خير.......... .
خير.......... .
2.0.8507.0
باید وصل شم لایو برای آپدیت ؟ حال ندارم باید برم پایین بیارم بالا وصلش کنم نمیشه دانلود کنم با فلش ببرم ؟
این ورژن 2.0.8507.0 آخرین ورژنه !!!
سلام
من وقتی بعد از تحقیقاتی روی قدرت گرافیکی xbox کردم و دلایل و نمودارهایی که از برتری این کنسول نسبت به ps3 دیدم.
همیشه در این موضوع می مونم که چرا بازی های انحصاری ps3 برتری زیادی نسبت به بازی های انحصاری این کنسول داره....
(البته گرافیکش) پس متهم اصلی در این بین کی می تونه باشه کمپانی های سازنده بازی برای xbox . با توجه به شایعات ضد و نقیصی که شنیده میشه در مورد نسل جدید کنسول ها در اینده ای نه چندان دور به نظر من باید کمپانی ها و مخصوصا ماکروسافت یه
فکری برای بازیهای انحصاریش بکنه. تا در رقابت بین رقیبش کم نیاره ...البته بازی های مد نظرم فقط بازی های انحصاری هستند و کاری به بازی های مشترکشون ندارم.
سلام، دو تا خبر خوب دارم:
1. iXtreme v1.6 for Liteon 83V2 and 93450 - Better Dumping Method
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2. طبق جدیدترین آپدیت در TWITTER مخصوص تیم جنگل، کار LT به پایان رسیده و در حال بررسی بیشتر Fw هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین 2.0.8955.0 هست
بله 100 درصد مشخص شده که Xbox 360 از لحاظ گرافیکی قوی تره اما علتی که PS3 در بعضی از بازی های مولتی پلتفرم گرافیک کمتری رو ارائه میده و ضعیف تره همیشه به خاطر گرافیک کمتر نیست و به دلیله ساختار پیچیده ی PS3 هست که با توجه به اینکه بازی سازی برای این کنسول زمان بره و هزینه ی زیادی هم داره بعضی از شرکت ها کمتر برای ساخت بازی PS3 وقت صرف می کنن.در صورتی که مایکروسافت Alan Wake رو در اختصار 360 نگه داره گام بسیار بزرگی رو برداشته و با اومدن Halo Reach بازی های اختصاصی تا حد بسیار زیادی بهبود بخشیده میشه و بهترین اتفاقی که می تونه بیفته معرفی Gears Of War 3 هست که می تونه ضربه ی سنگینی باشه به Sony و Play Station 3سلام
من وقتی بعد از تحقیقاتی روی قدرت گرافیکی xbox کردم و دلایل و نمودارهایی که از برتری این کنسول نسبت به ps3 دیدم.
همیشه در این موضوع می مونم که چرا بازی های انحصاری ps3 برتری زیادی نسبت به بازی های انحصاری این کنسول داره....
(البته گرافیکش) پس متهم اصلی در این بین کی می تونه باشه کمپانی های سازنده بازی برای xbox . با توجه به شایعات ضد و نقیصی که شنیده میشه در مورد نسل جدید کنسول ها در اینده ای نه چندان دور به نظر من باید کمپانی ها و مخصوصا ماکروسافت یه
فکری برای بازیهای انحصاریش بکنه. تا در رقابت بین رقیبش کم نیاره ...البته بازی های مد نظرم فقط بازی های انحصاری هستند و کاری به بازی های مشترکشون ندارم.
Last edited by S.Y.K; 02-12-2009 at 13:54.
خوب اول از همه به این خاطر که Playstation قدمت بیشتری توی ساخت کنسول داره .
دوم از همه چیپ گرافیکش Nvidia هستش ولی مال 360 ATI هستش . درسته که چیپ گرافیکی 360 از Ps3 قوی تره ولی فقط در برخی موارد ، مثل چیپ های Nvidia نیازی به گرم کردن ندارند !!! منظورم چیه اگر شما 360 داشته باشی وقتی بازی ها رو اجرا میکنی بعضی وقتها سرعت بازی او اول هاش کمه و طول میکشه تا درست بشه در صورتی که سخت افزارش از Ps3 قوی تره ! و البته با توجه به قوی تر بودن سخت افزارش و قیمت کمترش به خوبی میشه حدس زد که از جنس درجه یک استفاده نشده .
Ps3 با اینکه مدتها بعد از 360 ارائه شد خیلی زود تونست خودش رو برسونه به 360 و با اینکه شدیدا تبلیغات منفی میشد ولی باز هم تونست بازار رو بگیره . من یادمه قبل از ریلیز شدن Ps3 چپ و راست مقاله میومد و Ps3 رو میکوبوندند ! مثلا یکی از دلایلی که میگفتن Ps3 بده استفاده این سیستم از Blueray بود که به نظر من یک امتیاز بزرگه .
در کل به قول یکی از دوستان هر گلی یه بویی داره ، ناتال 360 یک دنیای جدیده ، Wii fit یک هیجان خارق العادست ، Eyetoy یک تجربه جدیده ، Portable بودن بازی ها یک امتیازه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده یک اشتباه بزرگی که کردم رفتم 360 کپی خور خریدم ، حالا مجبورم صبر کنم تا حراج بشه یکی دیگه بخرمیعنی خریدن Ps3 عقب میوفته
هر چند که فعلا یکی دستم هست
![]()
به لایو وصل شدن همانا و اگر دستگاهت کپی خوره بن شدن همانا . برو فایل آپدیت رو دانلود کن آفلاین آپدیت کن از اینجا :
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 02-12-2009 at 16:24.
بله حرفای دوستان کاملا درسته..
در مورد nvidia هم موافقم همیشه این چیپست راضی کننده بود و شاید یکی از مهمترین علتهاش همین باشه.
بلو ری هم خودش یک امتیاز هستش...
ولی هر دو کنسول رو داشته باش بهتره به هر حال عقب نمونیم از بازی ها خیلی خوبه...
100 درصد تایید میشه که Sony در ساخت Console کلا همیشه 1 پله جلوتره
اما نسل جدید خیلی جالب شروع نشد برای این کنسول
خارج شدن یک سری بازی های اختصاصی غول آسا از اختصار این کنسول وضع رو بدتر کرد برای مثال و خبر Devil May Cry 4 . Vitura Fighter 5 و بمب خبری این بود که Play Station 3 کپی خور نخواهد شد در نتیجه اینها دست به دست هم دادند تا آمار فروش افت شدیدی بکنه
اما بازی هایی مثل Resistance Fall Of Man . Metal Gear Solid 4 . Uncharted . Heavenly Sword هم همچنان این کنسول رو پیش بردند.چند ماهی آمار فروش این کنسول کاملا افت کرد و همه تا اومدن PS3 Slim صبر کردن تا با اومدن PS3 Slim و بازی هایی مثل Uncharted 2 و Ninja Gaiden Sigma 2 این کنسول الان چند هفته ایه که بی چون و چرا از Xbox 360 جلو زده.و البته این 100 درصد جز سیاست های Sony بوده که باز هم این شرکت سیاستمند بودن خودش رو نشان داد و کارش کاملا قابل تحسین بود
الان هم به نظرم Play Station 3 برای نسل بعد کمی جلوتره با استفاده کرده از Blu-Ray و همچنین اینکه اونها زودتر از MS بنای کپی خور نشدن کنسول رو نذاشتن و این یک امتیازه
به لطف پردازنده ی قدرتمند Cell هم هر روز شاهد بازی های شاهکار زیادی هستیم که پیشرفت می کنن
اما به نظر من این آمار فروش تغییری نخواهد کرد تا روزی که بازی های Alan Wake و Splinter Cell Convection بیان و در اصل MS تیر های بعدیشو اون موقع رها می کنه و دور و بر همون تاریخ 2 شاهکار PS3 یعنی God Of War 3 و Heavy Rain منتشر می شن پس منتظر یک رقابت دیدنی باشید
ولی چیزی که واضحه اینه که MS مثل نسل قبل یک بازنده ی تمام و کمال نیست و بسیاری از اوقات از PS3 جلو زده حرفهایی زیادی برای گفتن داره
Last edited by S.Y.K; 02-12-2009 at 16:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)