من با کارت دانش جویی گرفته بودم اما با کارت نظام مهندسی و پزشکی و سربرگ شرکت و جواز کسب و اینچور چیزام میشه گرفت. خودت زنگ بزنی فروش شاتل بهتره من در همین حد میدونم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من با کارت دانش جویی گرفته بودم اما با کارت نظام مهندسی و پزشکی و سربرگ شرکت و جواز کسب و اینچور چیزام میشه گرفت. خودت زنگ بزنی فروش شاتل بهتره من در همین حد میدونم.
شما چطور با اين اطمينان قاطع ميگي كه مخابرات روزي دويست بار قطع نميشه ؟ منبع خبرتون رو بگيد ما هم استفاده كنيم.
انديشه تو فرومها كاربر ميزاره كه ازش تعريف كنن ، بقيه نميكنن ؟ شاتل و پارس نميكنن ؟ منبع و دلايل خودتون رو بگيد ما هم آگاه بشيم.
ده برابر كه سهله ما صدها برابر هزينه اينترنت ميديم ولي آيا ايران كلا چيزيش با اونجاهائي كه شما مثال زدي قابل مقايسه هست كه شما اينترنت رو مقايسه ميكني ؟
در نهايت اينكه در گيلان خدا رو شكر اينترنت مونوپلي نيست ، ناراضي هستي جمع كن برو يه شركت ديگه :دي
نه دوست عزیز من منظورم به شما نبود اصلا اشتباه برداشت نکنید ازتون تشکر هم کردم
آره یا شاتل فضایی یا شما سر کاری چون تو این هفته فقط امروز 1 ساعت و نیم قطع بود و اون موقع که شما گفتیت مشکلی نبود.
Last edited by soosmar_asl; 16-08-2011 at 18:58.
برو عمو اینارو واسه مشترکین یکی دو ماهت بکو نه کسی که چهار پنج ساله مشترکه فکر کردی اینجا سیستم اداری که واست سند بیارمو و منبع و مدرک کاغذ بازی نیست اونی که کاربر اندیشه هستو مثل من نتش مشکل داره نیاز به حرف نداره خودش میدونه من دارم چی میگم دارم میرم عزیز نیاز به راهنمایی شما نیست از کوزه همان برون تراود که در اوست
بسیار از تراوشاتتون مستفیض شدیم قربان.
برو به سلامت عمو , برو خوش باش
ظـــالمي را خفتــــه ديــدم نيمــه روز گفتم اين فتنه است، خوابش برده به
و آن كه خوابش بهتر از بيداري است آن چنـــان بـــد زنــــدگــاني مـــرده بــه
اینم واسه اینکه اسپم نشه
![]()
ولی اون 1 ساعت و نیم که شما قطع بودید اندیشه وصل بود ولی قطع و وصل میشد. مهم اینه که اخبار درست منتقل بشه که متاسفانه نه درست منتقل میشه نه درست تفسیر میشه.
امروز شاتل قطع شد و راحت اعلام کردن که مشکل شمالغربه که البته نبود. ولی مهم اینه که بدونیم این مشکل از کوتاهی شاتل نبوده. همونطور که اشکالات چند وقت اخیر که به اندیشه منتسب شده تقصیر اندیشه نبوده. جهت اطلاع دوستانی که نمی دونن امروز مشترکین شرکت مخابرات استان گیلان و مشترکین شرکت زیرساخت از هم جدا شدن و برای همین این اختلالات بروز کرد. لطفا کسایی که اطلاع ندارن یا قابلیت تحلیل فنی اتفاقات رو ندارن فقط به اعلام مشکل بسنده کنن و توضیح و تحلیل فنیشو بگذارن بعهده اهل فن.
اگه بخوام یک جمع بندی کلی بکنم که دوستان بدونن کلا چی شده تو چند وقت اخیر باید بگم که:
بعد از جدا شدن مخابرات از دولت شرکت مخابرات استانها باید طی یک فرایندی با شرکت زیرساخت قرارداد می بستن و گرنه امکان توسعه نداشتن. در کش و قوس بسته شدن این قرارداد با رشد مشتریهای مشترکین adsl تمامی شرکت های استان پهنای باند استان کم اومد و خط به شدت دجار مشکل شد با راه اندازی خط 1 گیگ رشت-تبریز مشکل ترانزیت استان حل شد و با راه اندازی STM16 کشور وضعیت سرعت اینترنت هم خوب شد. خبر راه اندازی این 2 مسیر تو خبر ها اومده و نیازی به اثبات نداره. امروز هم ظاهرا مشترکین شرکت مخابرات گیلان و زیر ساخت از هم جدا شدن و این پروسه تکمیل شد. من به شخصه انتظار دارم وضعیت سرویس همه شرکتها بهتر بشه و بتونیم روزهای ارومتری رو پشت سر بزاریم ولی نباید یادمون بره که بعلت عدم وجود خطوط backup کافی تو کشور هم نوع قطعی مشترکین رو دچار مشکل میکنه و اساسا مقایسه اینجا با کشورهای توسعه بافته در حال حاضر بی معنیه. مطمئنا اینجا کسایی هستن که یا دسترسی به اخبار دارن یا دارای بار فنی بالایی هستن و میتونن بقیه رو راه نمایی کنن اما عدم ورود این دوستان به بحث ها باعث شده فروم تبدیل به جایی بشه که فقط تبلیغات توش دیده میشه.
دوست عزیز پس شما باید کشورت رو عوض کنی نه ISP ایت رو
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
من یه خط پارس دارم و یک خط اندیشه، هر دو با هم قطع شده بودن ...
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
آخ گل گفتی ...
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
دوست عزیز سیاست گذاری بر روی اینترنت از شرکت ها اعمال نمی شه و شما یه سرچ تو اینترنت بکنین می بینین که همه ی این ها از طهران مدیریت می شه و سازمان های دیگری این وظیفه رو بر عهده دارن.
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
آره من از 8:20 تا 10 موندم و چشمم رو به پینگ بستم تا وصل شد و همه می گن قطع بودن. این سری زنگ زدم اندیشه دیگه نگفتن فیبر قزوین، گفتن فیبر تبیییییییییییییز
دوست عزیز، در تایید فرمایشات شما باید به عرضتون برسونم:
تربیت نا اهل را بر گردکان چون گنبد است/ ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش کج است.
کسی که کسی دیگه رو عمو خطاب می کنه خوب انتظار بیش از این نمی شه ازش داشت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)