اولا چرا فونتت رو اینقدر بزرگ کردی؟
دوما اگه کلمه ای اشتباه نوشتی پستت رو ویرایش کن چرا پست جدید میزنی.
سوما برو تو پوشه psp اگه پوشه ی GAME بود که هیچی اگه نبود پوشه ی GAME بزن و بعد برو توش یک تکست بساز.
مشکلی بود بیا در خدمتم.
اولا چرا فونتت رو اینقدر بزرگ کردی؟
دوما اگه کلمه ای اشتباه نوشتی پستت رو ویرایش کن چرا پست جدید میزنی.
سوما برو تو پوشه psp اگه پوشه ی GAME بود که هیچی اگه نبود پوشه ی GAME بزن و بعد برو توش یک تکست بساز.
مشکلی بود بیا در خدمتم.
احتمال زیاد مشکل از اهنگای شماست یا بد کپی ششده یا ...سلام به دوستان
ببخشيد يه سوال داشتم : من وقتي با psp يم آهنگ گوش ميدم بعضي جاهاي آهنگ وايميسه بعد رو صفحه مينويسه buffering ... و ادامه ي آهنگ رو ميخونه . اشكال كجا هست ؟براي چي اينجوري ميشه ؟
شما پاک کن از اول کپیشون کن ببین چی میشه؟
دوستان لطف کنن قیمت دقیق 3000 و 2000 رو بگن (کپی خور شده) (تهران)
و این که قضیه این 3000 که می گفتن هک میشه ولی هر بار که خاموش کنی می پره باید یه کارای بکنی (چون چند وقتی تاپیک را دنبال نکردم از اتفاقاتی که افتاده خبر ندارم )
خلاصه شرمنده
دوستان من تو اولین race مرحله ی super street بازیه need for speed shift همونی که اسم event ش react qualifier هست موندم.
اگه میشه یک سیو بدید که این مرحله رو رد کرده باشه.
اگه هم ندارید یک کسی پیدا بشه که من این سیو رو بگذارم برام ردش کنه!
از همتون ممنون.
بازیش چطوره....گرافیکش خوبه
می ارزه دانلود کنی
راستی مجتبی جان ساکن تهرانی؟
فکر میکنم 180 باشه
قیمت 2000 با 3000 خیلی تفاوت نداره
تمام مدل های 3000 و پی اس پی های 2000 با مادر بورد جدید اگر به طور کامل خاموش بشه یا باتریش در بیاد از حالت کپی خور در میاد.
این هک کردن هم یه مقدار اسمش سخت هست خودش خیلی سخت نیست
توی 2 دقیقه میشه دوباره کپی خورش(هک)کرد.
البته من زیر یک دقیقه هم رکورد زدم![]()
اکثر این سیگنالها مال دیشهای Point-to-Point هستن که از IEEE 802.11 استفاده میکنن که با PSP قابل ردیابیه اما چون فاصله ی PSP و مدولاتور دیش زیاده اکثراً PSP نمیتونه کانکت بشه...
من فکر میکنم اشکال از RAM تون باشه...اگه آبی باشه و آهنگ حجیم باشه ( 10مگ به بالا) احتمالاً حرف من درسته( قهوه ای = Highspeed )
منظورت از این حرف چیه؟
مگه الان که ما فریمویر هک شده داریم نمی تونیم آپدیت کنیم؟
اگه سیگنال 100 در صد بشه میتونه کانکت شه
سلام یه سوال تاپیکی واسه نصب بازی های سگا رو psp دارین choory نه ببخشید علی آقا دارین ؟
دلم یاد ایام کرده بعد یه مورتال کمبت بود خیلی حال می داد نمی دونم مورتال چن بود کسی لینکی واسه دانلودش داره اگه بزاره که خیلی حال داده
میگم چه حالی می ده بازیای ps 1 رو اجرا می کنه تا حالا نریخته بودم توpsp می خوام بازی سگارم مخصوصا این مورتالو توش بازی کنم راستی علی جان اون psp بریک رو به لطف پست خوبت درست کردم مثل آب خوردن
یه سوال دیگه واسه اینکه گفتی تمام سوالاتم رو تو یه پست بپرسم ! این فریوم ور جدیده واقعا فلش پلیر داره (bow) این جوری که خیلی حال می ده تو اینترنت راستی سوالم این بود که واسه نصبش باید به اینترنت کانکت شد می گم به فریمورهکش گیر نده دوباره bow شه ؟
راستی این فریم ور جدیده خودش باطری پاندورا درست می کنه نورمالش می کنه اصلا خیلی حال داد .
حتما اون flash player رو زود جواب بده تا کار دست خودم ندادم .
منتظرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :[][
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)