اگه دفترچه رو بفرستم و بعد دانشگاه قبول بشم میتونم برم ؟ آخه من شنیدم اگه دفترچه رو بفرستم حتما باید برم.
معافیت تحصیلی جریانش چیه؟ مگه همین الان من از یک سال معافیت تحصیلی استفاده نمیکنم؟ چیزی باید بگیرم؟
اگه دفترچه رو بفرستم و بعد دانشگاه قبول بشم میتونم برم ؟ آخه من شنیدم اگه دفترچه رو بفرستم حتما باید برم.
معافیت تحصیلی جریانش چیه؟ مگه همین الان من از یک سال معافیت تحصیلی استفاده نمیکنم؟ چیزی باید بگیرم؟
با سلام دوستان که تاریخ اعزام 1/8 هستن کسی محل خدمتش مشخص شده؟ میخواستم بدونم اخه پلیس +10 گفت تاریخ اعزامت که مشخص شد فرداش بری حوزه نظام وظیفه مشخصه که کجایی اما خودشون 1 هفته قبل از تاریخ اعزام صادر میکنن برگه سفید رو
دوست عزیز هنوز یک ماه مونده شما. یک هفته موتده به اعزام برو پلیس +10 بپرس
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
میدونم خواستم ببینم اینی که میگن اگه حوزه نظام وظیفه بری تو سیستمشون محل خدمتت مشخصه راسته یا نه؟
یه روز بعد که مشخص نمیشه ولی حدودا 1 ماه مونده به خدمت مشخص میشه.
سلام دوستان من دو هفته از آموزشی گذشته.
از دماغم نمیتونم راحت نفس بکشم. برم دنبال معاف از رزم؟ به درد میخوره؟ مراحلش چطوریه؟ لطفاً سریع جواب بدید بعد از ظهر باید برگردم. مرکز آموزش شهید درویش هستم.
شهید درویش اهوار
ولی در هر صورت معاف از رزم فایده نداره دنبالش هم نرو
وایسا رفتی یگان برو عمل کن 3 هفته استعلاجی داره
Last edited by SNOW PATROL; 21-09-2012 at 08:04.
خواستم کمی در مورد پادگان توضیح بدم اما باید حفاظت اطلاعات داشته باشیم. در کل به غیر از دو سه روز اول دیگر آنچنان سخت نیست.
-------------
چیزی که من شنیدم معاف از رزم برای نیفتادن توی مناطق مرزی و جاهای سخت و ... به درد میخوره. و البته رژه هم نمیرن. چرا فایده نداره؟ بعداً مشکلی پیش میاد و جایی برامون بد میشه؟ لطفاً بیشتر توضیح بدید.
پس خوب شده یا شما خیلی پوست کلفت هستی چون این پادگان یه زمانی بالاترین امار خودکشی رو داشت
دوست عزیز انحراف بینی معاف از رزم نمیکنه شما براتون عمل مینویسند باید عمل کنید و عمل جراحی هم در زمان اموزشی برابر با تجدید اموزش هست
معاف از رزم هم تو ناجا هیچ فرقی نمیکنه با بقیه
بله میتونید برید دانشگاتون رو.. معافیت تحصیلی یعنی وقتی زمان رفتن به خدمت شما رسید ، مادامی که شما تحصیل میکنید از خدمت معاف هستید. یعنی به محض اینکه
لیسانس بگیرین دوباره همین شرایط پیش میاد مگه اینکه برید سراغ ارشد.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)