تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1026 از 2365 اولاول ... 26526926976101610221023102410251026102710281029103010361076112615262026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,251 به 10,260 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

ممنون از حمید و 3FX بخاطر راهنمایی هاشون

ماهم حال نمی کنیم عزیز برادر، ولی واقعا با این شرایط دلار، خرج کردن واسه سیستم به من یکی که فشار می یاره
    خدمت شما عرض کنم که هنوز آمپ نگرفتم، منتظر بودیم تصمیم رو خرید باند ok بشه، بعد متناسب با اون یه آمپ هم بگیرم. (سیستم رو هم میخوام بدوم ساب ببندم)
    ولی با توجه به اینکه می خواستم کم هزینه کنم یه کم کارم سخت شد.آقا حمید هم گفت که با حدود 300 تومن فقط میتونم آمپ پایونیر بگیرم. حالا دارم میگردم ببینم غیر از برندهای معروف چیز بدربخوری پیدا میکنم یانه.
    بچه ها اگه حوصله داشتین در مود این 2تا نظرتون رو بگید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    8405 از سری High Performance هست گرون تر و بهتر. به صورت بریج میتونی به 1073 یا co 609 ببندی
    6405 هم ضعیفه و درد شما نمیخوره . اصلا ارزش هزینه نداره

شما یا همون 8405 رو بگیر یا 6500 پایونیر بگیر حدود 315 تومن 60 وات خروجی داره تو بریج 180 وات میده مثل 8405 که عالی میشه برای اسپیکر 1073

.
    منم مثل دوست عزیزمون فقط 2 تا اسپیکر پیشنهاد میکنم : co609 حدود 500 تومن و dls 1073 حدود 450 تومن

2. 4 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط كسي از دوستان [B
    HSK 163 هرتز[/B] (3WAY) داشته ؟ صداش چه جوري بوده ? راضي كننده هست ؟
    مهم ترين مساله اينه كه با چه امپي درايو كرده (دو تا 150 وات ميخواد RMS ! همين MOSCONI كه غول مرحله آخر امپ هست هم 4 تا 120 وات ميده !! 150 وات از كجا بيارم آخه ؟ )
    و چجوري تو ماشين نصب كرده ؟ تيوتر جلو ، ميدرنج درب جلو ، ووفر درب عقب يا طاقچه ؟ رو سمند ميخوام ببندمش كسي اگه داشته يا ديده راهنمايي كنه ...

بنظر من تیوتر و جلو یا ستون وسط بذاری صدای جالبی به گوش می رسه. مخصوصا برای سرنشین های جلو. اما یکم هم بنظرم صلیقه ای هستش. من خودم تیوتر رو عقب گذاشته بودم (که تو چشم نباشه) تو اتاق هم صدا برای من راضی کننده بود.میدرنج رو درب جلو و ووفر رو طاقچه هم می تونه چیدمان خوب و یکنواختی باشه.

در مورد آمپ هم همونطور که اساتید همیشه میگن بستگی به مانی داره ، شما اگه مشکل ریالی نداری(مثل من
    ) می تونی آمپ دلخواه رو تقریبا با هر قدرتی پیدا کنی

4. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

3FX

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خوب دوستان کامپ که باید با ساب گرفت پس هیچ.

تا حد 220 یا 230 هزارتومان چه باند خوبی میشه واسه سمند ال ایکس گرفت که صدای خوب و بیس خوب در حد همین رنج قیمت داشته باشه؟ اگه امپ هم بخوره خیلی بهتره

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    8405 از سری High Performance هست گرون تر و بهتر. به صورت بریج میتونی به 1073 یا co 609 ببندی
    6405 هم ضعیفه و درد شما نمیخوره . اصلا ارزش هزینه نداره

شما یا همون 8405 رو بگیر یا 6500 پایونیر بگیر حدود 315 تومن 60 وات خروجی داره تو بریج 180 وات میده مثل 8405 که عالی میشه برای اسپیکر 1073

.
    منم مثل دوست عزیزمون فقط 2 تا اسپیکر پیشنهاد میکنم : co609 حدود 500 تومن و dls 1073 حدود 450 تومن
    علیک سلام

تقریا دیگه دارم مطمن میشم.
    محمد جان هرتز چی ؟ اینم بنظرت ارزشش رو نداره؟
    از دوستان کسی تجربشو داشته؟
    در ضمن 1073 رو با گارانتی می فروشن؟ یا دیگه گارانتی دارش نیست؟ فیک هم داره تو بازار؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب دوستان کامپ که باید با ساب گرفت پس هیچ.

تا حد 220 یا 230 هزارتومان چه باند خوبی میشه واسه سمند ال ایکس گرفت که صدای خوب و بیس خوب در حد همین رنج قیمت داشته باشه؟ اگه امپ هم بخوره خیلی بهتره

به توصیه دوستان کنوود
    میتونی چندتا پست قدیمی تر رو هم یه نگاه بکنی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    KFC-M6932A

8. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان بلندگوی پایونییر 6974 قدرتش 500 وات و rms 80 هست و قیمتش 143 تومنه ولی 6965 قدرتش 400 وات و rms 40 هست و قیمتش 200 تومن. چرا این اختلاف قیمت با توان فرق می کنه؟ چرا 6965 گرون تره؟ به هر دو مدل آمپ می خوره؟ قابلیتش رو داره یا نه اینجوریه که می تونی وصل کنی!؟ چون بعضی باندها باید آمپ باشه تا صدای بهتری داشته باشن.

یه توضیح کوچیک در خصوص RMS میدین. بیشتر باشه بهتره یا کمتر/ چون در خصوص اهم تحقیق کرده بودم و متوجه شدم که هرچی اهم پایین تر باشه صدای بیس قوی تره. درسته؟
    در خصوص RMS توضیح میدین؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

علیک سلام

تقریا دیگه دارم مطمن میشم.
    محمد جان هرتز چی ؟ اینم بنظرت ارزشش رو نداره؟
    از دوستان کسی تجربشو داشته؟
    در ضمن 1073 رو با گارانتی می فروشن؟ یا دیگه گارانتی دارش نیست؟ فیک هم داره تو بازار؟

هرتز هم گزینه های مناسبی داره
    اینم طبق گفته های خودش 130 وات rms داره سری انرژی هست . اینم گزینه خیلی خوبیه ولی تو بیس فکر نکنم به DLS1073 برسه . مگنت هاشونو نگاه کنی مشخصه.

11. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بلندگوی پایونییر 6974 قدرتش 500 وات و rms 80 هست و قیمتش 143 تومنه ولی 6965 قدرتش 400 وات و rms 40 هست و قیمتش 200 تومن. چرا این اختلاف قیمت با توان فرق می کنه؟ چرا 6965 گرون تره؟ به هر دو مدل آمپ می خوره؟ قابلیتش رو داره یا نه اینجوریه که می تونی وصل کنی!؟ چون بعضی باندها باید آمپ باشه تا صدای بهتری داشته باشن.

یه توضیح کوچیک در خصوص RMS میدین. بیشتر باشه بهتره یا کمتر/ چون در خصوص اهم تحقیق کرده بودم و متوجه شدم که هرچی اهم پایین تر باشه صدای بیس قوی تره. درسته؟
    در خصوص RMS توضیح میدین؟

بصورت ساده RMS یا root-mean-square
    میزان قدرتی که یه درایو یا دیوایس مثل اسپیکر می تونه در شرایط نرمال با اون توان کار کنه. سایز voice coil یا سیم پیچی اسپیکر مهم ترین عامل تعیین کننده میزان RMS اون هاست
    هر چی voic coil قوی تر باشه می تونه گرمای بیشتری رو تحمل و دفع کنه و بنابراین توان اینو داره که جریان بیشتری وارد اسپیکر بشه و قدرت بیشتری رو به نمایش بذاره

PMPO یا Peak Music Power Output
    حداکثر میزان قدرتی که یه اسپیکر می تونه در یه بازه رمانی کوتاه بدون اینکه آسیب ببینه تحمل و هدایت کنه. اگر این بازه زمانی طولانی بشه باعث گرم شدن voice coil و در نهایت آسیب دیدن و سوختن اسپیکر میشه
    نتیجه اینکه هر چی RMS بیشتر می شه ما انتظار قدرت بیشتری رو داریم.

یه مثال هم می زنم که کامل متوجه بشین
    وقتی یه جفت اسپیکر داریم که مثلا
    PMPO=400 باشه
    RMS=100 باشه
    شما باید به RMS اون دقت کنین. حتی در مورد آمپ هم باید آمپی رو انتخاب کنین که بتونه در نهایت 100 وات خروجی بده نه 400 وات.

اینم هم بگم دوستان بدونن بد نیست ، چون خودم هم تازه متوجه شدم که بطور کلی می شه به یک اسپیکر حداقل به میزان 30 در صد توان اسمی RMSش بهش ورودی داد. مثلا یک اسپیکر 100 وات حداقل نیاز به 30 وات قدرت داره که البته می تونه در بهترن شرایط تا 100 وات هم برسه. اما نکته مهم اینکه با قدرت پایین نباید از اسپیکر انتظار قدرت داشت (sound pressure leve or loudness) . وقتی می شه قدرت رو از اسپیکر انتظار داشت که توانی مناسب با توان اسپیکر رو بهش رسوند.

تعداد اسپیکر X سی درصد حداقل RMS اسپیکر = میزان قدرت مورد نیاز آمپ

امیدوارم مورداستفاده دوستان قرا گرفته باشه
    Last edited by pahama1; 09-05-2013 at 21:27.

13. 5 کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام عزیزن خسته نباشید
    یک سیستم نیمه حرفه ای میخواستم تا سقف 600-700 تومن درایوری که دیدم مدل 6550 هست که در زیر لینک کردم آیا با این مقدار مدل بهتری میشه خریداری کرد ؟
    چه سیستم صوتی هماهنگی با این درایو قابل نصب هست که هزینه کلی رو تا همون سقف نگه داره و کیفیت خوبی داشته باشه ؟
    Last edited by shadows_funeral; 10-05-2013 at 16:53.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

قصد بستن یک سیستم صوتی بر روی یک 405 دوگانه سوز را دارم،سوالم اینه که ایا با وجود کپسول CNG می توانم بر روی طاقچه ی عقب سیستم ببندم؟البته من قصد بستن ساب ووفر را ندارم و هدفم تنها بستن یک جفت باند بیضی با کیفیت اما با بیس قوی است که تفکیک صدای خوبی هم داشته باشه.تعریف صدای باند هرتز سری های انرژی HCX 690 را شنیده ام ایا اساتید این باند را توصیه می کنند؟مدل های مشابه دیگری را سراغ دارید؟

لطفآ در مورد مدل و قیمت دستگاه پخش،باند ها،امپیلی مناسب و سایر قطعات هم نظر بدهید.
    قیمت سیستم بیشتر از 700-800 تومان نشود.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •