسخه Ultimate شیوا یا همون 4 دست رو نداره و به جاش Motarro داره که نصفش اسبه نصفش آدم .
یک بار با هم بحث کردیم و اخر هم به نتیجه ای نرسیدیم.
اما واقعا نمیدونم شما چرا میگی شرکت ها خودشون باعث کپی خور شدن کنسول هاشون میشود؟
شرکتی مثل سونی که داره از روش های مختلفی (عوض کردن مادربورد-ارایه فریمور های جدید-بن کردن فریمور های قبلی در psn و...) داره تلاش میکنه که این Psp کپی خور نشه و ملت بازی ارجینال تهیه کنند.
این جمله هم که گقتی هر چی میخونم اصلا نمیفهمم.
شما میدونی کار ChickHEN و باطری پاندورا چی هست؟حتی میشه امضای دیجیتالی شرکت سونی رو جعل کرد و برای آپدیت کردن دایمی دیگه نه نیازی به چیکن هست و نه نیازی به پاندورا و سیستم فرق فرور هک شده رو از اورجینال تشخیص نمیده ولی از اونجایی که جرم این کار خیلی سنگینه و بیشتر هکر های این فرمور ها توی کشورهایی هستند که کپی رایت رعایت میشه از این کارها نمیکنند
کار chickhen و پاندورا اصلا آپیدت کردن نیست
همین الان هم به راحتی میتونی فریمور های هک شده را به فریمور Official سونی آپدیت کنی.
chickhen فقط باعث میشه که بتوان Homebrew را اجرا کرد و cfwe هم که یک Homebrew هست cfw را شبیه سازی میکنه که دستگاه بازی های iso را اجرا کنه.
باطری پاندورا هم باعث میشه که شما بتونی محتوای فلش 0 را دستکاری کنی و cfw را داخل فلش 0 کپی کنی.
بیشتر هکر ها هم در کشور هایی هستن که کپی رایت رعایت نمیشه برای همین به راحتی به کار خود ادامه میدهند.
مثلا شما فکر کردی دارک آلکس که همه میشناسند را سونی نمیتونه پیدا کنه و ازش شکایت کنه؟
به راحتی از روی ip میتوانند طرف را پیدا و از دستش شکایت کنند.(البته در صورتی که طرف داخل کشوری باشه که کپی رایت را رعایت کنه)جالبه بدونی تمرکز همه شرکت ها روی بازار آمریکا-اروپا و ژاپن هست.
دلیلش هم از دست ندادن بازار کشور های جهان سومه که تعدادشون کم نیست و در کشور های نوسعه یافته هم کسی به اون صورت با کنسول بازی سر و کار نداره و یا اگر یه دستگاه بخرن حالا حالا ها دارنش
این این حرفی هم که قرمز کردم خیلی جالبه
میشه از این حرف شما برداشت کرد که کشور توسعه یافته کاری به کنسول نداره (در صورتی که برعکس هست چون افراد یک کشور توسعه بافته از نظر مالی تامین تر از یک کشور جهان سومی هستند) و خیلی بیشتر از کشور های جهان سوم مواظب وسایل خود هستن.چون به گفته شما وقتی یک دستگاه میخرن حالا حالا ها دارنش و مواظب هستن خراب نشه![]()
Last edited by choory; 14-09-2009 at 00:02.
حقیقت اینه که بازار کشور های جهان سوم سود دهی بسیار بیشتری داره برای شرکت هایی مثل سونی .یک بار با هم بحث کردیم و اخر هم به نتیجه ای نرسیدیم.
اما واقعا نمیدونم شما چرا میگی شرکت ها خودشون باعث کپی خور شدن کنسول هاشون میشود؟
شرکتی مثل سونی که داره از روش های مختلفی (عوض کردن مادربورد-ارایه فریمور های جدید-بن کردن فریمور های قبلی در psn و...) داره تلاش میکنه که این Psp کپی خور نشه و ملت بازی ارجینال تهیه کنند.
خیر اینطوری نیست ، دارک الکس در اسپامیا زندگی میکنه و خود من ازش یک دستگاه PSP با امضای خودش خریدم .این جکله هم که گقتی هر چی میخونم اصلا نمیفهمم.
شما میدونی کار ChickHEN و باطری پاندورا چی هست؟
کار chickhen و پاندورا اصلا آپیدت کردن نیست
همین الان هم به راحتی میتونی فریمور های هک شده را به فریمور Official سونی آپدیت کنی.
chickhen فقط باعث میشه که بتوان Homebrew را اجرا کرد و cfwe هم که یک Homebrew هست cfw را شبیه سازی میکنه که دستگاه بازی های iso را اجرا کنه.
باطری پاندورا هم باعث میشه که شما بتونی محتوای فلش 0 را دستکاری کنی و cfw را داخل فلش 0 کپی کنی.
بیشتر هکر ها هم در کشور هایی هستن که کپی رایت رعایت نمیشه برای همین به راحتی به کار خود ادامه میدهند.
مثلا شما فکر کردی دارک آلکس که همه میشناسند را سونی نمیتونه پیدا کنه و ازش شکایت کنه؟
به راحتی از روی ip میتوانند طرف را پیدا و از دستش شکایت کنند.(البته در صورتی که طرف داخل کشوری باشه که کپی رایت را رعایت کنه)
در مورد فرم ور ها هم شما میدونید چرا به راحتی میشه فرم ور های آفیشال رو بدون نیاز به پاندورا و این جنگولک بازی ها آپدیت کرد ؟
تمام داستان بر سر یک امضای الکترونیکی هست( Digital Sign ) که در نرم افزار های مختلف نویسنده برنامه قرار میده ، و سیستم هایی که قراره که اون نرم افزار رو قبول کنند از روی اون امضا میفهمند که نرم افزار اورجینال هست یا خیر . درست به مانند همین رو در باره درایور ها در سیستم های عامل داریم که حتما شما در هنگام نصب یک درایو خاص به این پیغام که این درایور تایید شده مایکروسافت نیست آیا ادامه بدهم یا خیر مواجه شدید .
فرمور قبلی از روی همین امضا هست که متوجه میشه آیا فرم وری که قراره نصب بشه اورجیناله یا نه ، برای کسی که میتونه این فرمور رو دیکد کنه و تغییرات دلخواه رو درش بده پیدا کردن امضای شرکت سونی کاری نداره و اگر مثلا m33 یا Gen در فرموری که اریه میدن از اون امضا استفاده کنند سیستم اون رو با فرمور اورجینال اشتباه میگیره و آپدیت میکنه ولی از اونجایی که جعل امضای دیجیتالی شرکت ها جرمی برابر آدم دزدی داره کسی این کار رو نمیکنه مگر اینکه در یک کشوری مثل ایران باشه که قوانین کپی رایت اصلا رعایت نمیشه که ما در ایران همچین کسی نداریم . هک کردن یک کنسول بازی هم جرم محسوب نمیشه ، بلکه استفاده تجاری از اون به طوری که به شرکت تولید کننده خسارت بزنه جرم محسوب میشه و از آنجایی که هک کندگان این سیستم ها استفاده تجاری نمیکنند و نمیتونند که بکنند جرمی را انجام نداده اند .
خیر این طوری نیست ، شرکت های فروش بازی های کامپیوتری و فروش کنسول در اروپا یکی پس از دیگری در حال ورشکست شدن هستند آخریش که من خبر دارم یک شرکت وابسته به Gamestop بود که من پریروزی رفتم ازش بازی بخرم دیدم زده این شرکت برای همیشه تعطیل شده و تمام شعباتش جمع شده برای همین رفتم توی Saturn گرون فروشی محض و خرید کردم .جالبه بدونی تمرکز همه شرکت ها روی بازار آمریکا-اروپا و ژاپن هست.
در کشور های توسعه یافته مردم کنسول رو میخرند و یک دونه بازی هم میگیرند بعدش بازی و کنسول با هم فراموش میشوند و معمولا یک هفته بعد در فلومارک (بازر مکاره یا همون دست دوم فروشی های هفتگی) دستگاه رو میفروشند به کسانی که از کشور های جهان سوم اومدند و اگر نفروشند میره توی انباری که میشه همون داستان حالا حالا ها دارند ، سود شرکت های بازی سازی در اینجا از فروش بازی نیست بر خلاف تصور شما ، از فروش عروسک های بازی هاست و فرشگاه هایی وجود دارند که اسباب بازی هاشونو میفروشند و یک داستانی داره برای خودش و بازارش هم خیلی خیلی خیلی خیلی داغه . اگر علاقه داشتید میرم توی یه دونه از این فروشگاه ها و براتون کلی عکس میگیرم که ببینید .این این حرفی هم که قرمز کردم خیلی جالبه
میشه از این حرف شما برداشت کرد که کشور توسعه یافته کاری به کنسول نداره (در صورتی که برعکس هست چون افراد یک کشور توسعه بافته از نظر مالی تامین تر از یک کشور جهان سومی هستند) و خیلی بیشتر از کشور های جهان سوم مواظب وسایل خود هستن.چون به گفته شما وقتی یک دستگاه میخرن حالا حالا ها دارنش و مواظب هستن خراب نشه![]()
دلیل اینکه کنسول در اینجا زیاد طرفدار نداره به خاطر اینه که از کم سن ترین کسی که میتونه بازی کنه تا مسن ترینش وقت سر خاراندان ندارند چه برسه به بازی کردن و تفریحات از انواع مختلف مثل DOM (شهر بازی سیار) به قدری زیاده که آخر هفته ها کسی به مخیلش هم نمیرسه که بره بشینه پای کنسول بازی کنه .
برای نمونه الان اینجا PS3 Slim رو نیومده حراج زدن 250 یورو ، دستگاهی قیمتش 299 یورو هستش .یعنی 49 یورو زیر قیمت و جالبتر اینجاست که باهاش یه بازی و یک دسته بیسیم مجانی هم میدهند ، پارسالی هم حراج کرده بود 400 یورو میدادی یه PSP و PS3 و دو تا دسته و یکی بازی برای هر بازیت میگرفتی که اگر اینها رو تک تک میخریدی قیمتش میشد نزدیک 700 یورو . که من خودم خریدم PSP شو برداشتم که اگر یادتون باشه اون موقع 3000 هک نمیشد جدا جدا فروختمشون به خارجی هایی که تازه اومدن کلی هم سود کردم رفتم یه 1000 خریدم .
Last edited by sonixax; 14-09-2009 at 00:16.
هنوز سر حرف خودت هستیارمور قبلی از روی همین امضا هست که متوجه میشه آیا فرم وری که قراره نصب بشه اورجیناله یا نه ، برای کسی که میتونه این فرمور رو دیکد کنه و تغییرات دلخواه رو درش بده پیدا کردن امضای شرکت سونی کاری نداره و اگر مثلا m33 یا Gen در فرموری که اریه میدن از اون امضا استفاده کنند سیستم اون رو با فرمور اورجینال اشتباه میگیره و آپدیت میکنه
کی گفته من که فریمویر 5.03 یا 5.50 یا 5.00 کپی خور شده یعنی با پسوند m33 یا gen دارم نمی تونم آپدیت کنم؟
من که می گم می شه چون خودم به سرور سونی وصل شدم و پیغام برای آپدیت فریمویر داد و فقط مونده بود دانلودش که خودم اجازه ندادم
نه عزیزم ، کسی نگفته شما نمیتونی به آفیشال آپدیت کنی ، فکر کنم بد فهمی شده .
اگر شما یک فرمور داشته باشی که فاقد امضا باشه نمیتونی روی فرمور آفیشال آپدیتش کنی چرا که فرم ور آفیشال به امضا نگاه میکنه ، یعنی شما الان یک PSP کپی نخور شده داری دلیل اینکه نمیتونی بدون پاندورا و بوت کردن سیستم روی سرویس مد هکش کنی اینه که فرمور هک شده فاقد امضای دیجیتالی هست ولی بر عکس چونکه فرمور آفیشال امضای الکترونیکی رو داره به راحتی آپدیت میشه چه روی کپی خور شده که امضا رو نادیده میگیره و چه روی کپی خور نشده که روی این امضا کلید میکنه .
مثلا خود من هر برنامه ای که مینویسم امضای مخصوص به خودم رو دارم و میندازم پاش و از این طریق برنامه من میتونه آپدیت هایی که خودم براش نوشتم رو از اونهایی که دیگران نوشتند تشخیص بده .
یعنی شما میگی اگه امضا جعل بشه ما می تونیم فریمویر هک شده رو روی فریمویر اورجینال بریزم و خیلی راحت استفاده کنیم؟
ما که به همن جوریش هم راضی هستیم
فقط هکش بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)