تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1026 از 1298 اولاول ... 265269269761016102210231024102510261027102810291030103610761126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,251 به 10,260 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض ADSL / مخابرات استان اصفهان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شرکت مخابرات ایران امکانات و زیرساخت هایی از قبیل کابل مسی و فیبر نوری را به صورت انحصاری در اختیار دارد که از جمله نیازهای اساسی برخی از شرکت های حوزه ICT به ویژه ارائه دهندگان اینترنت و اپراتورهای تلفن همراه به شمار می روند.
    اما شرکت های مذکور برای استفاده از این امکانات در سال های گذشته با مشکلات بسیاری روبرو بودند که بهانه خوبی برای عدم توسعه برخی از خدمات و افزایش کیفیت سرویس های ارائه دهندگان اینترنت هستند.
    وزارت ارتباطات دولت یازدهم در همان ماه های ابتدایی به عهده گرفتن مسئولیت، مشکل بوجود آمده بین شرکت ها و مخابرات را که دودش در چشم کاربران می رود، درک کرد و بر آن شد که راه حلی برای رفع این ایراد بزرگ بیاندیشد.
    امروز خبری از سوی رگولاتوری اعلام گردید که نشان دهنده پیدا شدن روزنه های امید برای رفع این مشکل و بهبود خدمات ارائه شده به کاربران است. رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: در اصلاح پروانه شرکت مخابرات ایران یک ماده ۱۲ بندی پیش‌ بینی شده که در اختیار گذاشتن امکانات پایه‌ ای و زیرساخت‌ های دسترسی را به دیگر ارائه‌ کنندگان خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات دارای مجوز، الزامی کرده است.

علی اصغر عمیدیان گفت: براساس این ماده، شرکت مخابرات ایران موظف است خدمات و امکانات پایه‌ ای مانند فضای پسیو (فضای نصب تجهیزات غیرفعال)، برق، زوج سیم مسی، داکت و کانال را در چارچوب مقررات و تعرفه‌ های مصوب ارائه کند.
    وی افزود: سایر امکاناتی که در هر زمان به عنوان مصادیق خدمات پایه‌ای از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اعلام شود و یا برای ارائه سرویس از سوی شرکت های فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه مورد نیاز باشد نیز از مصادیق دیگر ماده پیش‌ بینی شده در الحاقیه پروانه شرکت مخابرات ایران است.
    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس ماده دو الحاقیه پروانه، در مواردی که به تشخیص کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه خدمات توسط سایر دارندگان پروانه، الزاماً نیاز به استفاده از فضای اکتیو باشد، شرکت مخابرات ایران موظف است مطابق با تصمیم کمیسیون اقدام کند.
    عمیدیان تاکید کرد: اگر سایر ارائه‌کنندگان خدمات، برای استفاده از سیم مسی در سمت مشترک، نسبت به نصب کافو اقدام کنند، شرکت مخابرات ایران الزام دارد امکان اتصال با کافوی نوری خود را به نحوی فراهم کند که دسترسی به ‌سیم مسی را برای وی امکان‌پذیر سازد.
    رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در باره تعرفه‌ های خدمات ارائه شده از سوی شرکت مخابرات ایران گفت: شرکت مخابرات ایران باید طی شش ماهه اول سال ۹۴، پیشنهادات لازم درباره مقررات و تعرفه‌ های مورد نیاز برای خدمات مشمول ماده دو الحاقیه پروانه را به رگولاتوری اعلام کند که درصورت عدم اعلام در بازه زمانی مشخص شده، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در این مورد اقدام خواهد کرد.
    او اضافه کرد: در استفاده از امکانات پیش‌ بینی شده در این ماده از پروانه شرکت مخابرات، سهم دارنده پروانه از بازار، مورد توجه قرار می گیرد و در صورتی که براساس تصمیم کمیسیون در مورد خدماتی، برای دارنده پروانه سهم بازار تعیین شود، ملزم به رعایت آن است.
    Last edited by nini bad; 14-04-2015 at 13:04.

2. 3 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    خبر بالا اگه اجرایی بشه تازه برا ما مصداق ضرب مثل «تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود» میشه
    دیگه چه برسه که من چشمم اب نمخوره انجام بشه اگرم بشه خود اون شرکت ها بدتر از مخابرات هستن
    کلا چیزی توی ایران به اسم رقابت وجود نداره که مثلا بگیم اینا بیان بهتر میشه تجربه نشان داده همگی با هم میشن و بیشتر مشترک رو تحت فشار قرار میدن
    با تشکر

4. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

یه هفتست بانک ملت درگاهش قطعه نمیشه شارژ خرید..........
    شارژ خوری هم میکنه برا شما؟؟
    من نمیدونم چجوری اینقدر زود تموم میشه فک کنم ساعت های 3 به بعد که ملت خوابن طرح شبانه رو بر میدارن .......یه وضعیه....
    Last edited by pharm; 14-04-2015 at 16:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شارژ خوریش به این شکل نیست که تو بعضی ساعت ها شارژ بخوره

این شکلیه اقا من همه جا ویندوز را بستیم انتن وای فاری را بستیم مودم را هر چی روشن میکنیم شروع به چشمک زدن میکنه تو فایروال هم هر چی نگاه میکنم میبینم هیچ چیزی دسترسی به اینترنت نداره

ولی داره اینترنت چشمک میزنه انگار مثل وقتی هست که زیر دانلوده

خلاصه من که بعد این همه سال با اینترنت چی داره میشه تو بعضی وقتها

من شارژ 700 مگی را تو یک صبح تا ظهر از دست دادم به این خشگلی بدون این که کاری بتونم بکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درگاه بانک ملت هنوز هم خرابه ؟ الان تکلیف من نوعی که شارژم تموم شده چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پورت من روی ۵ مگ بسته شده بود ! ۲ روزه بردنش رو ۲مگ !!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به کی باید بگم مشکلمو ؟؟؟

بابا خط من ۵ ماه بود روی ۵مگ بود !!!!‌ یهو کردنش ۲ مگ !‌مگه میشه آخه ؟؟؟ این چه وضعیه !‌ عجبا !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

خب بعد از 2 روز که اینترنت نداشتم (به خاطر مشکل عدم اتصال به بانک اومدم )

مشکل پکت لاس رو که همچنان حل نکرده اند گند جدید زده اند
    همتون میدونید که دو روزه پلوتون مشکل داره و به درگاه بانک ملت متصل نمیشه !!!!! زنگ میزنیم بشون میگیم ما الان چیکار کنیم با کمال پررووووووییییییییی (مث بعضیا) میگن برین حضوری مرکز تلفن نزدیک خونتون شارژ کنید !!!!!

جالبه حدود 1 ماهی هم میشه که اگه شارژت تموم بشه دیگه پلوتون هم باز نمیشه برات !!!! این یعنی اوج حماقت یک شرکت !!!!!

دلیل اینکه پلوتون هم عوض نمیکنند کاملا معلومه . این سامانه پلوتون خیلی راحت میزان حجم مصرفیتون رو بیش از اون اندازه ای که مصرف کرده اید ثبت میکنه و این حجم خوری ها هم که اکثرا با مخابرات بش برخورد میکنید به دلیل این سامانه درجه یکشونه !!!!

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقا نمیشه یه جوری یه شکایت دسته جمعی بزنیم ؟
    البته کجاش رو نمیدونم ولی به خودشون بگیم فایده نداره مثلا اگه بشه شکایت دسته جمعی رو توی سامانه 195 ثبت کرد خوبه ولی بعید میدونم
    کسی پیشنهادی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

آره هنوز خرابه...شما از سایت 2020 شارژ کن و گزینه پرداخت توسط قبض تلفن رو انتخاب کن تا از طریق قبض پرداخت کنی. یا میتونی زنگ بزنی 2020 خودشونم برات هر چقدر بخوای شارژ میکنن و بعدا روی قبض تلفن پرداخت میکنی. حتما نیازی به بانک ملت نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •