من حرفه ای نیستم ولی یکم باهاش بلدم.

اگه تو aram با khazix میری به نظرم W اش رو اول evolve کن . اگه بقیه ی map هاس Q اش رو بعد E اش رو.اون اخری هم ببین کدوم با استایلت بیشتر میخونه من باشم R اش رو evolve میکنم.براش ایتم هم این دوتا خیلی ضروری هستن یکی black cleaver هستش اون یکی هم last whisper اگه تیم مقابل تانک نداشت یکیش رو میتونی نبندی پیشنهاد میکنم last whisper باشه اونی که نمیبندی بعد یه trinity force که دیمیج رو در حد المپیک میبره بالا یا اگه میخوای یه خورده تانکی بشه iceborn gauntlet ببندی بد نیست.tear of goddes هم ببندی میترکونه مشکلmana هم حل میکنه ولی باید همون اول بازی براش پول بگذاری کنار تند تند هم از ابیلیتی هات استفاده کنی تا سر 20 min کامل کرده باشیش.این champ مثل rengar نیست که AS داشته باشه براشIE بگیری این ایتم رو نگیرین بده میخندن مگر اینکه چه جور ایتم ببندی

.چون سریع این حشره سقت میشه نباید اول از همه وارد مبارزه شد و بعد از اینکه تانک تیمت حمله کرد بعد از اون با E به پشت مواضع دشمن رفته و ADC دشمن رو به هلاکت میرسونی بعد به همین ترتیب هرکی دیمیج زیاد و جان کمتری داره رو سریع میکشی البته به همین راحتی نیست برای این کار از ability های دیگه به درستی استفاده کرد با توجه به موقعیت (حالا تاکتیک های هم هست که دیگه ای که حال ندارم بنویسم خودتون در میابین بعدن وقتی باهاش بازی کنین).برای lvl up هم بعد از نرف قبلی باید Q رو تا اخر اول lvl up کن بعد W رو.نحوه استفاده از passive میتونه خیلی کار ساز باشه به این صورت که اگه دشمن تو رو نبینه فعال میشه که استفاده از اون علف های تو بازی یا دور شدن از چشم دشمن (همون رفتن تو جنگل یا کمی عقب نشینی به سمت turret . اگه از R استفاده و TF هم داشته باشی هم باعث فعال شدن passive میشه و هم TF که dmg رو خیلی بالا میبره ) .hunt is on هم یه side quest که اگه تو تیم مقابل rengar باشه و اون یارو گردنبندشو بگیره و گردنبندش رو 11 بار stack کنه و شما که khazix باشین به لول 16 رسیده باشین فعال میشه اگه شما ببرین چهارمین evolve هم میگیرین اگه اون ببره تا ابد گردنبندش full stack میمونه به امید پیروزیت

گفتم یه خورده کامل باشه دیگه ببخشید که طولانی شد بیکار بودم دیگه همینطوری نوشتم امیدوارم کمک کنه

به تازگی هم دوباره قراره Q و E شو نرف کنن از لحاظ dmg ولی R اش باف میشه.البته هنوز معلوم نیست اینکارو بکنن یا نه
اگه جانگل میری باهاش E رو اول evolve کنی گاهی وقتا جواب میده