تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1026 از 2376 اولاول ... 26526926976101610221023102410251026102710281029103010361076112615262026 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,251 به 10,260 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

برخلاف شايعات زمان فتح الله زاده
    سازمان مشكلى با اسپانسر خارجى استقلال ندارد
    اواسط تابستان سال جارى هنگامى كه على فتح الله زاده براى ليگ هشتم به دنبال اسپانسر بود و با چند شركت معتبر هم مذاكرات مهمى انجام داده بود. اين شايعه در محافل ورزشى دهان به دهان پيچيد كه: «سازمان تربيت بدنى بنا بر دلايلى ترجيح مى دهد اسپانسر استقلال و پرسپوليس شركت هاى داخلى باشند.»حتى در اين ميان عده اى نيز مدعى شدند كه دقيقاً به خاطر همين مسأله استقلال از عقد قرارداد هاى بزرگ محروم مانده است اما يكى از مديران ارشد باشگاه استقلال با بى اساس خواندن خبر فوق به ابرار ورزشى گفت: همه ديديم كه پرسپوليس با يك شركت خارجى قرارداد بست و هيچ مشكلى هم پيش نيامد. سازمان تربيت بدنى در اين مورد براى ما كوچكترين مسأله اى درست نكرده است و اگر براى ليگ قهرمانان اسپانسر خارجى واجد شرايط پيدا شود، بدون شك با مشورت مسئولان ورزش كشور زمينه براى استفاده از آن را فراهم خواهيم كرد.

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شكوري: در دفاع بايد مسئوليت پذيرتر باشيم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان خط دفاع با مسئوليت پذيري بيشتري بايد عمل كنند.
    هادي شكوري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره شرايط اين تيم كه توانسته نتايج خوبي را كسب كند، اظهار داشت: تيم ما براي هماهنگ شدن نياز به زمان داشت. خوشبختانه به موقع توانستيم تيم را از حالت اوليه خارج كنيم.
    وي افزود: موضوع ديگري كه كمتر كسي به آن توجه مي‌كند؛ اما در نتيجه گيري ما تاثير گذاشته، تغيير محل تمرين است. چمن ورزشگاه دستگردي صاف و عالي است.
    اين بازيكن ادامه داد: موضوعي كه براي همه تيم ها مي تواند مهم باشد، ريكاوري است. بازيكنان هم بايد حرفه اي تر از گذشته باشند تا بتوانند فرم بدني خود را حفظ كنند.
    شكوري درباره اينكه با وجود كاهش دريافت گل خط دفاع اين تيم شكننده به نظر مي رسد، ابراز داشت: اينكه تيم ما با گل هاي زياد و دريافت گل كمتر حريفان خود را شكست مي دهد، براي ما به لحاظ روحي خوب است؛ اما اين را هم قبول دارم كه نبايد در باد گل هاي زده زياد بخوابيم.
    اين مدافع افزود: گل هايي كه ما دريافت مي كنيم، ساده است و از روي حركات تاكتيكي حريفان به دست نمي آيد. خودمان هم معتقديم نبايد به همين راحتي گل بخوريم. بايد در هنگام يارگيري ها مسئولانه تر وظيفه خود را انجام دهيم.
    شكوري در مورد بازي روز جمعه مقابل ذوب آهن گفت: اين تيم از مديريت قوي برخوردار است و سال قبل در چند بازي كه در خدمت اين تيم بودم متوجه اين نكته شدم. ضمن اينكه ذوبي ها از صميميتي بين بازيكنان خود برخوردار هستند كه در ساير تيم ها كمتر است.
    مدافع استقلال تاكيد كرد: قطعا روز جمعه بازي سختي مقابل اين تيم خواهيم داشت.

داره خودمونی میشه AnarchAshkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

گزارش تمرين استقلال

تمرين تيم استقلال ديروز ساعت ۱۵ و ۴۵ دقيقه در ورزشگاه دستگردى برگزار شد و بازيكنان زيرنظر قلعه نويى به انجام تمرينات تكنيكى و تاكتيكى پرداختند.

مهدى اميرآبادى، در تمرين ديروز با موتورسيكلت حاضر شد. وى با لباس كامل موتورسوارى خود را به ورزشگاه دستگردى رساند.

تمرين تيم استقلال ديروز ساعت ۱۵ و ۴۵ دقيقه در ورزشگاه دستگردى برگزار شد و بازيكنان زيرنظر قلعه نويى به انجام تمرينات تكنيكى و تاكتيكى پرداختند.
    امير آبادى موتورسوار
    مهدى اميرآبادى، در تمرين ديروز با موتورسيكلت حاضر شد. وى با لباس كامل موتورسوارى خود را به ورزشگاه دستگردى رساند.
    3 بازيكن تأخير داشتند
    اشكان نامدارى، وحيد طالب لو و فابيو جان واريو در تمرين ديروز با تأخير حضور يافتند. نامدارى و طالب لو هر كدام ۵ دقيقه و جان واريو ۴۵ دقيقه تأخير داشتند.
    3 بازيكن تمرين نكردند
    مهرداد پولادى، سياوش اكبرپور و اشكان نامدارى با لباس گرمكن در كنار زمين حاضر شدند و به همراه سايرين تمرين نكردند. اين ۳ نفر به علت مصدوميت كارهاى تاكتيكى را انجام ندادند.
    نادعلى و بيات هم بودند
    اصغر نادعلى و سعيد بيات هم در تمرين ديروز آبى ها حاضر شدند و دقايقى از تمرين را به طور اختصاصى دور زمين دويدند. همچنين افشين اسماعيل زاده، بازيكن تيم نوجوانان استقلال هم در تمرين حاضر شد و همراه سايرين تمرين كرد.
    شرح تمرين
    در ابتداى تمرين نفرات زيرنظر خداداد به دويدن دور زمين پرداختند. پس از آن تمرينات هوازى را انجام دادند در ادامه نفرات اصلى به سونا و استخر رفتند و سايرين در قالب ۲ تيم نارنجى و آبى در نيمى از زمين فوتبال تمرينى بازى كردند كه در نهايت تيم آبى با نتيجه ۴ بر ۲ تيم نارنجى را شكست داد. تقى پور و نورى براى تيم نارنجى و خذيراوى، عباسفرد، كوشكى و مجيدى براى تيم آبى گلزنى كردند.
    جلسه كادرفنى قبل از تمرين
    اعضاى كادر فنى استقلال قبل از شروع تمرين جلسه اى را با هم برگزار و در مورد تاكتيك هاى موردنظر خود با يكديگر صحبت كردند.
    نگاه غضب آلود قلعه نويى به مجيدى
    در اواسط تمرين فرهاد مجيدى توسط هواداران تيم تشويق شد. اين موضوع سبب شد تا قلعه نويى گمان كند مجيدى از آنها خواسته تا تشويقش كنند و نگاه غضب آلودى به اين بازيكن انداخت . اين در حالى است كه مجيدى با هيچ يك از ليدرهاى تيم در اين خصوص صحبتى نكرده بود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    نظري جويباري: دوستان قلعه نويي شام نخورده نيستند
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: افرداي كه با امير قلعه نويي در ارتباط هستند، شام نخورده نيستند.
    علي نظري جويباري در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره اينكه گفته مي شود امير واعظ آشتياني بابت حضور دوستان قلعه نويي كنار تيم ناراحت است و اين تذكر را هم به سرمربي استقلال داده است، اظهار داشت: شبي كه آقاي واعظ به هتل آمد، چون بليت سفر داشت، مدت زيادي كنار تيم نبود. چنين مسئله اي هم به وجود نيامد.
    وي افزود: شان واعظ بالاتر از اين حرف هاست كه بخواهد براي دو ميهمان كنار تيم، چنين تذكري بدهد. از سويي، دوستان قلعه نويي شام نخورده نيستند كه براي اين موضوع به هتل بيايند. دوستان قلعه نويي اگر هم سر ميز شام باشند، خودشان پول شامشان را حساب مي كنند.
    سرپرست آبي پوشان در پاسخ به اينكه شايد منظور واعظ اين بوده كه اطراف تيم را نبايد افراد غير تيم تشكيل دهند، عنوان كرد: پنج هفته اي مي شود كه اطراف تيم را خلوت كرده ايم. معاونين باشگاه هم همراه بازيكنان در اتوبوس قرار نمي گيرند. اين موضوع را هم مي توانيد از بازيكنان بپرسيد.
    وي درباره مسابقه مقابل پيكان گفت: هر دو تيم بازي بسيار خوبي را انجام دادند. هر چند حق اكبري اخراج نبود. مي توانستيم گل هاي بيشتري را هم به ثمر برسانيم.
    استقلال توانست با نتيجه سه بر دو پيكان را شكست دهد.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت‌ و گو با فارس
    كاسترو:‌ مي‌خواهم در آزادي به استقلال گل بزنم
    خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن گفت:‌ دوست دارم در بزرگترين ورزشگاه ايران به استقلال گل بزنم.
    ايگور كاسترو در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره حساسيت ديدار هفته سيزدهم ليگ برتر ايران گفت:‌ما روز جمعه بازي سختي را بايد مقابل استقلال تهران برگزار كنيم زيرا آنها تيم بسيار خوبي هستند و در خط حمله نشان داده‌اند كه در شرايط مطلوبي قرار دارند؛ اما من مي‌خواهم در اين ديدار براي ذوب آهن گلزني كنم.
    وي ادامه داد: شناخت زيادي از استقلال و مدافعان اين تيم ندارم؛ اما مي‌دانم اين تيم يكي از قطب‌هاي فوتبال ايران است، بنابراين انگيزه زيادي براي اين مسابقه دارم.
    مهاجم برزيلي خاطرنشان كرد: ‌مي‌دانم كه استقلال هواداران زيادي دارد؛ اما من تجربه بازي كردن مقابل بيش از 60 هزار تماشاگر را در برزيل داشته‌ام. بنابراين هراسي از رويارويي با هواداران استقلال ندارم.
    وي افزود: ذوب آهن در صدر جدول ليگ برتر ايران قرار دارد و موفقيت اين تيم بيش از اهداف فردي‌ام اهميت دارد و اميدوارم كه در آزادي برابر استقلال به پيروزي برسيم.
    انتهاي پيام/

حـــــرفـه ای 'POP''s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

13

پرچم بالاست
    راستی این کیه میاد پستهای ما را حذف میکنه ؟!

پرچم بالاست (uncensored)
    پرچم بالاست دیگه یعنی چه؟
    پستها رو من پاک می‌کنم فرمایشی هست؟
    تا امروز تحمل کردم از امروز اسپم ،کل‌کل و... چیزی جز خبر و بحثهای مربوط بهش باشه پست رو پاک نمی‌کنم
    بدون بروبرگرد تاپیک رو برای همیشه میندازم Trash
    چه تاپیک آبی باشه چه قرمز

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در تمرين امروز اتفاق افتاد
    شعار هواداران استقلال تهران عليه نيكبخت واحدي
    خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال استقلال امروز در محل تمرين اين تيم عليه هافبك تيم پرسپوليس شعار دادند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه با گرم كردن بازيكنان زير نظر خداداد آغاز شد.
    * قلعه‌‌نويي و جباري ديرتر از سايرين در محل تمرين حاضر شدند.
    * فكري و بابازاده با 20 دقيقه تاخير خود را به تمرين رساندند.
    * پس از گرم كردن بازيكنان قلعه‌نويي دقايقي با آنها به صحبت پرداخت.
    * اشكان نامداري تنها غايب استقلال بود.
    * سعيد بيات و اصغر نادعلي به طور اختصاصي به تمرين پرداختند كه نادعلي بعد از 25 دقيقه تمرين، دستگردي را ترك كرد. اين بازيكن فقط تا 12 روز ديگر همراه آبي‌پوشان تمرين خود را دنبال مي كند و سپس بعد از دريافت رضايت‌نامه‌اش از اين جمع جدا مي شود.
    * 60 نفر تماشاگر نظاره‌گر تمرينات آبي‌پوشان بودند. اين هواداران در طول تمرين بارها عليه عليرضا نيكبخت واحدي شعار سر دادند. اين بازيكن در مصاحبه اي اعلام كرده بود كه براي آقاي گلي به برهاني فكر نمي كند. آنها همچنين ضمن تشويق رضا عنايتي، علي سامره را نيز بارها مقابل چشمان قلعه‌نويي تشويق كردند.
    * هاشم بيگ‌زاده به دليل مصدوميت محل تمرين را زود ترك كرد.
    * مهرداد پولادي با وجود حضور در دستگردي بااجازه از كادر فني تمرين نكرد.
    * هنوز تمرين به اتمام نرسيده بود كه مجتبي جباري با اجازه از قلعه‌نويي محل تمرين را ترك كرد.
    * خبرنگاران حاضر در دستگردي به تميز نبودن جايگاه خبرنگاران معترض بودند؛ اما مدير روابط عمومي اين باشگاه امروز در محل تمرين حضور نداشت تا به اعتراض آنها پاسخ دهد.
    قلعه‌نويي با متوجه شدن اين قضيه از اطرافيان خواست جايگاه خبرنگاران را تميز كرده تا خبرنگاران بتوانند گزارش خود را تهيه كنند.
    از يك هفته پيش تا به حال قرار بود جايگاه خبرنگاران در اين ورزشگاه تميز شود.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

كاظمي به جاي اكبري
    استقلال با يك تغيير به مصاف ذوب آهن مي رود
    خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال تهران براي بازي مقابل ذوب آهن اصفهان مشخص شد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به اخراج يدا... اكبري در ديدار گذشته اين تيم مقابل پيكان تركيب اين تيم براي بازي جمعه مقابل ذوب آهن مشخص شد.
    وحيد طالب لو، پيروز قرباني، پژمان منتظري، هادي شكوري، حسين كاظمي، فابيو جانواريو، مجتبي جباري، خسرو حيدري، ميثم منيعي، سياوش اكبرپور و آرش برهاني به احتمال زياد از ابتدا مقابل ذوب آهن به ميدان مي روند.
    بازيكنان اين تيم فردا آخرين تمرين خود را در ورزشگاه دستگردي برگزار مي كنند، سپس در هتل المپيك مستقر مي شوند.
    ديدار استقلال و ذوب آهن جمعه در ورزشگاه آزادي ساعت 16:30 برگزار مي شود.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پس از حضور در نشست AFC
    واعظ آشتياني فردا به تهران باز مي گردد
    خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه استقلال تهران پس از شركت در نشست كنفدارسيون فوتبال آُسيا صبح فردا به تهران باز مي گردد.
    به گزارش خبرگزاري فارس، محمد رضا واعظ آشتياني امروز بعد از ظهر مالزي را ترك مي كند و صبح فردا به تهران مي رسد.
    مديرعامل باشگاه استقلال براي شركت در نشست مديران باشگاه هاي آسيا به مازي سفر كرده بود تا در اجلاس دو روزه AFC حضور داشته باشد.
    اين نخستين حضور بين المللي واعظ آشتياني در محافل فوتبالي به عنوان مدير عامل باشگاه استقلال تهران بود.
    استقلال يكي از نمايندگان فوتبال ايران در ليگ قهرمانان آسيا است.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

آرش برهانى گلزن ويژه واعظى آشتيانى

آرش برهانى مهاجم استقلال آقاى گل فعلى رقابت هاى ليگ برتر است. نكته جالب اينكه برهانى هر ۹ گل خود را در دوره مديريت امير واعظى آشتيانى مديرعامل آبى پوشان به ثمر رسانده است. گفتنى است اگر اين مهاجم حداقل چند گل خود را در دوره مديريت على فتح الله زاده مديرعامل اسبق استقلال به ثمر مى رساند شايد فتح الله زاده هنوز مديرعامل استقلال بود.

آرش برهانى: آخيش! كابوس ها تمام شد

آرش برهانى اعتقاد دارد پارسال همين روزها همه بشدت از وى انتقاد مى كردند اما حالا عكس وى روى جلد تمام روزنامه هاست. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    •بازى با پيكان را چطور ديديد؟
    - بازى خيلى خوبى بود. تيم ما كاملاً هجومى وحساب شده بازى كرد و اگر آن اشتباه داور نبود و يدالله اكبرى اخراج نمى شد مى توانستيم به گل هاى بيشترى برسيم.
    •فكر مى كرديد استقلال در يك نيمه ۳ گل به پيكان بزند؟
    - صد درصد. حتى وقتى گل سوم را زديم. توانايى زدن گل هاى بيشتر را داشتيم.
    •قلعه نويى در پايان نيمه اول در رختكن به شما چه گفت؟
    - گفت شما مى توانيد گل هاى بيشترى را بزنيد.گفت برويد حمله كنيد تا پيكان جلو نكشد.
    •به گفته كارشناسان اوج گيرى دوباره شما به خاطر حل مشكلات روانى است اين مسأله را قبول داريد؟
    - درست است. من از لحاظ فنى همان برهانى هستم با اين تفاوت كه فقط يك سرى صحبت ها با من شد كه از لحاظ روانى خيلى به من كمك كرد. امسال فقط بدون استرس بازى مى كنم.
    •قلعه نويى بعد از بازى گفت شما يكى از بهترين مهاجمان ايران پس از انقلاب هستيد در اين مورد چه نظرى داريد؟
    - ايشان به من لطف دارد و اين لطف وى حتى زمانى كه در استقلال نبودم هم شامل حالم شده بود.
    •فكر مى كرديد بعد از اين همه وقت هت تريك كنى؟
    - اصلاً اما مطمئن بودم روز خوبى خواهم داشت.
    •نظرتان در مورد گل سوم كه به شكل قيچى برگردان زديد چيست؟
    - يك لحظه ديدم توپ پشتم است اگر مى خواستم برگردم و استپ كنم دفاع پيكان توپ را مى زد اين شد كه تصميم گرفتم قيچى برگردان بزنم.
    •قبلاً سابقه زدن چنين گل هايى را داشتيد؟
    - بله، با پيراهن تيم ملى به مالزى زدم.
    •نظرتان در مورد كسب عنوان آقاى گلى چيست؟
    - زحمات بچه ها بود من فقط كامل كننده بوده ام. فكر مى كنم از اين پس كارم سخت تر خواهد شد.
    •و موضوع هميشگى تيم ملى؟
    - سعى مى كنم با ادامه اين روند به تيم ملى دعوت شوم.
    •سال گذشته همين موقع از شما انتقاد مى شد و حالا همه تمجيد مى كنند؟
    - بله، پارسال همين موقع ها عكسم روى جلد روزنامه ها بود اما با اين تفاوت كه آن روزها به من حمله مى شد و اين روزها حمايتم مى كند اما فكر مى كنم پارسال خيلى در حق من بى انصافى شد . من در ۴ بازى ۴ گل زده بودم اما چون استقلال خوب نتيجه نمى گرفت همه روى من حساس شده بودند. خوشحالم كه آن كابوس ها تمام شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •