مرکز پر جمعیت بعثت (-:
من فک کنم ماله من کم میگیره چون یکی صفحه قبل گفت باید 1/2 مگ بگیره
مرکز پر جمعیت بعثت (-:
من فک کنم ماله من کم میگیره چون یکی صفحه قبل گفت باید 1/2 مگ بگیره
یه سوال مهم این نمایندگی مخابرات تو ساختماان سعادت شماره یکی رو داشته باشن میتونن سرعت شبانه رو براش محدود کننن ؟؟؟
مثلا برا یه شخص سرعتو محدود کنن شبانه ؟؟؟
اگر به سیستم crm یا ibs دسترسی داشته باشه
آره چرا که نه
نمیدونم .چی بگم یکی کنارم نشته بود گفت سرویس چی بگیرم خوب باشه شبانه گفتم ده مگ بگیر 700-800 تا میگیری زنه فت خیلی خوب میگیری شبانه میگم نکنه زده باشه محدودش کرده باشه اخه دیشب سرعتم 70 بالا نمیرفت
دوستان دیشب سرعت کم بود کلا یا نه ساعت رایگان رو میگما
بعد اگه ببینم واقعا کم شده میشه شکایتی کرد اعتراضی کرد ؟
دوستان سرعت شبانتون داغونه شمام ؟؟؟ من 10 مگ گرفتم دو شب اول 800 کمتر نمیشد ساعت رایگان اما دیشبو امشب شده 100 کیلوبایت
توی حسرت یه اشتراک 2 مگ موندم!!!!!!![]()
بی زحمت امشبم تست کن نتیجه رو اعلام کن
مرسی
Last edited by keyhan123; 10-01-2015 at 01:24.
الان دارم تست میکنم
تک فایل که میزنم دانلود سرعت دانلودم 200 بیشتر نمیشه اما یهو زد سرم 11 تا فایل زدم دانلود محدوده سرعتشون بین 60 تا 150 متغییره با ماشین حساب محاسبه کردم دیدم همون 900 تا در میاد اما به درد تک فایل نمیخوره باید 11 تا همزمان بزنین دانلود تا به اندازه همون 900 دانلود کنه الان 11 فایل 500 مگی زدم دانلود تا 1یک ساعتو بیست دقیقه دیگه دانلود میشه یعنی ساعت سه بشه من تقریبا 6 گیگ گرفتم سه تا هفتم هفت گیگ میگیرم
مثلا عکس زیر رو ببینید از یک لحظه از همزمان دانلود ها گرفتم
خوب به نظرتون دوستان برام محدودیت اعمال کردن ؟؟؟؟
میخوام فردا زنگ بزنم پشتیبانی 2020 نتیجه داره ؟
Last edited by METZELDER; 10-01-2015 at 01:42.
بعضیا شبا خوبه بعضی شبا بد.دو مگ دارم روز 250 ایناس. شبا گاها 30 گاها 250. در کل توی 2ماه اخیر شب هایی بد از خوب خیلی بیشتر بودند. 3 ونیم به بعد هم اوضاع بهتر میشه البته یوزری هم نمیمونه اون تایم !
گاها 4-6 تا فایل همزمان میدم سرعت رو فول میکنه گاهی هم نمیکنه مثلا دیشب و پریشب فایده نداشت اما شب قبلش اوکی بود!
اوکی پس اینجوریه
حالا پست قبلیمو ببین ویرایشش کردم یه عکس گذاشتم نظرت چیه ؟؟؟ به نظرت محدودیت گذاشتن واسه شبانه ی من ؟؟ یا الان خوب داره میگیره 11 تا همزمان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)