تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1026 از 1124 اولاول ... 26526926976101610221023102410251026102710281029103010361076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,251 به 10,260 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

اوکی پس اینجوریه
    حالا پست قبلیمو ببین ویرایشش کردم یه عکس گذاشتم نظرت چیه ؟؟؟ به نظرت محدودیت گذاشتن واسه شبانه ی من ؟؟ یا الان خوب داره میگیره 11 تا همزمان
    محدودیت که چه عرض کنم! مخابرات یوزر خیلی زیاد داره. همه الان حجمی هستن ماشالا همه دانلودر کلا من دست از نت شستم. اما الان که با چند فایل همزمان داری پر میکنی یعنی هنوز خوبه !
    بعید میدونم زنگ بزنی 2020 نتیجه ای بگیری چون کلا حالیشون نیس . البته زنگ زدنش هم ضرر نداره، سنگ مفت گنجشک مفت !
    این همه شرکت هر کاری بخوان انجام میدن هر قانونی هم بخوان اعمال میکنند اینام مثل اونا فرقی ندارن !
    راستی مودم چه مارک و مدلی بهت دادن؟ چند تومنیه؟

2. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

وقتب یه این سرعت میرسی محدود نشدی

4. 2 کاربر از keyhan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

محدودیت که چه عرض کنم! مخابرات یوزر خیلی زیاد داره. همه الان حجمی هستن ماشالا همه دانلودر کلا من دست از نت شستم. اما الان که با چند فایل همزمان داری پر میکنی یعنی هنوز خوبه !
    بعید میدونم زنگ بزنی 2020 نتیجه ای بگیری چون کلا حالیشون نیس . البته زنگ زدنش هم ضرر نداره، سنگ مفت گنجشک مفت !
    این همه شرکت هر کاری بخوان انجام میدن هر قانونی هم بخوان اعمال میکنند اینام مثل اونا فرقی ندارن !
    راستی مودم چه مارک و مدلی بهت دادن؟ چند تومنیه؟
    مودم زایکسل دادن قیمتش تو چند تا سایت 75 تومن بود به نظرم مودمش خوبه نمیدونم حالا

6. 2 کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوستان.خوبین.من نتم از شرکته حسابگره.1مگ 24گیگ 220 هزار تومن یکساله که الان تعرفه بهتر شده شده 1مگ 40 گیگ 200 هزار تومن.حالا من سرعت دانلودم احساس میکنم مناسبه.هر کسی هم خواست شمارشو پخ کنه تو وایبر ولاین و... واسش اسکرین شات میفرستم.سرعن دانلودم متوسط روی1/2mb هستش.حالا خواستم ببینم شما چه شرکتی رو بهتر از بقیه میدونین؟
    البته من مال یکی از دوستان ک فکر میکنم آسیاتک بود نگاه کردم موقع دانلود رایگانش سرعتش خیلی میومد پایین از روی 700کیلو بایت میومد روی 30-40.البته نت اون اسما 2 مگ بود.دانلود رایگان حسابگر 2تا7هستش.اسیا 1تا7.حالا چن وقت دیگه نتم داره تموم میشه گفتم با این شرایطی ک دارم همین حسابگر بمونم و 2مگ بگیرم خوبه یا برم آسیاتک یا مخابرات.من واسم سرعت دانلود و دانلود رایگان خیلی مهمه...حسابگر سرعتش خوبه ولی هر از گاهی لیمیت میشه ک زنگ میزنی میگن نویز داخلی دارین...البته مال یکی از رفقا ک حسابگر بود هم لیمیت میشد فک نکنم خیلی به نویز و این چیزا مربوط باشه.
    ضمنا الان مضنه نامحدود 512 یا 1مگ چنده؟
    خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان.خوبین.من نتم از شرکته حسابگره.1مگ 24گیگ 220 هزار تومن یکساله که الان تعرفه بهتر شده شده 1مگ 40 گیگ 200 هزار تومن.حالا من سرعت دانلودم احساس میکنم مناسبه.هر کسی هم خواست شمارشو پخ کنه تو وایبر ولاین و... واسش اسکرین شات میفرستم.سرعن دانلودم متوسط روی1/2mb هستش.حالا خواستم ببینم شما چه شرکتی رو بهتر از بقیه میدونین؟
    البته من مال یکی از دوستان ک فکر میکنم آسیاتک بود نگاه کردم موقع دانلود رایگانش سرعتش خیلی میومد پایین از روی 700کیلو بایت میومد روی 30-40.البته نت اون اسما 2 مگ بود.دانلود رایگان حسابگر 2تا7هستش.اسیا 1تا7.حالا چن وقت دیگه نتم داره تموم میشه گفتم با این شرایطی ک دارم همین حسابگر بمونم و 2مگ بگیرم خوبه یا برم آسیاتک یا مخابرات.من واسم سرعت دانلود و دانلود رایگان خیلی مهمه...حسابگر سرعتش خوبه ولی هر از گاهی لیمیت میشه ک زنگ میزنی میگن نویز داخلی دارین...البته مال یکی از رفقا ک حسابگر بود هم لیمیت میشد فک نکنم خیلی به نویز و این چیزا مربوط باشه.
    ضمنا الان مضنه نامحدود 512 یا 1مگ چنده؟
    خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

1 مگ حسابگر سرعت دانلودت یه سره چه شبانه چه روزانه یک مگ بر ثانیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جالبه ... همه میگن حسابگر بدرد نمیخوره که ...اینجوری که تو میگی یعنی دو مگ بگیری باید همون دو مگ بر ثانیه دانلود کنه دیگه
    اسکرین شات دانلودتو اینجا بزار خوب لاین چرا همینجا بزار

این واسه منه

9. این کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

ببخشید بلد نیستم توی تاپیک عکس بزارم.چجوری باید بزارم؟این آپلود 724 نمیزاره......چجوری بزارم رو سایت براتون

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

دوست عزیز آپلود کردم اینم عکساشه.....ببخشید کیفیت اولی خوب نیس دیگ تو شب از صفحه لپتاپ گرفتم
    و نرم افزار اسپید تست

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تکراری............. حذف شود

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من اینترنت مخابرات دارم تو میزان حجم مصرفی به بایت ان یا بایت این تو جه کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من اینترنت مخابرات دارم تو میزان حجم مصرفی به بایت ان یا بایت این تو جه کنم

دوست عزیز میخوای ببینی چقد مصرف کردی ؟؟؟؟ خوب رو اون مانیتور کنار ساعت گوشه پایین ویندوز کلیک کن بعد status رو بزن معلومه دیگه received داره sent هم داره اولی دریافتی و دومی هم ارسالی ..من بایت آن و بایت این رو ندیدم نمیدونم ولی بایت این باید باشه

15. این کاربر از METZELDER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •