سلام من هم همین طرح رو دارم البته قدیمیه و جدید نگرفتم سرعتش شبانه روی یک مگ ثابته فعلا و ساعت رایگان 1 تا7 میباشد
سلام من هم همین طرح رو دارم البته قدیمیه و جدید نگرفتم سرعتش شبانه روی یک مگ ثابته فعلا و ساعت رایگان 1 تا7 میباشد
بله.هنوز مثل قدیمه.باید ته ترافیکتو نگهداری که شب قطع نکنن.
و ترافیک به ماه دیگه منتقل نمی شه.
باور کنید دوستان
من هر وقت ترافیک زیادی دارم شب تو ساعت رایگان عالی دانلود میکنم.منظورم در حالت تک لینکه.
اما هر چی زمان میگذره و من ترافیکو قطره قطره استفاده میکنم شب هم بیشتر به مشکل می خورم.
شما به این نتیجه نرسیده اید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معرفی برترین شرکت های ADSL و اپراتورهای موبایل (6بهمن92):
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری درباره ارزیابی اپراتورهای ارائهدهنده اینترنت پرسرعت گفت: از بین ۱۲ شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنت پرسرعت (ADSL) شرکتهای آریارسانه تدبیر، انتقال دادههای آسیاتک، پیشگامان توسعه ارتباطات و پارسان لین ارتباطات به ترتیب رتبههای اول تا چهارم را کسب کردند.شرکتهای نداگستر صبا، دادهگستر عصرنوین، داده پردازی فن آوا، انتقال دادههای رهام داتک، عصر انتقال دادها، مخابرات ایران، کارا امین ارتباط و لایزر به ترتیب رتبههای پنجم تا دوازدهم را کسب کردند.
از دهه فجر، فروش ADSL مخابرات به مشترکان جدید از نوع نامحدود به حجمی تغییر میکند.
تعرفه های جدید ADSL برای بستههای حجمی
هزینه نصب و راه اندازی سرویس حداکثر 95 هزار ریال اعلام شده است.
دوستان چطور میشه داخل اکسپرس لیچ دنبال فیلم گشت؟
با تغییر آی پی لینک میپره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
کسی میدونه تو این تعرفه ها منظور از تک آی پی و هشت آی پی چیه ؟
ربطی به ضریب اشتراک داره یا نه ؟
اصلا کدومش مزیت و برتری داره ؟ تک آی پی یا هشت آی پی ؟
به چه دردی میخوره ؟![]()
اکسپرس لیچ قابلیت جستجو بین فایل هاشو نداره.
منظور همون ضریب اشتراکه دیگه.خب تک ای پی بهتره دیگه خطت share نمیشه مثلا تو ساعات شلوغی خطت مثل مابین 25 نفر به اشتراک گذاشته نمیشه همون خود خودشه.
پس چرا در شرایط مشابه قیمت هشت آی پی بیشتره ؟
70-80 هزار تومان بیشتره !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)