salam ...
sorry finglish mizanam
man ye call of duty 5 ro dl kardam faghat exe vase moltiplayer dare fili chizi hast k betonam marhaleE bazi konam
inam folder bazi
[.
![]()
salam ...
sorry finglish mizanam
man ye call of duty 5 ro dl kardam faghat exe vase moltiplayer dare fili chizi hast k betonam marhaleE bazi konam
inam folder bazi
[.
![]()
Last edited by roham_06; 27-09-2009 at 16:38.
چرا اینطوری شده؟سلام
من یه مشکل عجیب پیش اومده امروز:
امروز هوس کردم Sim City 4رو نصب کنم نصب کردم اما موقعه ای که کلیک می کنم واسه اجرا هیچی نمی یاد باید چی کار کنم؟
ای خدا دیوونه شدم
هر بازی میکنم حتی هویج خور بازی گیر گیر میکنه سیسمم بالاس
چه مرگشه
cpu3.4
ram 2gig
vga 9400 gt
سلامنوشته شده توسط roham_06
salam ...
sorry finglish mizanam
inam folder bazi
این عکسی که شما گذاشتی خیلی کوچیک هستش!
لینک سایز بزرگش رو بگذاربد!
یه بار تو فیفا هم برای من اینطور مشکلی پیش اومد که کرک بازی و عوض کردم درست شد!!چرا اینطوری شده؟
حالا شما هم این کار رو بکن شاید مشکلت حل بشه!
ویندوزت رو عوض کن و درایور کارت گرافیکت رو هم به روز کن مشکلت حل میشه!4umbaz
ای خدا دیوونه شدم
هر بازی میکنم حتی هویج خور بازی گیر گیر میکنه سیسمم بالاس
چه مرگشه
cpu3.4
ram 2gig
vga 9400 gt
من بازی ارباب حلقه ها نبردی برای میدل ارث ظهور ویچ کینگ را نصب میکنم و وقتی سی دی 2 کامل نصب شد این ارور را میده.
error autoithas encountered a fatal crash as a resultof unable to execute dllcall
mer30
crack ro dl kardam moshkel hal shod
اقایون سلام ما که دیگه موندیم بازی dead space رو نصب کردیم بازی همین که شروع میشه دوربین دور بازیکن
میچرخه موندم هر جا هم که بخواین جستجو کردم هم تنظیمات هم دستگیره های بازی هم موس هم کیبرد رو هم چک
کردم ولی حل نشد موندم از هر کی هم پرسیدم گفتند مال ما خوبه خیلی هم بازی جذابیه یه کمکی بکننین
کمک کمک
کمک کمک
کمک کمک
کمک کمک
من وقتی می خوام بازی رو بالا بیارم این پیغام رو میده
RE5DX9.exe - bad image
the application or dll c:\program files\BOYSTEMPC\RESIDENT EVIL 5\xlive.dll is not a valid
widows image. please check this againts your installation diskette
دفعه اول که این بازی eroor داد گفت فایل xlive.dll رو نداری منم از اینترنت دانلود کردم حالا که dll رو ریختم این eroor رو میده
کمک کنید توروخدا
Last edited by Saeid1212; 28-09-2009 at 15:31.
من هم در بازی پدر خوانده 2 این مشکل را داشتم ولی دسته کامپیوتر یا همون دسته ای که با هاش فوتبال بازی میکنی را از پشت کامپیوترت بکش درست میشه مال من که اینطوری درست شد.
سلام دوستان
من mirror`s edge رو نصب ميكنم وقتي ميخوام اجرا بكنم اين ارور رو ميده:
Out Of Ring
در ضمن كركش رو هم نصب كردم.
لطفا كمك كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)