تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1025 از 1291 اولاول ... 255259259751015102110221023102410251026102710281029103510751125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,241 به 10,250 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این مودم های وایمکس، تقویت کننده یا چیزی برای بهتر شدن سرعت دارن؟ من یه مگ گرفتم ولی سرعتش از دایال آپ هم کمتره. اعصابمو خورد کرده، چهار چراغ روشن میده ولی سرعتش افتضاحه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این مودم های وایمکس، تقویت کننده یا چیزی برای بهتر شدن سرعت دارن؟ من یه مگ گرفتم ولی سرعتش از دایال آپ هم کمتره. اعصابمو خورد کرده، چهار چراغ روشن میده ولی سرعتش افتضاحه.
    خیر اگر هم داشته باشن برای تقویت سیگنال هست نه افزایش سرعت .مگر اینکه مشکل سیگنال داشته باشید که بعیده.تا زمانی که از -75 بالاتر نرفته مشکلی در کاهش سرعت پیش نمیاد .اون کاهش سرعت هم به خاطر ترافیک دکل هست .از یه دکل استفاده کن که بار کمتری روش باشه مطمئنا سرعتت بالاتر میره.

3. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

عزیز تقویت کننده که برای Wifi هست و به سرعت ربطی نداره

شما سعی کن مودم رو جایی بزاری که هر 5 آنتن رو بتونی داشته باشی

این 5 گزینه که مشخص کردم براتون

1-Signal Strength

رو سعی کنید به بالای 90% برسونید اگه به 100 برسه که عالی هست و 5 آنتن شما پر میشه ( این گزینه رو باید با جابه جایی مودم زیاد کنید)

2-Link Quality(CINR Reuse1)1

این عدد هم هرچی بالاتر باشه سرعت دانلود شما بهتر میشه که این هم باز با جابه جایی مودم میتونید زیاد کنید

3-Link Quality(CINR Reuse3)1

این عدد هم دقیقا مثل گزینه بالا هر چی بیشتر باشه سرعت دانلود شما بهتر میشه

4-CINR Reuse1و CINR Reuse3

( وقتی درصد های 2 گزینه بالا بیشتر بشه این دو گزینه هم افزایش پیدا میکنن که باز روی سرعت دانلود شما تاثیر داره

5- RSSI

این عدد هرچی کمتر باشه بهتره که این هم با توجه به مسافت شما تا دکلی که توی منطقه شما هست مشخص میشه ( هرچی به دکل نزدیک تر باشید این عدد کمتر میشه )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم داداشای گلم میشه کمکم کنید من از صبح تا بعد از ظهر ساعت 4 سرعتم عالیه یعنی 512 دارم 66 دانلود دارم آقا از ساعت 6 بعد از ظهر سرعت بشدت افت میکنه عین 128 میشه سرعتم بعد منم بخاطر فیسبوک نیاز به سرعت بالا دارم مشکل تر دکله ایرانسه خونمونه ترافیکش شبا میره بالا من مودم usb دارم آیا میتونم دکلو عوض کنم اگه جوابتون آرست میشه تنظیماتشو بگید رو یه دکل دیگه برم ممنون تر دوستان عزیز

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم داداشای گلم میشه کمکم کنید من از صبح تا بعد از ظهر ساعت 4 سرعتم عالیه یعنی 512 دارم 66 دانلود دارم آقا از ساعت 6 بعد از ظهر سرعت بشدت افت میکنه عین 128 میشه سرعتم بعد منم بخاطر فیسبوک نیاز به سرعت بالا دارم مشکل تر دکله ایرانسه خونمونه ترافیکش شبا میره بالا من مودم usb دارم آیا میتونم دکلو عوض کنم اگه جوابتون آرست میشه تنظیماتشو بگید رو یه دکل دیگه برم ممنون تر دوستان عزیز
    سلام عزیز
    این مشکلی که گفتید همونطور هم که خودتون ذکر کردید به خاطر ترافیک بالای دکل منطقه هست
    که بیشتر دوستان این مشکل رو دارن حالا برای بعضی ها صبح ها سرعت خوبه برای بعضی ها شب ها ( مثلا من خودم شب ها سرعتم خیلی خوب میشه ) در روز خیلی نوسان دارم
    دکل رو هم متاسفانه نمیشه تغییر داد (مودم به صورت خودکار خودش به اولین و نزدیک ترین دکلی که شناسایی کنه وصل میشه و به صورت دستی نمیشه تنظیم کرد متاسفانه)

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ice man ممنون داداش فقط یه سوال دیگه من مودم ایرانسلو آپدیت کردم که ای کاش نمیکردم بعد از اون موقع افت پیدا کرده سرعت میشه کاری کرد به حالت اولیه برگرده مثلا ورزن v10 آخزش 22 هستش ولی قبلا v10 آخرش 14 بود حالا میخوام ببینم راهی هست بشه برگردوند به حالت v10 14

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ice man ممنون داداش فقط یه سوال دیگه من مودم ایرانسلو آپدیت کردم که ای کاش نمیکردم بعد از اون موقع افت پیدا کرده سرعت میشه کاری کرد به حالت اولیه برگرده مثلا ورزن v10 آخزش 22 هستش ولی قبلا v10 آخرش 14 بود حالا میخوام ببینم راهی هست بشه برگردوند به حالت v10 14
    آپدیت مودم قاعدتا نباید تاثیری روی سرعت داشته باشه. برگشت به ورژن قبل احتمالا امکان پذیر نیست.

10. این کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خواهش میکنم

والا این آپدیت هایی که برای مودم ها دادن برای همه مشکل پیدا کرد و همه ناراضی هستن چون یه سری دسترسی ها ها رو توی این آپدیت ها برداشتن

ولی همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم اشاره کردن این آپدیت به سرعت ارتباطی نداره و مشکل از همون دکل های مطقه شما هست و قضیه همون ترافیک های سنگین هست

چند وقت پیش 1 شب ایرانسل به طور سراسری یه برزو رسانی روی مودم ها انجام داد که متاسفانه از اون موقع توی تمام نقاط کشور به خصوص ( تهران و کرج) مشترکین با افت سیگنال و آنتن مواجه شدن و همینطور هم افت و نوسان سرعت

برگشت به آپدیت قبلی هم امکان پذیر نیست بنده خودم امتحان کردم به هیچ وجه نمیشه برگشت به ورژن قبل متاسفانه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون از دو دوست عزیز تو روحشون که انقدر اذیت میکنن من قصد تبلیغ ندارم ولی یه جا خوندم که اگه مودم ایرانسل وای فای داشته باشی میتونی هم وایمکس ایرانسل داشته باشی هم مبین نت یعنی به توعی سوییچ کنی فک کنم باید همون کارو انجام بدم و یه مودم بگیرم فقط ادمین جون مادرت ما رو ننداز بیرون از انجمن تبلیغ نکردم والا واسه منم نیست سرویسش فقط یه نفرو میشناسم که این کارو انجام میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من یادمه اون موقع که وایمکس اومده بود می گفتند پینگش بالاست و برای بازی خوب نیست
    حالا وضعیت چطوره؟ما که خیری از adsl ندیدیم این یکی چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •