باختم
میشنم 1ساعت دیگه میزنم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ببین اول باید مشخص کنی می خواهی چی کاره بشی منظور می خواهی با کدوم سلاحا بری جلو و هدفت چیه
اگه سلاح گرم می خواهی تمام اتریبیوت های سوختت را برگردون به Dexterity اگه می خواهی با سلاح سرد بری جلو ( که برای دوئل خیلی مناسبه ولی یک عیب خیلی بزرگ داره که در پایین می گم ) باید همش را برگردونی بزاری به Strength
اگه بخواهی همه اتریبیوتها را زاری به Strength در آینده کار پر تجربه نخواهی داشت یعنی اصلا کاری برای به دست آوردن تجربه نخواهی داشت فقط باید دوئل کنی تا بتونی تجربه کسب کنی و لول آپ بشی که اونم امکان نداره هر روز چند 10 تا دوئل کنی حداکثر می تونی هر روز 4 تا دوئل کنی چون موتیواسیونت کم می شه
الان من هر دو الی 3 روز یک بار لول آپ میشمولی اونایی که سلاحاشون سرده چون روی Strength کار کردند ستینگ تراپشون کمه و از آنجایی که کارای با تجربه نیاز به ستینگ تراپ داره نمی تونند انجام بدند
ولی در عوض دوئلر های خوبی از آب در میان البته من خودم الان هم دوئلر هستمو هم کارای خوب دارم فقط نقطه ضعفم دوئلرهای با سلاح سرد هست که ازشون بیشتر از دوئلر ها سلاح گرم کتک می خورم
![]()
ok....اصلا میخوای اکانتم رو پاک کنم دوباره جدید بازی کنم؟![]()
فکر کنم اون بهتره برو یک اکانت بساز بعد با این بهش اتاک بزن پولاش را به اون منتقل کن بعد این را پاک کن![]()
ok....فقط اگه بن شدم من می دونم با تو!![]()
ببین اونم فن داره از قیلتر شکن برای یکی از یوزرات استفاده کن و برای دیگری که اون که اصلی هست و می خواهی نگهش داری با آی پی خودت
اون موقع بن نمی شه چون آی پی ها متفاوت هستتمام آیتمات و ... را بفروش بعد آتاک بزن البته قبل ببین می تونی بزنی یا نه چون فکر کنم لول دوئلت نم رسه برای یوزر جدید
ببین اونم فن داره از قیلتر شکن برای یکی از یوزرات استفاده کن و برای دیگری که اون که اصلی هست و می خواهی نگهش داری با آی پی خودت
اون موقع بن نمی شه چون آی پی ها متفاوت هستتمام آیتمات و ... را بفروش بعد آتاک بزن البته قبل ببین می تونی بزنی یا نه چون فکر کنم لول دوئلت نم رسه برای یوزر جدید
مسئله ای نیست...وقتی من یوزره اصلی رو لختش کنم دیگه نمی تونه زیاد کاری کنه!چون نه اسلحه داره و نه لباس خفن!...مرسی از بابت راهنماییات...دیگه برم بخوابم
تو هم با طناب اینا رفتی تو چاهمسئله ای نیست...وقتی من یوزره اصلی رو لختش کنم دیگه نمی تونه زیاد کاری کنه!چون نه اسلحه داره و نه لباس خفن!...مرسی از بابت راهنماییات...دیگه برم بخوابم
(اون قسمت دوباره شروع کردن خوب بود ولی اون قسمت دیگه خلاف قوانین بازیه)![]()
دوستان من بزرگ ترین فروت ورلد یک سرور آلمان رو پیدا کردم:
تشکیل شده از 4 شهر تمام شده(امتیاز کامل)
یکی از شهر ها شامل رنک های 3-4-5-6 لول هستند.
اجزایی که باید ساخته بشن به زبان آلمانی:
Hauptgebäude
Kaserne
Schutzwall
Flagge
Rohstofflager
Tor
Turm der Abenteurer
Turm der Duellanten
Turm der Arbeiter
Turm der Soldaten
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)