تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1025 از 1746 اولاول ... 2552592597510151021102210231024102510261027102810291035107511251525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,241 به 10,250 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من حرفه ای نیستم ولی یکم باهاش بلدم.اگه تو aram با khazix میری به نظرم W اش رو اول evolve کن . اگه بقیه ی map هاس Q اش رو بعد E اش رو.اون اخری هم ببین کدوم با استایلت بیشتر میخونه من باشم R اش رو evolve میکنم.براش ایتم هم این دوتا خیلی ضروری هستن یکی black cleaver هستش اون یکی هم last whisper اگه تیم مقابل تانک نداشت یکیش رو میتونی نبندی پیشنهاد میکنم last whisper باشه اونی که نمیبندی بعد یه trinity force که دیمیج رو در حد المپیک میبره بالا یا اگه میخوای یه خورده تانکی بشه iceborn gauntlet ببندی بد نیست.tear of goddes هم ببندی میترکونه مشکلmana هم حل میکنه ولی باید همون اول بازی براش پول بگذاری کنار تند تند هم از ابیلیتی هات استفاده کنی تا سر 20 min کامل کرده باشیش.این champ مثل rengar نیست که AS داشته باشه براشIE بگیری این ایتم رو نگیرین بده میخندن مگر اینکه چه جور ایتم ببندی.چون سریع این حشره سقت میشه نباید اول از همه وارد مبارزه شد و بعد از اینکه تانک تیمت حمله کرد بعد از اون با E به پشت مواضع دشمن رفته و ADC دشمن رو به هلاکت میرسونی بعد به همین ترتیب هرکی دیمیج زیاد و جان کمتری داره رو سریع میکشی البته به همین راحتی نیست برای این کار از ability های دیگه به درستی استفاده کرد با توجه به موقعیت (حالا تاکتیک های هم هست که دیگه ای که حال ندارم بنویسم خودتون در میابین بعدن وقتی باهاش بازی کنین).برای lvl up هم بعد از نرف قبلی باید Q رو تا اخر اول lvl up کن بعد W رو.نحوه استفاده از passive میتونه خیلی کار ساز باشه به این صورت که اگه دشمن تو رو نبینه فعال میشه که استفاده از اون علف های تو بازی یا دور شدن از چشم دشمن (همون رفتن تو جنگل یا کمی عقب نشینی به سمت turret . اگه از R استفاده و TF هم داشته باشی هم باعث فعال شدن passive میشه و هم TF که dmg رو خیلی بالا میبره ) .hunt is on هم یه side quest که اگه تو تیم مقابل rengar باشه و اون یارو گردنبندشو بگیره و گردنبندش رو 11 بار stack کنه و شما که khazix باشین به لول 16 رسیده باشین فعال میشه اگه شما ببرین چهارمین evolve هم میگیرین اگه اون ببره تا ابد گردنبندش full stack میمونه به امید پیروزیت
    گفتم یه خورده کامل باشه دیگه ببخشید که طولانی شد بیکار بودم دیگه همینطوری نوشتم امیدوارم کمک کنه به تازگی هم دوباره قراره Q و E شو نرف کنن از لحاظ dmg ولی R اش باف میشه.البته هنوز معلوم نیست اینکارو بکنن یا نه
    اگه جانگل میری باهاش E رو اول evolve کنی گاهی وقتا جواب میده
    مچکرم دوست عزیز
    راهنمایی کاملی بود

2. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

آقا این آیتمها که برا جکس بستم خوب هستن؟

پیشنهاد دوستان چیه؟!

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

آقا این آیتمها که برا جکس بستم خوب هستن؟

پیشنهاد دوستان چیه؟!

خوبه فقط یه hydra کم داری ببندی خر رو از پا در میاره

5. 4 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه last slayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تو قلب مشهد!!! فرامرز

پيش فرض

خدایااااااااااااا این چه شانسیه من دارم از دیروز دانلود لول برا 20 تومن در اومد تازه الان بعد ده دقیقه کلاینتش اومد 560 مگابایت آپدیت داره خدا به کی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تو قلب مشهد!!! فرامرز

پيش فرض

این چه وضعشه چرا برا آپدیت با میانگین 20 کیلوبایت پر سک آپدیت میکنم داره اصابمو قشنگ بهم میریزه

8. این کاربر از last slayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تو قلب مشهد!!! فرامرز

پيش فرض

1500 mb دیگه آپدیت داده خدایا به کی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اشتباه از خودته باید دقت کنی
    وقتی اینترنتت قطع میشه (مخصوصا اگه رو pppoe) هستش و خودکار کانکت میشه ممکنه نفهمی یه دی سی مقطعی داشتی و پچر بازی قطعا قاط میزنه
    حالا وقتی قطع میزنه تو باید مودم رو خاموش کنی و بگذاری ارور بده بعد countinu بزنی و لانچر رو ببندی دوباره کانکت کنی و اینطوری لانچر فقط آخرین فایلی که داشته میگرفته رو دوباره میگیره
    موقع دانلود vobank چون حجمش زیاده احتمال اررور زیاده
    الان که تو رسیده به 1500 مگ بهتره بیخیال آپدیت بشی و بگذاری 2.7 گیگ بازی رو از اول بگیزه
    اگه محدود داری اینترنت . پس بذار شبها تو ساعات رایگان بگیرش تا به مشکل نخوری

در ضمن همیشه بعد از آپدیت موفق یه کپی از فولدر بازی داشته باش تا اینجور وقتا فقط جایگزین کنی

11. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تو قلب مشهد!!! فرامرز

پيش فرض

لظفا جواب پ خ رو بدین اس محسن جان

داره خودمونی میشه vampi 73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

True story

14. 6 کاربر از vampi 73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا محسن درست میگن.ولی قبل از اینکه کل بازی رو دوباره دانلود کنی قبلش region رو عوض کن اگه مثلا EUW بکنش EUNE یا برعکس بعد ببندش دوباره برنامه رو اجرا کن. اخه مال من یه بار مشکل پیدا کرد از 300 میشد 600 به خاطر قطعی اینترنت خارج میکردم دوباره میاوردم درست میشد ارزش امتحان کردنو داره.اگه درست شد که هیچ اگرم نه دیگه باید از اول بازی رو بگیری.
    Last edited by daniel'; 21-01-2014 at 08:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •