تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1025 از 1042 اولاول ... 2552592597510151021102210231024102510261027102810291035 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,241 به 10,250 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من مشتاقم بهم بگید به غیر از مخابرات چه شرکتی ؟
    Last edited by reza 07; 20-05-2014 at 01:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سرویسای مخابرات نامحدوده درضمن از مخابرات سرویس نگیرید به خصوص در تهران اگر مشتاق بودید یه شرکت خوب بهتون معرفی میکنم....
    Last edited by academian; 20-05-2014 at 14:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سرویسای مخابرات نامحدوده درضمن از مخابرات سرویس نگیرید به خصوص در تهران اگر مشتاق بودید یه شرکت خوب بهتون معرفی میکنم....
    Last edited by academian; 20-05-2014 at 01:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

پیشگامان توسعه ارتباطات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعرفه هاشو نگاه کن واقا سرویس خوبی میده...

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پیشگامان تو مرکز ما (مخابرات قدوسی، مرکز 2 مخابرات تهران) که سرویس دهی اش افتضاحه، سرویس های نامحدودش بد جوری سرعتش پایینه و سرویس های حجمی اش هم Burst نداره، اگه 128 بگیری همون 16 تا رو بهت میده، یه بیت بیشتر نمیده خصیص. سرویس دهی اش هم روی NAT هست و کاربر نمیتونه با قطع و وصل سرویس IP اش رو عوض کنه که کلی دردسر ساز هست برای کاربرایی که master card و این چیزا ندارند تا مصارفِ آنلاینشون رو تو سایت ها و سرویس های مورد استفاده ثبت نام کنند و نیاز به تغییر IP دارند براس استفاده از سرویس های رایگان بعضی سایت ها.

تنها مزیتی که پیشگامان داره اینه که ترافیکش ارزونه، ولی چه فایده، بدون Burst نمیشه ترافیک رو مصرف کرد. من الان روی یکی از خط هام مخابرات 1 مگ دارم نا محدود، روی یکی دیگه پیشگامان 1 مگ دارم حجمی، با مخابرات فقط دانلود هام رو میکنم و با پیشگامان براوز هام رو، منتظر هستم قراردادم با پیشگامان تموم بشه و روی اون خط از این سرویس های جدید 5 مگی حجمی مخابرات بگیرم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

برو توسایت پیشگامان ببین چقدر ازش تقدیر شده چند بار مقام دوم شرکت سرویس دهی اینترنتی رو به دست آورده مرکز 2 مخابرا تهران هم در جران نیستم ولی شما توسایت شرکت یه قسمتی داره که چهار رقم اول شماره تلفنتون را وارد میکنید اگه تو محدودش باشه میگه فلان مرکز تحت پوششه وخوبه بعدشم تو یه منطقه یه تعداد بیشتر سرویس نمیده درست مثل شاتل یعنی تومحدوده های شلوغ یعنی تو یه شعاع مشخصی تعداد مشخصی روسرویس میده....
    درضمن مخابرات شرکتی بود که چند ماه پیش سازمان تنظیم مقررات وامواج رادیویی حذفش کرد واجازه سرویس دهی به کاربرانش نداشت الآن دوباره مجوز گرفته اومده روقبض خونه ها تبلیغات کرده سرویس فلان با مومدم رایگان با کلک های قبلی از شما که مخابرات داری یه تست بزار 1 مگ رو منم یه مگ دارم پیشگامان تاحالا قطعی نداشتم ولی مخابرات هفته ای 4 پنج بار قطعی داشت .
    سرویسم حجمیه و شبا هم رایگانه 1تا7 وهرشب دارم سریال دانلود میکنم و تو ساعت های شلوغ هم افت سرعت ندارم وکیفیتن تقریبا نزدیک شاتله یه ستاره دیگه بگیره درحد شاتل میشه در صورتی که شاتل خیلی قیمتاش بالا تره....

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب سایتِ شرکت که نمیاد مشکلاتِ کاربرها رو به رخ بکشه، تبلیغ هست اونها دوست من. به جاش به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید. من که از خودم در نمیارم وقتی میگم سرویس دهی این شرکت مشکلاتی داره، اون مشکلات واقعاً وجود داره. درسته که ممکنه یه درصدی از کاربرها با یه سرویس دهی خاصی مشکل نداشته باشند ولی مورد مصرف کاربری تمام کاربر ها که یک جور نیست، یک دسته دیگه با همون سرویس مشکل خواهند داشت. من مشکلات سرویس دهی پیشگامان رو به نظر دوستمون رسوندم حالا اگه ایشون IP Valid نمیخواهند و نیاز به Burst بالا ندارند، برند پیشگامان بگیرند، در ضمن من از مزیت این شرکت هم صحبت کردم.

به هیچ وجه هم تبلیغ از سرویس مخابرات نکردم، مورد مصرف ام رو هم ذکر کردم، با مخابرات دانلود میکنم و با پیشگامان سرف میکنم که به زودی تغییرش میدم صرفاً برای تست سرویس جدید حجمی مخابرات که اگه خوب نبود به شرکت دیگری خواهم رفت (به هیچ وجه به پیشگامان بر نمیگردم چون مورد استفاده اینجانب در حال حاضر نیاز به تغییر IP در زمان نیاز و سریع را دارد که این شرکت ارائه نمیده).

در مورد تقدیرنامه و اهداء فلان رتبه و این چیز ها هم، من خودم تو چند تا از این گرد هم آیی ها مسئولیت هایی داشتم، فلان شرکت و فلان گرون میان یه گرد هم آیی تشکیل میدند، جناب رئیس شرکت میاد یه هزینه ای میکنه، نهار و چایی و شیرینی و خوراکی سر یک میز میگزاره و رئیس و معاون های خاصی رو دعوت میکنه، البته یه سری از کارهایی که شرکت کرده و نظرات مثبت بعضی کاربرها رو هم با یه سری نمودار من در آوردی رو میکنه و در نهایت هم یه هدیه ای مانند محصولات دیجیتالی و زرق و برق دار میده دست میهمان ها. چند روز بعد هم آقایان بعد از رفتن به چند میهمانی میاند برای تشکر از پیشوازشون یه رتبه/جایزه/تقدیر نامه ای بهشون میدند. هیچگونه کنترل و نظارت دقیقی روی سرویس دهی شرکت صورت نگرفته و هیچ مدرک علمی ای هم به عنوان دلیل اعطای این تقدیرنامه ها ارائه نمیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام برای دانلود کردن و رایگان شبانه سرویس حجمی به غیر از مخابرات و پیشگامان کدام شرکت خصوصی بهم پیشنهاد میدید که قیمت adsl زیاد بالا نباشه و سرعت دانلود بالا ؟

سرویس نامحدود art شاتل سرعت دانلود خوبه یا پارس انلاین ؟
    Last edited by reza 07; 27-05-2014 at 02:15.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام برای دانلود کردن و رایگان شبانه سرویس حجمی به غیر از مخابرات و پیشگامان کدام شرکت خصوصی بهم پیشنهاد میدید که قیمت adsl زیاد بالا نباشه و سرعت دانلود بالا ؟

سرویس نامحدود art شاتل سرعت دانلود خوبه یا پارس انلاین ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دانلودر ها نیست، دانلود مداوم و سنگین داشته باشی سرعت شما میاد زیر دیال آپ و برای مدتی هم محدودیت شدید برات بوجود میاد، اطلاع رسانی دقیق هم نمیکنند چقدر دانلود کنی و به چه صورت محدود میشی. سرویس های art شاتل هم حجمی هست و فقط اسم نامحدود روشون قرار داره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر و نگیر داره، یکی میگیره مشکل داره، یکی میگیره هیچ مشکلی نداره. تا خودت نگیری معلوم نمیشه چطوره. تو تهران هنوز نامحدود واقعی میده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقاً مشخص کرده که سرویس های نامحدودش به چه صورت و سرعتی بهتود داده میده، البته مثل تمام شرکت های دیگه، ممکنه تو مرکز شما به دلیل کاربر بالا یا پهنای باند کم باز هم سرویس دهی مناسبی نداشته باشه، سرویس های حجمی اش هم دانلود شبانه اشان بستگی به مرکز شما و پهنای باندتون داره، بعضی ها شبی سه چهار گیگ باهاش دانلود میکنند، بعضی ها به زور 500 مگ میگیرند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افتضاح هست فعلاً هم سرویس های حجمی و هم نامحدودش، 90 درصد کاربرهاش ناراضی اند.

سرویس های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شبانه اشان هر چند وقت یک بار بالکل تغییر میکنه، چند وقته بد جوری افت سرت دارند تو شب ها، یه موقع سرعت رو میبرند بالا، یه موقع میارند پایین. یه موقع BUrst میزاند برات، یه موقع میبندند. در حال حاضر که شبانه اش تعریفی نداره.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حال حاضر میزان شاکی کمتری نسبت به بقیه شرکت ها داره، ولی باز هم تا خودت نگیری معلوم نمیکنه چه سرویسی بهت میده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست که کاربر کمی داره، پوشش اش هم زیاد نیست ولی اگه تو مرکز شما سرویس میده میتونی اول اون رو امتحان کنی، به دلیل تعداد کاربر کم پهنای باند بهتری داره.

در یک نگاه با در نظر گرفتن وضع شکایات کاربران از سرویس هاشون، در حال حاضر پارس آنلاین گزینه مناسب تری بین سرویس دهنده های دیگه برای شما که نیاز به دانلود شبانه مد نظرتون هست میباشد.

10. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

شاتل چون کیفیتش عالیه وسرعت های واقعی رو به کاربران میده بدون افت سرعت سرویس های نامحدودش خیلی خوبه وخیلی گرون سرویس حجمی شاتل رو بگیر شبانشم رایگانه......
    پارس آنلاینم هم مشکلات وقطعی زیاد داشت اما الآن خیلی بهتر شده بازم به نظرم شاتل بهتره......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •