بنام خدا
از مبین نت
واسه ادارات تا چه سرعتی میشه اینترنت گرفت با پهنای بین 40 تا 50 گیگ در ضمن میشه 5 تا IP ثابت هم وایش گرفت ؟
بنام خدا
از مبین نت
واسه ادارات تا چه سرعتی میشه اینترنت گرفت با پهنای بین 40 تا 50 گیگ در ضمن میشه 5 تا IP ثابت هم وایش گرفت ؟
خدمتتون گفتم تهران و کرج این سرعت دانلود مطلوبه ... تقریبا تمامی مناطق تهران و کرج ترافیک بالاست
1- سوال پرسیدن تعرفه 1024 چی شده بنده گفتم لیمیت شدست حالا 100بارم که بگیم همینه ... تعداد سوال اینم مدنظر قراربدین ... 10بار گفتیم لیمیته باز یکی اومده پرسیده ...
2 و 3- این 2موردو بگردین پیدا کنین که بنده بالای 2-3 بار گفته باشم ...
4 - ما کلا تو اهواز مشکل داریم ... وقتی داریم بگم نداریم ؟! خب از الان دیگه نداریم ... بنده برای کل کشور قبلا هم عرض کردم که اگه مشکل دارن به این دستورالعمل توجه کنن بخصوص اهوازیها :
عوامل محترم فروش
با سلام و احترام ؛به استحضار می رساند برای تسریع در بررسی درخواست مشترکینی که امکان برقراری تماس با مرکز خدمات شرکت مبین نت را نداشته اند و به عامل فروش خود مراجعه نموده اند ، عاملیت فروش می تواند درخواست مشترک را از طریق ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را به مرکز خدمات مبین نت ارسال نماید . خواهشمند است تا در ارسال ایمیل موارد زیر قید شود تا امکان رسیدگی فراهم شود.1. نام و نام خانوادگی مشترک2. شناسه اشتراک3. شماره همراه مشترک4. شرح درخواست
.....................
ادارات محدودیتی ندارند ... 5 مودم بهمراه 5 آی پی ممکنه ....
آقای مبین نت در مورد دو مگ کسی نپرسید! اونم لیمیت شده؟ ممنون
Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
گارانتی مودمها مبین نت به چه صورتی است؟؟
مودم DX350 من از صبح روشن نمیشه ، نمایندگی هم نتونست کمکی بکنه![]()
واقعیت مبین نت همینه دیگه اینقدر سرکارت میزارن تا خودت بیخیال بشی.
امکان داره یه اکانت بگیری با چند مودم مثلا دو تا مودم یکی داخلی و یکی جیبی داشته باشی یا چند تا داخلی که جاهای مختلف بذاری و از همون اکانت اصلی استفاده کنی
فرموده بودید میشه 5 تا مودم با 5 آی پی گرفت این اجباریه یا با یه مودم هم میشه چند آی پی داشت
قبلا پرسیده شده و گفتن لیمیت نیست
از قوانین انجمن اینه که قبل از سوال باید سرچ و جستجو کنید چیزی که تو این تاپیک اصلا رعایت نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه چنین امکانی نیست هر یوزر فقط برای یه مودم (مک ادرس) تعریف میشه
Last edited by arash59b; 27-08-2012 at 14:26.
من مودم رو پشت پنجره گذاشتم برای گرفتن سیگنال بیشتر ولی مشکلی که هست اینکه کل روز زیر نور آفتاب هست. می خواستم بپرسم ممکنه مشکلی برا مودم پیش بیاد یا بیش از حد داق کنه که در طولانی مدت باعث بشه گیرندگی مودم کمتر بشه؟؟
من الان زنگ زدم گفتن که مودم جیبی اصلا انتن نمی ده داخل خونه! اگه بخواین می فرسیتم برای تست که بعد مودمو پس بفرستن می گفتن فقط بعضی جاها انتن می ده 90 درصد نمی ده!
کسی تست کرده مودم جیبی مبین نتو؟ یعنی فقط تو خیابون انتن داره؟!
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)