تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1026 از 2403 اولاول ... 26526926976101610221023102410251026102710281029103010361076112615262026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,251 به 10,260 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

برای این سرویس 2 مگ چه مدارکی میخوان ؟
    من با کارت دانش جویی گرفته بودم اما با کارت نظام مهندسی و پزشکی و سربرگ شرکت و جواز کسب و اینچور چیزام میشه گرفت. خودت زنگ بزنی فروش شاتل بهتره من در همین حد میدونم.

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم

خودم پیگیر هستم از دوستای دیگه هم که شاتل دارم سوال کردم مخابرات روزی دویست بار که قطع نمیشه همیشه همینطوریه یه سری افراد میذاره تا با حرف بقیه رو قانع کنن دیگه کار از حرفای پوچو تو خالی گذشته این روزا این تکنیک ها برا جلب رضایت کاربر فایده نداره اینکه من ده تا کاربری درست کنم تو هر فرومی و تو هر جایی و مافیا راه بندازم تا با حرف دیگرانو قانع کنم من حداقل روزی بیست بار دارم قطع میشم اونقت حرف از مخابراته من حداقل روزی چهل بار سرعتم میرسه زیر پنج کیلو بایت اونقت با حرف من باید قانع بشم جمع کنید کاسه کوستونو بابا برید این حرفارو برا عوام بزنید دارم پول میدم اونم ده برابر قیمت کشورایی مثل انگلیس و اروپایی هزار برابر دیگه کشورای اسیایی که استفاده کنم نه حرف بشونم
    شما چطور با اين اطمينان قاطع ميگي كه مخابرات روزي دويست بار قطع نميشه ؟ منبع خبرتون رو بگيد ما هم استفاده كنيم.
    انديشه تو فرومها كاربر ميزاره كه ازش تعريف كنن ، بقيه نميكنن ؟ شاتل و پارس نميكنن ؟ منبع و دلايل خودتون رو بگيد ما هم آگاه بشيم.
    ده برابر كه سهله ما صدها برابر هزينه اينترنت ميديم ولي آيا ايران كلا چيزيش با اونجاهائي كه شما مثال زدي قابل مقايسه هست كه شما اينترنت رو مقايسه ميكني ؟
    در نهايت اينكه در گيلان خدا رو شكر اينترنت مونوپلي نيست ، ناراضي هستي جمع كن برو يه شركت ديگه :دي

3. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه toose2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من نمی دونم شما از چی ناراحتی دوست عزیز
    اگه کل متنی رو که نوشتم بخونی متوجه می شی که چی نوشتم اون کاربر عزیز تست پینگ می خواست منم پینگ گذاشتم ببینه اگه فکر می کنی دروغ می گم برو یه سرویس بگیر تست کن اونوقت می فهمی که من دارم راست می گم یا اینکه به قول شما کارمند یه شرکت دیگه هستم
    حالا چرا اینقدر عصبانی هستی تو نکنه ..........
    سرویس من در طول روز هیچ وقت تغییر نمی کنه باور کنین دارم راست می گم نوسان زیادی ندارم آخه چی به من می رسه ما ذداریم اینجا در مورد شرکتها و سرویساشون بحث می کنیم
    تازه من خیلی کم کامنت می ذارم تا یه وقت فکر نکنن دارم جانبداری می کنم

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

نه دوست عزیز من منظورم به شما نبود اصلا اشتباه برداشت نکنید ازتون تشکر هم کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بعد چطور شاتل وصل بوده؟ اسمش که فضایی بستر اینترنتشم فضایی؟
    آره یا شاتل فضایی یا شما سر کاری چون تو این هفته فقط امروز 1 ساعت و نیم قطع بود و اون موقع که شما گفتیت مشکلی نبود.
    Last edited by soosmar_asl; 16-08-2011 at 18:58.

داره خودمونی میشه toose2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شما چطور با اين اطمينان قاطع ميگي كه مخابرات روزي دويست بار قطع نميشه ؟ منبع خبرتون رو بگيد ما هم استفاده كنيم.
    انديشه تو فرومها كاربر ميزاره كه ازش تعريف كنن ، بقيه نميكنن ؟ شاتل و پارس نميكنن ؟ منبع و دلايل خودتون رو بگيد ما هم آگاه بشيم.
    ده برابر كه سهله ما صدها برابر هزينه اينترنت ميديم ولي آيا ايران كلا چيزيش با اونجاهائي كه شما مثال زدي قابل مقايسه هست كه شما اينترنت رو مقايسه ميكني ؟
    در نهايت اينكه در گيلان خدا رو شكر اينترنت مونوپلي نيست ، ناراضي هستي جمع كن برو يه شركت ديگه :دي
    برو عمو اینارو واسه مشترکین یکی دو ماهت بکو نه کسی که چهار پنج ساله مشترکه فکر کردی اینجا سیستم اداری که واست سند بیارمو و منبع و مدرک کاغذ بازی نیست اونی که کاربر اندیشه هستو مثل من نتش مشکل داره نیاز به حرف نداره خودش میدونه من دارم چی میگم دارم میرم عزیز نیاز به راهنمایی شما نیست از کوزه همان برون تراود که در اوست

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برو عمو اینارو واسه مشترکین یکی دو ماهت بکو نه کسی که چهار پنج ساله مشترکه فکر کردی اینجا سیستم اداری که واست سند بیارمو و منبع و مدرک کاغذ بازی نیست اونی که کاربر اندیشه هستو مثل من نتش مشکل داره نیاز به حرف نداره خودش میدونه من دارم چی میگم دارم میرم عزیز نیاز به راهنمایی شما نیست از کوزه همان برون تراود که در اوست

بسیار از تراوشاتتون مستفیض شدیم قربان.
    برو به سلامت عمو , برو خوش باش

ظـــالمي را خفتــــه ديــدم نيمــه روز گفتم اين فتنه است، خوابش برده به
    و آن كه خوابش بهتر از بيداري است آن چنـــان بـــد زنــــدگــاني مـــرده بــه

اینم واسه اینکه اسپم نشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آره یا شاتل فضایی یا شما سر کاری چون تو این هفته فقط امروز 1 ساعت و نیم قطع بود و اون موقع که شما گفتیت مشکلی نبود.

ولی اون 1 ساعت و نیم که شما قطع بودید اندیشه وصل بود ولی قطع و وصل میشد. مهم اینه که اخبار درست منتقل بشه که متاسفانه نه درست منتقل میشه نه درست تفسیر میشه.
    امروز شاتل قطع شد و راحت اعلام کردن که مشکل شمالغربه که البته نبود. ولی مهم اینه که بدونیم این مشکل از کوتاهی شاتل نبوده. همونطور که اشکالات چند وقت اخیر که به اندیشه منتسب شده تقصیر اندیشه نبوده. جهت اطلاع دوستانی که نمی دونن امروز مشترکین شرکت مخابرات استان گیلان و مشترکین شرکت زیرساخت از هم جدا شدن و برای همین این اختلالات بروز کرد. لطفا کسایی که اطلاع ندارن یا قابلیت تحلیل فنی اتفاقات رو ندارن فقط به اعلام مشکل بسنده کنن و توضیح و تحلیل فنیشو بگذارن بعهده اهل فن.
    اگه بخوام یک جمع بندی کلی بکنم که دوستان بدونن کلا چی شده تو چند وقت اخیر باید بگم که:
    بعد از جدا شدن مخابرات از دولت شرکت مخابرات استانها باید طی یک فرایندی با شرکت زیرساخت قرارداد می بستن و گرنه امکان توسعه نداشتن. در کش و قوس بسته شدن این قرارداد با رشد مشتریهای مشترکین adsl تمامی شرکت های استان پهنای باند استان کم اومد و خط به شدت دجار مشکل شد با راه اندازی خط 1 گیگ رشت-تبریز مشکل ترانزیت استان حل شد و با راه اندازی STM16 کشور وضعیت سرعت اینترنت هم خوب شد. خبر راه اندازی این 2 مسیر تو خبر ها اومده و نیازی به اثبات نداره. امروز هم ظاهرا مشترکین شرکت مخابرات گیلان و زیر ساخت از هم جدا شدن و این پروسه تکمیل شد. من به شخصه انتظار دارم وضعیت سرویس همه شرکتها بهتر بشه و بتونیم روزهای ارومتری رو پشت سر بزاریم ولی نباید یادمون بره که بعلت عدم وجود خطوط backup کافی تو کشور هم نوع قطعی مشترکین رو دچار مشکل میکنه و اساسا مقایسه اینجا با کشورهای توسعه بافته در حال حاضر بی معنیه. مطمئنا اینجا کسایی هستن که یا دسترسی به اخبار دارن یا دارای بار فنی بالایی هستن و میتونن بقیه رو راه نمایی کنن اما عدم ورود این دوستان به بحث ها باعث شده فروم تبدیل به جایی بشه که فقط تبلیغات توش دیده میشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم

خودم پیگیر هستم از دوستای دیگه هم که شاتل دارم سوال کردم مخابرات روزی دویست بار که قطع نمیشه همیشه همینطوریه یه سری افراد میذاره تا با حرف بقیه رو قانع کنن دیگه کار از حرفای پوچو تو خالی گذشته این روزا این تکنیک ها برا جلب رضایت کاربر فایده نداره اینکه من ده تا کاربری درست کنم تو هر فرومی و تو هر جایی و مافیا راه بندازم تا با حرف دیگرانو قانع کنم من حداقل روزی بیست بار دارم قطع میشم اونقت حرف از مخابراته من حداقل روزی چهل بار سرعتم میرسه زیر پنج کیلو بایت اونقت با حرف من باید قانع بشم جمع کنید کاسه کوستونو بابا برید این حرفارو برا عوام بزنید دارم پول میدم اونم ده برابر قیمت کشورایی مثل انگلیس و اروپایی هزار برابر دیگه کشورای اسیایی که استفاده کنم نه حرف بشونم
    دوست عزیز پس شما باید کشورت رو عوض کنی نه ISP ایت رو

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

اره نیم ساعت پیش هم شروع کردش بازم باید بریم حضوری گلسار دفترشون صبح یقشونو بگیریم تعداد باشیم شاکی زیاد باشه خوبه
    من یه خط پارس دارم و یک خط اندیشه، هر دو با هم قطع شده بودن ...

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

دوستان مشکل isp ها و حتی مخابرات نیست ؛ یخورده فراتر فکر کُنید خانه از پایبست ویران است ! آخه ما با این همه پول باید وضع اینترنت کشورمون این باشه ؟ سوء مدیریت بدبخت کرده این ملت رو ...
    آخ گل گفتی ...

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

مشکل عزیز از سوء مدیریت و .... هم بالاتره . اینا میخوان کلا نت رو قطع کنن بره ، پی کارش . حیف که فراتر از این نمی تونم اینجا صحبت کنم . حالا نت شما هم قطعه یا نه ؟
    دوست عزیز سیاست گذاری بر روی اینترنت از شرکت ها اعمال نمی شه و شما یه سرچ تو اینترنت بکنین می بینین که همه ی این ها از طهران مدیریت می شه و سازمان های دیگری این وظیفه رو بر عهده دارن.

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

من نمی دونم شما از چی ناراحتی دوست عزیز
    اگه کل متنی رو که نوشتم بخونی متوجه می شی که چی نوشتم اون کاربر عزیز تست پینگ می خواست منم پینگ گذاشتم ببینه اگه فکر می کنی دروغ می گم برو یه سرویس بگیر تست کن اونوقت می فهمی که من دارم راست می گم یا اینکه به قول شما کارمند یه شرکت دیگه هستم
    حالا چرا اینقدر عصبانی هستی تو نکنه ..........
    سرویس من در طول روز هیچ وقت تغییر نمی کنه باور کنین دارم راست می گم نوسان زیادی ندارم آخه چی به من می رسه ما ذداریم اینجا در مورد شرکتها و سرویساشون بحث می کنیم
    تازه من خیلی کم کامنت می ذارم تا یه وقت فکر نکنن دارم جانبداری می کنم

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

من اون موقع که دوست عزیزمون مشکل داشت تست پینگ گرفتم گذاشتم براش
    راستی بگم بعد از ظهر حدود یک و نیم ساعت فکر کنم اینترنت کامل قطع بود فکر کنم کل ISP ها قطع بودن چون تماس گرفتم پشتیبانی شاتل گفتن مشکل سراسری انگار شمال غرب کشور اینترنتش قطع شده بود ولی الان اینترنت مشکلی نداره
    آره من از 8:20 تا 10 موندم و چشمم رو به پینگ بستم تا وصل شد و همه می گن قطع بودن. این سری زنگ زدم اندیشه دیگه نگفتن فیبر قزوین، گفتن فیبر تبیییییییییییییز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بسیار از تراوشاتتون مستفیض شدیم قربان.
    برو به سلامت عمو , برو خوش باش

ظـــالمي را خفتــــه ديــدم نيمــه روز گفتم اين فتنه است، خوابش برده به
    و آن كه خوابش بهتر از بيداري است آن چنـــان بـــد زنــــدگــاني مـــرده بــه

اینم واسه اینکه اسپم نشه
    دوست عزیز، در تایید فرمایشات شما باید به عرضتون برسونم:
    تربیت نا اهل را بر گردکان چون گنبد است/ ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش کج است.
    کسی که کسی دیگه رو عمو خطاب می کنه خوب انتظار بیش از این نمی شه ازش داشت ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •