تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1025 از 3347 اولاول ... 25525925975101510211022102310241025102610271028102910351075112515252025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,241 به 10,250 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به نظر شما سیستمت دائما روشن باشه ارزش داره اما مودم وای فای بخری ارزش نداره مودم 3 جی وای زیر 150 هم هست اما دی لینک و تی پی لینک نیست.
    اگر براتون هزینه مهمه همون 5350 رو از بازار 200 هم می تونی تهیه کنید
    نه من گوشی م خودش فورجی ساپورته نیازی به این کار ها ندارم
    یه وقتایی هم که نیاز باشه همین ادهاک کارم رو راه میندازه
    شما برو چهارصد تومن برا سیم کارتت هزینه کن
    مشکلی نیست که
    قیمت های الان مودم های سیمکارتی به نظر همه کلاه برداریه
    وقتی گوشی با اون همه عظمتش سیصد میدی و تری جی ساپورت هم هست
    مشخصه که یه مودم وای فای دار که باید نهاینا قیمتش صد تومن باشه اینها دارن چهارصد میفروشن

من هنوزم میگم ارزش نداره
    حتی میشه یه کار دیگه کرد
    هفتاد تومن داد از این دانگل یو اس بی ها خرید
    هفتاد تومن دیگه داد یه مودم دی لینک 2740 خرید و این دانگل رو بهش وصل کرد و دقیقا همون کار مودم های چهارصدی رو میکنه چه بسا بهتر

فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk

2. 3 کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نه من گوشی م خودش فورجی ساپورته نیازی به این کار ها ندارم
    یه وقتایی هم که نیاز باشه همین ادهاک کارم رو راه میندازه
    شما برو چهارصد تومن برا سیم کارتت هزینه کن
    مشکلی نیست که
    قیمت های الان مودم های سیمکارتی به نظر همه کلاه برداریه
    وقتی گوشی با اون همه عظمتش سیصد میدی و تری جی ساپورت هم هست
    مشخصه که یه مودم وای فای دار که باید نهاینا قیمتش صد تومن باشه اینها دارن چهارصد میفروشن

من هنوزم میگم ارزش نداره
    حتی میشه یه کار دیگه کرد
    هفتاد تومن داد از این دانگل یو اس بی ها خرید
    هفتاد تومن دیگه داد یه مودم دی لینک 2740 خرید و این دانگل رو بهش وصل کرد و دقیقا همون کار مودم های چهارصدی رو میکنه چه بسا بهتر

اینکار واقعا شدنیه؟

پروفشنال rznrz06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

LTE-Advanced Mobile WiFi
    M7350
    این مودم رو نمیشه با کابل یو اس بی استفاده کرد؟ یعنی قابلیت مودم با کابل رو نداره؟
    بله با کابل هم میشه.
    کارت SD 32 گیگ هم میخوره برای اشتراک گذاری.
    میشه SMS بفرستی یا پیامک هاتو ببینی.سرعت آپلود و دانلود همیشگی دیده میشه.میزان مصرف اینترنت رو هم دائمی نشون میده.
    قدرت آنتن دهی برای اینترنت هم از هر گوشی قویتره.

اینجا هم ارزونتره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

XPERIA Z3
    Last edited by rznrz06; 25-02-2015 at 00:38.

5. این کاربر از rznrz06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فک کنم از یک مهندس برق مخابرات بپرسی بد نیست

در ضمن مدیران انجمن قبلا بخاطره یکسری مسائل هم از بنده هم از شرکت ایرانسل هم از آقای کریم بیگی اخطاریه دریافت کردند

به راحتی توهین، نشر اکاذیب وتشویق اذهان عمومی قابل پیگرد قانونی میباشد
    برای اطلاعات بیشتر به مدیران انجمن مراجعه کنید
    سلام.

بنده به نمایندگی مدیران و ناظرین انجمن شبکه اینترنت اعلام میکنم ٬ هیچ حمایتی از هیچ شخصی انجام ندادیم و نمیدیم.

در مورد خط دوم هم من نفهمیدم یعنی چی ؟!!. مدیران اخطار گرفتن ؟؟؟

چون بحث به مدیران انجمن کشیده شد من این موضوع رو مجبور شدم باز کنم با اینکه جاش اینجا نیست.

به مسائل مطرح شده هم رسیدگی میشه.

7. 4 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دومین شفاف سازی ایرانسل در پی افشاگری

اقدامات اخیر ایرانسل سازنده و مشتری مدارانه است

پس از افشاگری در خصوص بسته 100 گیگابایتی سالانه، ایرانسل اطلاعات بسته های بلند مدت را در منوی خدمات دستوری سیمکارت های اعتباری تصحیح نمود. بدین منظور با شماره گیری کد دستوری #4*5*555* از خط اعتباری خود، می توانید اطلاعات تصحیح شده بسته های زمان بندی شده سه ماهه، ششماهه و یکساله را مشاهده نمایید. این تصحیح هنوز در منوی خدمات سیمکارت های دائمی (آی سیم) لحاظ نشده است. بدین ترتیب مشخص گردید، علاوه بر بسته یکساله و بسته سه ماهه 600 مگابایتی، دو بسته دیگر نیز وجود دارند که حجم آنها زمان بندی شده و در صورت عدم مصرف، با ورود به ماه بعدی حجم مصرف نشده مربوط به ماه قبلی منقضی می شود:

- بسته سه ماهه 600 مگابایتی 12.000 تومانی، هر ماه 200 مگابایت (فقط برای خطوط اعتباری)
    - بسته سه ماهه 50 گیگابایتی 75.000 تومانی، هر ماه 16.7 گیگابایت
    - بسته ششماهه 70 گیگابایتی 130.000 تومانی، هر دوماه 23.4 گیگابایت
    - بسته یکساله 100 گیگابایتی 175.000 تومانی، هر چهارماه 33.34 گیگابایت

9. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر فوری

ارائه طرح های تعرفه جدید برای مشترکین دائمی (آی سیم)

طرح های قرمز، آبی و طلایی دیتا برای مشترکین دائمی ارائه شد؛ این طرح ها اگر چه برای مشترکین اعتباری بطور قطع و 100% غیر اقتصادی است، اما مشترکین دائمی که امکان تغییر تعرفه را بصورت روزانه دارا هستند، می توانند 24 ساعت پیش از شروع مصرف اینترنت همراه، تعرفه خود را به طرح طلایی دیتا تغییر دهند؛ بدین ترتیب به ازای این طرح، روزانه 167 تومان به حساب مشترک منظور خواهد شد و فرضا اگر مشترک در عرض سه روز، 150 مگابایت مصرف داشته باشد، مجموع هزینه اینترنت مصرفی و هزینه طرح تعرفه 2.000 تومان خواهد بود، در حالیکه هزینه بسته روزانه 150 مگابایتی 2.000 تومان است.

تذکر 1: بجز طرح طلایی دیتا، هیچکدام از طرح های دیگر (آبی و قرمز دیتا) برای مشترکین دائمی در هیچ حالتی مقرون به صرفه نمی باشد.

تذکر 2: استفاده مداوم از طرح طلایی دیتا بیش از یک هفته (پرداخت حق اشتراک روزانه 167 تومان) در کنار مصرف اینترنت همراه با تعرفه این طرح (0.1 ریال/کیلوبایت) مقرون به صرفه نخواهد بود.

تذکر 3: استفاده بیش از 500 مگابایت از طریق تعرفه طرح طلایی دیتا مقرون به صرفه نخواهد بود.

تذکر 4: توجه نمایید با مقایسه مجموع هزینه حجم مصرفی با تعرفه طرح طلایی دیتا (0.1 ریال/کیلوبایت) و هزینه اشتراک به ازای هر روز فعال بودن این طرح (روزانه 167 تومان) با بسته های اینترنت مدت دار، به راحتی می توان به صرفه اقتصادی مصرف اینترنت با فعال بودن این طرح پی برد.

تذکر 5: جهت فعالسازی این طرح می توان پیش از شروع مصرف اینترنت، از طریق کد دستوری #6*3*555* (ردیف مربوط به تعرفه طلایی دیتا) یا کنترل حساب اینترنتی اقدام نمود.

تذکر 6: دقیقا پس از 24 ساعت از درخواست تغییر طرح تعرفه، طرح درخواستی برای مشترکین دائمی فعال میگردد.

تذکر 7: مشترکین دائمی می توانند بصورت پی در پی طرح تعرفه خود را تغییر دهند، اما دقیقا 24 ساعت پس از درخواست، دستور تغییر تعرفه انجام می گردد؛ لذا مشترکین دائمی توجه به پیش بینی مصرف خود، جهت کاهش چشمگیر در هزینه می توانند یکی از طرح های آبی (روزانه 2.000 ریال)، قرمز (روزانه 1.000 ریال) و طلایی دیتا (روزانه 1667 ریال) را فعال یا غیر فعال نمایند، بطور مثال از ساعت 23 پنجشنبه تا 6 صبح جمعه هزینه مکالمه داخل شبکه با طرح آبی و قرمز، به ترتیب 112 و 160 ریال/دقیقه می باشد.

بنابراین مشترکین می توانند پیش از ساعت 23 چهارشنبه درخواست فعالسازی طرح آبی یا قرمز را انجام دهند و پس از ساعت 6 صبح پنجشنبه درخواست بازگشت به طرح پایه ثانیه ای را اجرا نمایند تا با کمترین هزینه، در ساعات فوق مکالمه نمایند.* توجه داشته باشید، تا زمانی که بسته های آی 300، آی 700 و آی 2000 فعال نموده اید، تمامی مکالمات و پیامهای کوتاه ارسالی تان به تمامی خطوط بجز خطوط پشتیبانی 700 و 900 از اعتبار این بسته ها کسر میشود و طرح های آبی و قرمز، موجب تخفیف در هزینه های مکالمه و پیام کوتاه مشترکین نخواهد بود.

تذکر 8: در یک کلام می توان گفت،
    تعرفه طلایی دیتا زمانی مقرون به صرفه است که شما در عرض کمتر از یک هفته، حداکثر تا 500 مگابایت مصرف دیتا داشته باشید.

Last edited by dj77; 25-02-2015 at 01:31.

11. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اینکار واقعا شدنیه؟
    اره مودم های 2740 و 2750 دی لینک ، از دانگل تری جی و فورجی پشتیبانی میکنن
    یعنی شما به جای اینکه سیصد تومن پای مودم وایرلس تری جی پول بدی ، بیا و هفتاد تومن پای مدل یو اس بی ش هزینه کن ، فقط وای فای نداره
    خب وای فای رو چه کنی؟؟؟
    هیچی وصلش کن به مودم ای دی اس ال هایی که پورت یو اس بی دارند و از دانگل تری جی پشتیبانی میکنند مثل 2740 و 2750 دی لینک

این مودم های دی لینک حداقلش یه پهنای باند 300 مگ واسه شبکه داخلی بهت میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان بیهوده پول گوشی 4G دار ندهید! بجای اون مودم بخرید.

حالت 4G روی گوشی باتری فوق العاده زیادی مصرف می کند
    اگر مودم 4G بخرید راحت اون رو در کنار پنجره قرار میدین و در جای دیگه با سرعت بالا از اینترنت استفاده می کنید.
    برای حالت 4G باید هی گوشی را از روی 2G به 4G سوئیچ کنید یا اگر در حالت اتوماتیک قرار دهید پدر باتری درمباد!
    ده تا دلیل دیگه هم میتونم بیارم ولی اگر گوش شنوایی باشد همین کافیست!!!

14. 4 کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی شما به جای اینکه سیصد تومن پای مودم وایرلس تری جی پول بدی ، بیا و هفتاد تومن پای مدل یو اس بی ش هزینه کن ، فقط وای فای نداره
    مدل 4G دار یو اس بیش الان چنده و چه برندی خوبه؟
    (اگه کسی بخواد روش بسته فعال کنه اول باید تو گوشیش فعال کنه بعد بذارتش توی دستگاه؟ یا خود دستگاه قابلیت تنظیم داره؟)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سرعت امشب

17. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •