تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1025 از 4105 اولاول ... 25525925975101510211022102310241025102610271028102910351075112515252025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,241 به 10,250 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه TeenArcher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    East Azerbaijan , Gogan

پيش فرض

دوستان من متولد 73/1/29 هستم و خرداد 91 هم از پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شدم کنکور هم دادم نتیجه خوب نشد حالا واسه کنکور 92 میخونم با این اوصاف من میتونم تو کنکور 92 شرکت کنم؟ مشمول هستم یانه؟ تا کی وقت دارم برگ سبز بگیرم؟
    (یکی میگه هستی یکی میگه نیستی نظام وظیفه شهرمون خودشم نمیدونه عجب اوضاعی شده ها!
    گریم میاد ...

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به هر حال به نظر من ارزش نداره که بری 8 تومن بدی کارت تقلبی چون فقط جنبه دکوری داره
    وگرنه با یک استعلام ساده همه چی لو میره اون های که میگن با استعلام و تضمینی میفروشیم چرندی بیش نیست

3. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من متولد 73/1/29 هستم و خرداد 91 هم از پیش دانشگاهی فارغ التحصیل شدم کنکور هم دادم نتیجه خوب نشد حالا واسه کنکور 92 میخونم با این اوصاف من میتونم تو کنکور 92 شرکت کنم؟ مشمول هستم یانه؟ تا کی وقت دارم برگ سبز بگیرم؟
    (یکی میگه هستی یکی میگه نیستی نظام وظیفه شهرمون خودشم نمیدونه عجب اوضاعی شده ها!
    گریم میاد ...
    دوست عزیز از زمان فارغ التحصیلی شما یک سال فرصت دارید دفترچه رو بفرستی یعنی شما باید تا خرداد 92 دفترچه رو بفرستی

5. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

گریم میاد ...
    سلام در حالت کلی هر فرد در سالی که در اون 18 ساله میشه تا مدت 6 ماه وقت داره که نسبت به ارائه وضعیت نظام وظیفه اقدام کنه. شما فروردین امسال یعنی 91 سنتون 18 کامل شده.

نکته : اگه دانش آموز یا مشغول به تحصیل باشی ، درصورت ترک تحصیل یا فراغت از تحصیل تا یکسال وقت داری. که این شامل شما میشه

تاجایی که میتونم بگم با احتمال 80% امسال هم میتونی بخونی تا کنکور 92 ( به شرط اینکه مدرک پیش دانشگاهی رو گرفته باشی با قبولی کامل )

اینجا رو بخون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی بهترین کار اینه که الان بری آموزش پرورش محلتون و درخواست معافیت تحصیلی کنی.

موفق باشی.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان یه سوال...

من کارت معافیت رو حدود سه سال پیش گرفتم و ازین کارت ها با روکش پلاستیکی معمولی هست، حالا باید چیکار کنم تا هوشمندش کنم ؟ باید برم پلیس + ده دیگه ؟

7. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز کسری جانبازی لغو شده
    کسری بسیج هم نهایتا 6 ماه داده میشه
    در مورد پروژه نظامی هم بله ولی شرایط سختی داره
    در مورد داشتن چند تا سهمیه هم فکر نکنم مشکلی باشه

Sent from my ST25i using Tapatalk 2
    سپاس رفیق
    سایتی هست که لیست سهمیه ها داخلش باشه؟
    بیشتر میخوام بدونم چه سهمیه هایی کلا وجود داره.
    مرسی

داره خودمونی میشه TeenArcher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    East Azerbaijan , Gogan

پيش فرض

کنکور که تو تیر ماهه نتایجشم شهریور میاد حالا چاره چیه؟
    سلام در حالت کلی هر فرد در سالی که در اون 18 ساله میشه تا مدت 6 ماه وقت داره که نسبت به ارائه وضعیت نظام وظیفه اقدام کنه. شما فروردین امسال یعنی 91 سنتون 18 کامل شده.

نکته : اگه دانش آموز یا مشغول به تحصیل باشی ، درصورت ترک تحصیل یا فراغت از تحصیل تا یکسال وقت داری. که این شامل شما میشه

تاجایی که میتونم بگم با احتمال 80% امسال هم میتونی بخونی تا کنکور 92 ( به شرط اینکه مدرک پیش دانشگاهی رو گرفته باشی با قبولی کامل )

اینجا رو بخون

ولی بهترین کار اینه که الان بری آموزش پرورش محلتون و درخواست معافیت تحصیلی کنی.

موفق باشی.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستان یه سوال...

من کارت معافیت رو حدود سه سال پیش گرفتم و ازین کارت ها با روکش پلاستیکی معمولی هست، حالا باید چیکار کنم تا هوشمندش کنم ؟ باید برم پلیس + ده دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سپاس رفیق
    سایتی هست که لیست سهمیه ها داخلش باشه؟
    بیشتر میخوام بدونم چه سهمیه هایی کلا وجود داره.
    مرسی
    درود
    دوست عزیز تو گوگل سرچ کن اما تا جایی که من اطلاع دارم ما کلا 3 نوع کسری داریم
    کسری بسیج هر سال فعالیت 45 روز کسری نهایتا پنج سال فعالیت 6 ماه کسری
    کسری پژوهش نظامی داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس و مورد قبول قرار گرفتن توسط بنیاد ملی نخبگان( مدت نا مشخص )
    کسری مناطق به عبارت :
    - مدت خدمت سربازی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح و یگان های حفاظت (مناطق عادی) = 21 ماه.
    - مدت خدمت سربازی کارکنان وظیفه مامور به دستگاه های غیرنظامی به جز یگان حفاظت = 24 ماه.(امریه)
    - مدت خدمت سربازی کارکنان وظیفه در مناطق جنگی و امنیتی درگیر = 18 ماه. (3ماه کسر خدمت)
    - مدت خدمت سربازی کارکنان وظیفه غیربومی در مناطق امنیتی غیردرگیر و مناطق عملیاتی = 19 ماه. (2ماه کسر خدمت)
    - مدت خدمت سربازی کارکنان وظیفه غیربومی در مناطق محروم و بد آب و هوا = 19 ماه. (2ماه کسر خدمت)
    - کسری تحصیلی هم حذف شده است.

11. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امروز تو اداره ما گفته شد تمام وظیفه هایی که تاریخ اعزامشون بعد از 91/1/1 هست 21 ماهه هستن ، خدا بخیر کنه

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من يك سال پشت كنكور بودم.
    الان دانشگاه آزاد مشهد ميرم رشته مهندسي فناوري اطلاعات .20 سالمه
    من تقريبا از نيمه هاي ترم دوم(همين بهار گذشته) به علت مشكلاتي نتونستم برم دانشگاه بعدا تو تابستون رفتم حذفش كردم اون ترمو.

بعد وسط تابستون از دانشگاه زنگ زدن برم دانشگاه.رفتم بهم گفتن اين برگه معافيت تحصيلي بايد ببري پليس + 10 تا معافيتت درست بشه.امروز رفتم پليس +10 كه چشمت روز بد نبينه گفت 96 روز غيبت داري!!!!!!!!!!!!!!
    الان هم يك برگه بهم دادن كه ديگه اجازه ادامه تحصيل ندارم يك نامه هم ميرسه به دسته دانشگاه.
    موندم رفتم حوزه نظام وظيفه (ببينم چكار ميشه كرد) يكوقت همونجا ما رو نگيرن بزور ببرن. تكليف دانشگاه چي ميشه؟؟
    در ضمن من معافيت پزشكي هم ميتونم بگيرم.

كسي ميدونه دانشگاه اخراج ميكنه ؟؟نميكنه؟؟اصلا ميشه كاريش كرد؟؟
    Last edited by Pinkl3R; 20-09-2012 at 12:08.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

کنکور که تو تیر ماهه نتایجشم شهریور میاد حالا چاره چیه؟
    تاجایی که میدونم کنکورت رو میدی ، اگه قبول شدی که میری دانشگاه، اگه قبول نشدی یک راست میرین خدمت پس خیلی تلاش کن تا قبول بشی.

فکر میکنم دفترچه رو هم باید تا خرداد سال دیگه فرستاده باشین. فقط کافیه یه سر بری دنبال معافیت تحصیلی کاملا بهت میگه وضعیتتو..

16. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •