به انگلیسی :
Main Building
Barracks
Defense
Flag
Rohstofflager
Tor
Tower of adventurers
Tower of the duelists
Tower of workers
Tower of soldiers
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به انگلیسی :
Main Building
Barracks
Defense
Flag
Rohstofflager
Tor
Tower of adventurers
Tower of the duelists
Tower of workers
Tower of soldiers
سلام شماها که بن شدین اینترنتتون دیال اپ هست؟اخه یه جا خوندم دیال اپ شماره ای پی ثابتی نداره که اگه چن تا کاراکتر داشته باشیم لو بره.ببینین
ای پی (IP) :
شماره ایست که به هر کامپیوتر متصل به اینترنت داده میشود تا بتوان بهکمک آن شماره به آن
کامپیوترها دسترسی داشت. این عدد برای امپیوترهایی که حالت سرور دارند و نیز کامپیوترهای کلاینتی
که معمولا به روشی غیر از شمارهگیری (Dial Up) به اینترنت وصل هستند، عددی ثابت و برای دیگران
عددی متغیر است.و در هر بار وصل شدن به اینترنت این شماره عوض میشود یعنی هر بار که شما با شرکت ISP خود تماس گرفته و به اینترنت وصل میشوید، عددی جدید به شما نسبت داده میشود.این عدد یک عدد ۳۲ بیتی است و برای راحتی بهصورت زیر نوشته میشود:
xxx.xxx.xxx.xxx که منظور از xxx عددی بین ۰ تا ۲۵۵ است (البته بعضی شمارهها قابل استفاده نیست ). مثلا ممکن است آدرس شما به صورت ۱۹۵.۲۱۹.۱۷۶.۶۹ باشد. حتی اسمهایی مثلکه برای اتصال استفاده میکنید، در نهایت باید به یک IP تبدیل شود، تا شما سایت یاهو را ببینید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه یه جای کار باز میلنگه .من ازدو تا کامپیوتر مختلف استفاده کردم ولی با یه کارت اینترنت بازم فهمید خودمم.
من واسه این پرسیدم چون خودم از آی پی متفاوت استفاده میکردم و بن شدم !
قبلا هم گفتم اینا به جز آی پی ! پسووردهای مشابه و ورود و خروج های مشکوک و متوالی رو چک میکنن
من زماني كه دايل آپ داشتم آي پيم ثابت بود!!سلام شماها که بن شدین اینترنتتون دیال اپ هست؟اخه یه جا خوندم دیال اپ شماره ای پی ثابتی نداره که اگه چن تا کاراکتر داشته باشیم لو بره.ببینین
آقا آخر ما چه کنیم...یه اکانت دیگه بسازیم...یا با همین قبلیه بسوزیم و بسازیم؟
از من ميشونوي اين يوزر رو حفظ كن منتها از الان به بعد با هدف اسكيل پخش كن! بعد هر وقت پول دست اومد سر فرصت اسكيل ها رو برگردون!!آقا آخر ما چه کنیم...یه اکانت دیگه بسازیم...یا با همین قبلیه بسوزیم و بسازیم؟
اگه وقتش رو داري يه يوزر ديگه درست كن منتها توي يه ورلد ديگه!! چون توي همين ورلد به نظرم به بن شدن نمي ارزه!!
آرش تو ورلد 2 اينا رو مي گي
يه اكانت جديد بساز بعد اكانت قبليتو 2 روز بده دست يكي از بچه ها بعد با اكانت جديدت بهش اتك بزن همه پولاشو بگير
اينجوري بن نميشي![]()
می دونین...تا چند روز دیگه فورت میاد...اون وقت تا من اکانت جدید رو بسازم و قویش کنم دیگه فکر کنم ورلد 10م اومده...باشه من یه یوزره جدید میسازم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)