تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1026 از 2607 اولاول ... 26526926976101610221023102410251026102710281029103010361076112615262026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,251 به 10,260 از 26070

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض

سلام
    من دو روزه بعضی از سایت هارو میتونم باز کنم بعضی رو نه
    با 2020 تماس گرفتم بعد از 20 دقیقه مکالمه و پینگ گرفتن میگه مشکل از شبکه میتونه باشه که در دست تعمیره
    خدایا ما را تا نمردیم نمیران

2. این کاربر از greenmidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

برای من چند وقت یکبار اینجوری میشه مخصوصا شب ها! جدیدن هم یهو وسط دانلود بدون اینکه چراغ اینترنت خاموش بشه دانلود قطع میشه و idm میره رو حالت connecting باید pause بعدش resume کنی وگرنه دانلود نمیشه!
    سلام
    برای منم یهو وسط دانلود ها قطع میشه و همین داستانی که شسما اشاره بهش کردید اتفاق میافته!!!
    الان تقریبا چهار روزه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

پروژه فیلترینگ یه پروژه موفق بود ؟!!!
    درسته که قطعی های کامل در شرایط خاص اعمال میشه ولی برای بقیه مواقع ؟

اون موقعه ای شما فی لتر ش کن ت رو روشن میکنید، راحت هر روز قانون مملکت رو زیر پا میزارید و یه دهنکجی هم به نظام نشون میدید ؟ شاید شما متوجه نشید ولی با این کارتون دارید پروژه و مواردی که برایش میلیارد ها دلار خرج شده را زیر سوال می برید ( البته این دلیل ای بر حرفه ای و خیلی خفن بودن جامعه نیست )

اینترنت تا همین قدرش خیلی هم خوبه : چرا ؟ چون مُسکنه، شما میای وی پی ان روشن می کنی، یه هویت مجازی امریکایی میگیری، به همه سایت ها و محتو ها دست رسی داری، هم سیستم فیلترینگ رو دور زدی و هم به یک سری سایت های خارجی که ایران رو تحریم کردن رو پشت سر میزاری این باعث چی میشه ؟! : یه حس شور شعف درونی مجازی درونت شکل میگیره! که تا مادامی که شما پشت سیستمت هستی احساس میکنی که یه شهروند امریکایی، و از طرفی چون شما دوست نداری از این حس و حال بیای بیرون، و چون فقط پشت سیستمی که این حس رو تجربه میکنی و به محض اینکه دو، سه متر از سیستمت فاصله میگیری و TV رو روشن میکنی تمام اون حس از بین میرنه، به این دلیل که اون وقت هویت مجازیت از بین رفته و کم کم داری شرایط واقعی و TV صدا و سیما می بینی و تجربه میکنی.

میشه گفت خیلی از این کاربر ها به این هویت مجازی خارج از کشورشون معتاد شدن، من حتی کسایی رو دیدم که با وصل بودن فیلتر شکن شون احساس خوبی پیدا میکنند در شرایطی که 1% به آن احتیاج ندارند، و به هر دلیلی از قطع بودن اون افسرده میشن.

بزارید برگردم به ابتدای پاراگراف قبلی : که چرا این پدیده مُسکن باید در همین حد حفظ بشه و توسعه بیشتری در آن داده نشه.

1- به دلیل اینکه سطح انتظاری که شکل گرفته، امکان جمع شدن کامل اینترنت رو بعید به نظر میرساند.
    2- باید تلاش شود که سطح انتظار از اینترنت کاهش پیدا کند و یا لاقل افزایشی نداشته باشد.
    3- همین مقدار اینترنت، مزایای خوبی نیز دارد، چرا که باعث تخلیه تنش های اجتماعی شده و بسیاری را از اعتراض به مسایل جدی تر منفعل نموده است. ( البته این مورد موافقان و مخالفان خودش رو دارد )
    4- به دلیل قدرت و گستردگی پدیده های اجتماعی روی اینترنت ( مثل فیسبوک و حتی همین فروم ها و... )، نباید اقداماتی صورت پذیرد که در جهت کمک رسانی به دسترسی راحت تر افراد را به این اینگونه ابزار ها باشد، ( تا در آینده این امکان وجود آید که این ابزار ها مورد سوء استفاده دشمن قرار بگیرند، و جنبشی و گرد همایی ... را در کشور پدید آورند.)

به همین دلایل انتظار نداشته باشید، تا زمانی که خواسته شما سال ها جلوتر از اراده حاکمیت است، برای آن جوابی منطقی دریافت کنید و یا اصلا جوابی به شما داده شود.

* شما ی استفاده شده در متن یک فرد نوعی / جامعه بوده است.
    عرض شود به حضورت که در مورد موفقیت آمیز بودن تا نبودن پروژه فیلترینگ نظری ندادم. دادم؟ اما حالا که بحثش اومد وسط باید بگم که اگه موفق نبوده همچین ناموفق هم نبوده . فیلترینگ گسترده مانع دسترسی خیل عظیمی از کاربران به سایت های مسدود شده میشه و اونهایی هم که می تونن با روش های موجود این محدودیت رو دور بزنن تعداد زیادیشون به خاطر کاهش سرعت و قطعی ها، عطایش رو به لقایش میبخشند و یا فقط به کارهای ضروریشون رسیدگی می کنند که باعث کاهش مدت زمان حضور میشه که این خودش موقیت به حساب میاد. بعضی اوقات هم کل پورت ها رو میبندن اون موقع دیگه مرد میخاد که از سد فیلترینگ رد بشه! دیگه موفقیت به چی میگن؟

درسته که قطعی های کامل در شرایط خاص اعمال میشه ولی برای بقیه مواقع ؟
    منم مشکلم همین بقیه موارده که دلیلش رو هم گفتم تو پستای قبیلم دوباره مودبانه میگم حضور مسئولین بی کفایت، بی سواد، *اشی، پول پرست و بی تفاوت نسبت به مردم و نسبت به حوزه مدیریتی که خروجی میشه چنین سرویس های بی کیفیتی که به لعنت خدا هم نمی ارزه. همه چی رو به سیاست پیوند نزنیم، دیگه از عربستان که بدتر نیستیم آیا اون ها هم چنین سرویس های بی کیفیتی دارند؟؟

بقیه موارد هم به من مربوط نمیشه . اما من هیچ مشکلی با ایرانی بودنم ندارم و هیچ رقمه تو کتم نمیره که بخام هویتمو تو دنیای مجازی تغییر بدم که اینو توهین به خودم میدونم. TV رو هم که روشن می کنم همین حس رو دارم فقط بعد از عوض کردن چندتا کانال خدمت عمه های گرامیشون سلامی میفرستمو خاموش میکنم./

به همین دلایل انتظار نداشته باشید، تا زمانی که خواسته شما سال ها جلوتر از اراده حاکمیت است، برای آن جوابی منطقی دریافت کنید و یا اصلا جوابی به شما داده شود.
    چیز زیادی نمیخام فقط میخاستم تو این چند روزه برم سایت رایتل شارژ بخرم که باز نمیشد بعد اومدم اینجا دردودل کنم آخرشم |: ... رسید به اینجا/.

5. این کاربر از Xeoc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کسی مشکل اینترنت ”غیر ملی” نداشته؟!

واسه من سایت های ایرانی فقط با شکننده باز میشه ولی سایت های خارجی مشکلی ندارند!

Sent from my HUAWEI MT1-U06 using Tapatalk 4

7. این کاربر از hes_luckey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

برای منم همینجوره ..................

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

مشکل اینه که بعضی از سایت ها با شکننده هم باز نمیشن
    الان من 4 روزه می خوام برم سایت دانشگاه ببینم امتحانمون کی هستش باز نمیشه

10. این کاربر از MERLIN_BOZORG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

به قول یکی از بچه ها کیلیت ساز یحتمل قفل در طویله رو واز کرده. یک روز خوش تو این 10 سالی که با فیلترنت تو این مملکت اشغال شده توسط اجنبی های ضد ایرانی سر و کله میزنم ندیدم.
    .... گوه به قبرت بباره

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

چرا دانلود هی قطع میشه "؟!؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

به قول یکی از بچه ها کیلیت ساز یحتمل قفل در طویله رو واز کرده. یک روز خوش تو این 10 سالی که با فیلترنت تو این مملکت اشغال شده توسط اجنبی های ضد ایرانی سر و کله میزنم ندیدم.
    .... گوه به قبرت بباره
    واقعا فکر کردین کلید ساز کاری از دستش برمیاد؟
    کل اینجا دست یکی دیگست اون فقط یه مهرست که یه مشت ملت فکر کردن کاری از دستش برمیاد
    بیخیال

الان قضیه ی این نت چیه چرا سرعت پایینه چرا بعضی سایتها باز میشه بعضی ها نه؟؟؟

14. این کاربر از MERLIN_BOZORG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهـران

پيش فرض

دوستان این preferred DNS server و alternate DNS server رو چه عددی بذارم تا پاکت لاست و پینگم بهتر بشه
    منتظر راهنمایی سبزتان هستیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •