برای من هر 30 ثانیه قطع میشه :(
بر پدر و مادرشون لعنت
ی عده بیشرف مفت خور نشستن تو اون مخابرات
برای من هر 30 ثانیه قطع میشه :(
بر پدر و مادرشون لعنت
ی عده بیشرف مفت خور نشستن تو اون مخابرات
دیروز+ امروز دقیقا همین الان که دارم می تایپم اینترنت منم هر 5 دقیقه 10 دقیقه داره قطع میشه چراغ DSL اول خاموش میشه بعد چشمک زن میشه و دوباره ثابت میشه و اینترنت وصل میشه!
از بچه های آمل کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟؟ من زنگ زدم پشتیبانی ولییی اصلا هیچی نمیدونن
در ضمن اسمشونبرتیوب هم امروز برا من چیلتر نیس. باز معلوم نیس دارن چه غلطی میکنن؟!
Last edited by mey123; 19-10-2013 at 10:12.
دیشب واسه دانلود گذاشتم ببینید چقد نتو قطع و وصل کردن.این در حالیه که توی ساعات غیر رایگان اصلا قطع و وصل نمیشه.اگه خطم مشکل داشته باشه باید 24 ساعته نتم قطع و وصل بشه.اینا توی دانلود رایگان دیگه روی شاتلو هم سفید کردن.نگاه کنید دقیقا هر 39 مگ یکبار قطع و وصل میشه.خوب این معلومه کار خودشونه.
![]()
Last edited by miladrazor; 19-10-2013 at 10:32.
منم مشکل شما رو اوایل سرویسی که گرفتم یک سال و نیم قبل داشتم و مشکلم از خطم بود دیشب دانلود رایگان گذاشتم اصلا یک ثانیه قطع نشد .وتا ساعت 6 دانلود میکرد بدون نوسان سرعت
آقا خیلی جالبه مثل اینکه معجزات مخابرات برا من فقط به هر 5 دقیقه قطع شدن،چیلتر نبودن سایتها ختم نمیشه!
الان متوجه شدم همین که میام کوچکترین ارسال و دریافتی از اینترنت داشته باشم حتی وقتی یه صفحه سایت باز کنم پینگم از 170 به 2000 و حتی تایم اوت میرسه!!
دقیقا مثل دو ماه پیش که نت رسما تعطیل بود یا قبل انتخابات.
خواهشا اگه کسی میدونه دلیلش چیه و مشکل از کجاست راهنمایی کنه.
اینم اضافه کنم که هیچ وقت تو این چند سالی که adsl دارم و شرکتای مختلفی که سرویس گرفتم باز کردن یه صفحه سات تاثیری رو پینگ نداشته،حتی همین دیشب وقتی که داشتم دانلود میکردم پینگم ثابت رو 180 بود پس خواهشا نگین به استفاده از اینترنت مربوطه!
اکانتم رو تازه شارژ کردم، پینگم خیلی ناجور شده امروز (سرویس یک ماهه 512 نامحدود)
![]()
مال منم دیشب یکبارم قطع نشد. 8 ساعت پشت سر هم وصل بود و 3GB 854MB 510KB هم دان کردم.
خوشبختانه سرعت درست شد
دانلود با v--p--n از یوتیوب
![]()
سلام دوستان
من نتم 2 مگ محدوده و حدود 2 ماهی میشه که پینگم تایم اوت میده، نتیجه تست نرم افزار pingtester رو اینجا میزارم، خواهش میکنم اگه راه حلی به ذهنتون میرسه بگین.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)