تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1026 از 1211 اولاول ... 265269269761016102210231024102510261027102810291030103610761126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,251 به 10,260 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من تو BAL پستم AM بود تا اینکه دعوت شدم به تیم ملی انگلیس.اونجا منو گذاشتن DM.پدرم در میومد نمی تونستم از میانه زمین برم جلوتر تا اینکه شدم کاپیتان و فرمیشن انگلیس رو گذاشتم همون فرمیشینی که خودم قبلاً ساخته بودم و خودم هم رفتم دوباره AM

آقا حذفش کنید آبروم رفت.یه لحظه فکر کردم اینجا تاپیک FIFA 10 است.
    معذرت می خوام
    Last edited by وین رونی; 01-03-2010 at 21:09.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نه فکر نمی کنم شما سعی کن به محض اینکه اوضاع مالی باشگاه بهتر شد دکتر تیم رو ارتقا بدی. اینطوری تلفات ناشی از مصدومیتت کلا کمتر میشه
    آرمین جان من الان دکترم رو با هزار بدبختی رسوندم سطح 5 ولی حالا هفته ی دوم بازیهای لیگ یک بازیکن 21 سالم با اورال 91 تا آخر فصل مصدوم شد وقتی که من دکترم سطح 1 بود همچین مصدومیت هایی نمیدادم ولی حالا...
    -------------
    [ ]
    آقا حذفش کنید آبروم رفت.یه لحظه فکر کردم اینجا تاپیک FIFA 10 است.
    معذرت می خوام
    رفیق آبروی آدم با این چیزا نمیره.
    شما اگه میخوای کسای دیگه پستت رو نبینن کل پستت رو پاک کن و فقط بنویس حذف شود.

3. 3 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این بازی ها تیم منتخب جهان یا اروپا نداره؟
    اگه داره چجوری میادشون؟

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ممنون بابت توضیحات.
    خوب پس من کدوم پچ رو نصب کنم که اسم بیشتر تیمها و بازیکنها رو درست میکنه ؟
    ببين تو ميتوني بازي رو از داخل خود بازي آپديت كني كه يه سري تغييرات ميده يا مي توني فايلش رو دانلود كني و تو محل مورد نظر بريزي.اين فايل اسمش dt0f هست و بهش DLC هم ميگن.البته اسم بازيكن ها و تيم ها رو درست نميكنه ولي شماره ها و توانايي هاي بازيكن هارو تا نيم فصل آپديت ميكنه و يه تعداد كفش هم به بازي اضافه ميكنه.واسه اين كه اسم ها درست بشه احتياج به Edit File داري و واسه اين كه لباس ها و لوگوهاي تيم ها و ليگ ها درست بشه احتياج به كيت سرور داري.اين فايل اديت و كيت سرور با هم ميشن پچ.
    خوب پچ خيلي زياد هست ولي اگه مثله خيلي ها دوست داري كه بازيت دست نخورده بمونه و فقط اسم تيم ها و بازيكن ها درست بشه ، پچ آرمين krauser رو دانلود كن.قراره كه تا دو سه روز ديگه پچ جديدش رو بذاره اما اگه عجله داري ميتوني قبلي رو از اين جا بگيري
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آپديت جديد بازي يا DLC يا dt0f رو هم از اين جا بگير
    کد:

6. 3 کاربر از Zharfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقایون این موضوع برای همیشه تموم!

حالا: من اگر از ترینر استفاده کنم نمی تونم مصدومیتش رو تمون کنم یا پول بگیرم...؟
    شما لینک معتبر نداری جناب آرمین!
    نه فکر نکنم با ترینر درست بشه. اصلا این یه ضعف نیست اینکه در طول فصل بازیکن شما مصدوم میشه یه چالش هست که حس واقعی مدیریت تیم رو به شما القا می کنه. شما مجبور میشی بدون اون بازیکن فصل رو ادامه بدی این خودش یه جذابیته ولی خوب اگه حساس هستید سعی کنید بازی کنان نوع A بخرید

این بازی ها تیم منتخب جهان یا اروپا نداره؟
    اگه داره چجوری میادشون؟
    نه فقط 7 تا تیم کلاسیک داره که شما می تونی با فتح جام جهانی با هر کدوم از تیم های انگلیس فرانسه آلمان هلند ایتالیا برزیل و آرژانتین کلاسیک هر کدوم رو آزاد کنید. خوب اگه DLC 1.05 رو دانلود کنید می بینید که بازیکنانی نظیر پله گارینشا پلاتینی گرهارد مولر یوهان کرویوف فان باستن و ... توی تیم های کلاسیکشون حضور دارند. بدون DLC آخری این بازیکنان رو نخواهید داشت توی تیم ها. در هر صورت شما اگه بخواهید می تونید توی بخش ادیت بازی تیم منتخب بسازید ولی این باعث میشه اون بازیکنان از تیم اصلی شون جدا بشن که این اصلا جالب نیست حداقل برای من:

ها راستی DLC اخیر هم اشکالتی داره با اینکه نیستلروی به تیم هامبورگ رفته ولی بازم توی رئال هست توشیچ هم از منچستر به کلن رفته اینا اعمال نشدن ولی من توی ادیت فایلم اینارو درست کردم

8. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان خواهشا یک پستی ر. بهم معرفی کنید در مورد نقل و انتقالات تو این بازی و مخصوصا نحوه تمدید قرارداد با بازیکنام در مستر لیگ و اینکه چطوری بهشون پیشنهاد پول بیشتر بدم تا تمدید کنه و از تیم نره

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان خواهشا یک پستی ر. بهم معرفی کنید در مورد نقل و انتقالات تو این بازی و مخصوصا نحوه تمدید قرارداد با بازیکنام در مستر لیگ و اینکه چطوری بهشون پیشنهاد پول بیشتر بدم تا تمدید کنه و از تیم نره
    بفرما
    کد:
    کد:

11. این کاربر از Zharfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قبلا زیاد بحث شده من همیشه گفتم برای خرید بازیکن راه های مختلفی پیشنهاد شده ولی من اصولا توی مستر لیگ به بازیکن خاصی نمی تونم دل ببندم بالاخره افت می کنه مشخصا بازیکنانی مثل کاکا یا زلاتان خوبه که آدم داشته باشته شون ولی توی مستر لیگ اینا آینده ندارن و افت خواهند کرد به دنبال ستاره های جدید باشید البته من قبلا هم گفتم این مستر لیگ PES 2010 ایراد های زیادی داره بدترینش عدم ظهور بازیکنان Newcomer معروف مثل کایزر و اورلیانو و رولند و ... هست و اینکه ستاره های آینده خیلی نا متناسب هستند. ولی شما برای اینکه بتونی تیم خوبی ببندی باید سعی کنی تیم حاضرت رو تقویت کنی با آموزش های تکنیک ها و رشد دادنشون و در صورت رشد و بالا رفتن معدل تیمی اسکوت شما بازیکنان هم سطح تیمت رو معرفی می کنه در هر صورت خریدن بازیکن اینطور نیست که شما پیشنهاد بدی و بدش اون بازیکن بیاد به تیم شما راه های مختلفی هست مثلا اینکه زیر نظر بگیری یا قرض بگیری یک سال بعد آخر فصل اقدام به بستن قرارداد داخلی بکنی و بخوای که بمونه توی تیمت کاری که بوردو انجام داد و ستاره ای مثل یوان گورکاف رو از چنگ میلان در آورد و حالا دیگه بوردو با داشتن هافبک بی نظیری مثل گورکاف کاملا شکست ناپذیر شده. در هر صورت باید مستر لیگ رو بری تا قلقش بیاد دستت ولی از مستر لیگ انتظار چندانی نداشته باش تجربه مستر لیگ جدید برای کونامی با اشکالاتی روبرو بود که حالا یا عمدی بوده یا غیر عمدیمهم اینه که هست و باید تحملش کرد

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

من این patchi که تو game spot گذاشتن رو گرفتم ریختم ولی هیچ تغییری حس نمیکنم
    این واسه چی بود نمیدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    شاید یه چی شده ما نمیفهمیم
    اگه میدونید بگید

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من این patchi که تو game spot گذاشتن رو گرفتم ریختم ولی هیچ تغییری حس نمیکنم
    این واسه چی بود نمیدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    شاید یه چی شده ما نمیفهمیم
    اگه میدونید بگید
    میشه اسم پچ رو بگید تا راهنماییتون کنم؟
    اگه پچهای 01.02.03 کنامی باشه که اتفاق آنچنان خاصی رخ نمیده توی بازی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •