تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1026 از 1759 اولاول ... 2652692697610161022102310241025102610271028102910301036107611261526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,251 به 10,260 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    خبری از ایمیلی که زدین نشد
    واسه مودم فایبرهوم an1020-02t

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما که خودتون 160 دارید SNR را درست نشون میده ؟؟
    برای من از روز اول درست بود و هیچ مشکلی نداشت.

من میخواستم از وایرلس این مودم استفاده کنم بردش که مشکلی نداره چون جای دوری نیست فقط از لحاظ امنیت میخواستم بدونم کدوم یکی از این گزینه ها بهتر است :

WEP
    WPA-Personal
    WPA2-Personal
    WPA2-Mixed
    WPA-Enterprise
    WPA2-Enterprise
    Radius

کدوم یکی رو انتخاب کنم بهتره ؟؟

با تشکر

WPA2-Personal

تهنا مشکلش هم همین SNR , Attenuation هست . نمیشه درستش کرد ؟؟ یعنی باید سیسکو فرمویر جدید بده تا شاید این باگ حل بشه ؟؟
    خیر باید منتظر فریمور جدید باشید.

دیگه کلا نظرم رفته بود روی tplink w8960n که یه جا خوندم برد این مدل خیلی کم هست.دیگه با این وضعی هم که
    برای این wag120 پیش اومده کاملا گیج شدم.
    tplink w8960n
    بازار ایران باید داشته باشه طبقه زیر همکف با گارانتی فرادانش قیمت هم قبلا 70 تومن بود.

سلام
    حق با شما بود اینDsl Modulation روی سرعت تاثیر داره تو قسمت Help مودم خوندم نوشته بود این هم متن قسمت Help :
    خوب مشخصه تاثیر داره ولی نه برای ما که سرعتمون تو ایران از 2 مگ فراتر نمیره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 3 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

شما یکبار درایور مودم و کارت شبکه را پاک کن بعد ریستارت کن و دوباره نصبشون کن ببین درست میشه یانه .

اگر تو 7 هم این مشکل هست احتمالاً کابل مشکل داره و چون قطع و وصل میشه وارد تنظیمات مودم نمیتونید بشید .
    درایور کارت شبکه رو 100 بار پاک کردم ولی درست نشد!
    آخرش مشکل از tunup بود من نمیدونم مشکل این برنامه چیه ؟! همیشه یه مشکلی سر ویندور من میاره تو قسمتی که با یه کلیک مشکلات رجیستری و ویندوز مثلا حل میکنه میزنه ویندوز منو داغون میکنه شانس آوردم یه بک آپ از تغییراتش مونده بود تغییرات که برگردوندم همه چی درست شد!
    امروز زنگ زدم شاتل میگم پس این عملیات رانژه چقدر طول میکشه گفت هنوز دست مخابراته معلوم نیست گفتم اینا شاید همینجوری میندازن گردن مخابرات زنگ زدم مخابرات پرسیدم عملیات رانژه کردن چقدر طول میکشه؟گفت 48 ساعت گفتم امکان نداره الان شرکت adsl میگه 12روزه کار رانژه کردن تو مخابرات تموم نشده گفت کدوم شرکت گفتم شاتل! بعد طرف گفت سرویس های شاتل هنوز اینجا راه اندازی نشده!!!!! این یعنی چی؟ تو سایت شاتل که منطقه مخابراتی ما هست؟ فردا میرم شاتل ببینم قضیه از چه قراره!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

tplink w8960n
    بازار ایران باید داشته باشه طبقه زیر همکف با گارانتی فرادانش قیمت هم قبلا 70 تومن بود.

سلام،ممنون دوست عزیز.
    والا راستش موندم توی همین بحث برد سیگنال وایرلسش.
    من W8901G داشتم و بردش به نظرم بسیار خوب بود.اما خوب میخوام سری n باشه و برای همین هم 8960n رو
    انتخاب کردم ولی یه نفر جایی گفته بود که بردش خیلی کم هست.برای همین هم تردید کردم در خریدش.
    راستی یه مدل جدید هم توی سایت زده بود که من فرق زیادی بینشون ندیدم و گفتم شاید مشکلات احتمالی این
    مدل درش رفع شده.
    مدلش TD-W8961ND هست.
    اینم قسمت مودم های Adsl :
    کد:

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من الان مودمي كه دارم فقط يه پورت Lan داره و الان يه لپ تاپ خريدم ميخوام كه با هر تو از اينترنت استفاده كنيم براي همين بايد يه مودم وايرلس بخرم ميخواستم بدونم چه مودمي بايد بخرم؟؟؟؟ چه امكاناتي داره؟ ميخوام بشه همزمان گوشي و لپ تاپ و كامپيوتر به مودم وصل بشه و اتوكانت درست كار كنه يعني اگر قطع شد خودش سريع وصل كنه كه هنگام دانلود به مشكل نخوره. يه مودم خوب و قيمت مناسب زياد گرون نباشه چه مدل و ماركي خوبه و قيمت چنده؟؟ از طريق كارت وايرلس بخرم به كامپيوتر بزنم نميشه استفاده كرد ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان مودمي كه دارم فقط يه پورت Lan داره و الان يه لپ تاپ خريدم ميخوام كه با هر تو از اينترنت استفاده كنيم براي همين بايد يه مودم وايرلس بخرم ميخواستم بدونم چه مودمي بايد بخرم؟؟؟؟ چه امكاناتي داره؟ ميخوام بشه همزمان گوشي و لپ تاپ و كامپيوتر به مودم وصل بشه و اتوكانت درست كار كنه يعني اگر قطع شد خودش سريع وصل كنه كه هنگام دانلود به مشكل نخوره. يه مودم خوب و قيمت مناسب زياد گرون نباشه چه مدل و ماركي خوبه و قيمت چنده؟؟ از طريق كارت وايرلس بخرم به كامپيوتر بزنم نميشه استفاده كرد ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    سلام
    من برند LINKSYS را پیشنهاد می کنم :

LINKSYS WAG 120N

LINKSYS WAG 160N

LINKSYS WAG 320N

مدل اولی قیمت اش حدوداً 70-80 تومان است ولی برد وایرلسش قوی نیست معمولیه . اگه برد مودم براتون مهم است باید مدل 160N که حدوداً 130-140 تومان است را بگیرید ولی 320N که از همه قویتره هم از لحاظ برد هم سرعت قیمت حدوداً 180 تومان داره . من WAG120N دارم فکر کنم 50 تا دستگاه از قبیل لپ تاپ گوشی موبایل کنسول بازی و غیره را بشه همزمان از طریق وایرلس بهش وصل کرد . در کل مودم خوبیه 120N فقط برد وایرلسش زیاد قوی نیست . سوال آخرتون هم :
    از طريق كارت وايرلس بخرم به كامپيوتر بزنم نميشه استفاده كرد ؟
    متوجه نمیشم منطورتون چی هست .

موفق باشید

8. 3 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از طريق كارت وايرلس بخرم به كامپيوتر بزنم نميشه استفاده كرد ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

همه مودمها و همچنین مودم های خوبی که دوستمون Pooya Raki معرفی کرد رو میشه هم با کابل و هم با وایرلس ازشون استفاده کرد شما می تونید واسه کامپیوترتون کارت شبکه وایرلس بخرید و به صورت وایرلس وصل بشید.

کد:
    کد:

10. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام
    خبری از ایمیلی که زدین نشد
    واسه مودم فایبرهوم an1020-02t
    متاسفانه خیر ، دومی رو هم الآن زدم و یکم آتیشش رو بیشتر کردم. ببینیم صداشون در میآد یا نه؟

12. 3 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ممنونم از همگي. من ديروز كه رفتم لپ تاپ خريدم از دوستم يه مودم وايرلس D-LINk DSL-2640U بهم داد 52 هزار تومان و برد خوبي هم داره البته من برام تو خونه مهم بود كه تمام خونه رو جواب ميده فقط تنظيمات اين مودم رو كسي بلده ياد بده؟؟؟؟؟ اگر بخوام اينترنت هر وقت قطع شد سريع وصل كنه با كدوم تنظيماتب ايد انجام بدم؟؟؟
    pppoA چيه؟؟؟ تو تنظيمات اين هم اتوماتيك كانكت داشتش
    PPPOE ؟؟؟؟؟؟؟ اين همينطور
    ممنون ميشم توضيحاتي بدين. من الان از مخابرات سفارش دادم بگيرم اين مودم رو الان استفاده كنم اتوكانكت ميشه نيازي به صفر كردن ةدرس ماسكش نيست؟؟؟؟ چون از فن آوا داشتم دوستم گفت بايد آنلاين باشي يه بار ريست كنم تا بتوني با تنظيم PPPOE كانكت بشي براي همين با تنظيم Bridge دستي درست ميكردم وصل ميشد ولي با pppoe كانكت نميشد ابن مودم رو كه ديروز گرفتم الان اينترنت وصل نشده تست كنم. ممنون ميشم توضيح كامل بدين و نحوه تنظيم اين مودم. راستي ديروز سي دي مودم نصب مبكردم بعد 2 مرحله اين خطا رو داد:

نميدونم منظورش چيه در صورتي كه تمام كابل ها درست هست و مشكلي نداره

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا یه سوال من مودم TP link مدل 8811 دارم وقتی به اینترنت وصل میشم چراغ internet روشن نمیشه !
    برای شما هم اینجوریه !!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •