تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1025 از 3745 اولاول ... 25525925975101510211022102310241025102610271028102910351075112515252025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,241 به 10,250 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

یعنی من به صورت واقعی متاسفم برای این طرز فکر شما . دوست عزیز من اینترنت خریدم . سرعتمم میخوام . نه یه کیلو بایت کمتر نه بیشتر. به هیچ کسم چه تو آسیا تک چه تو زیرساخت چه تو ممکلت هیچ ربطی نداره که از کجا دانلود میکنم یا می خوام بکنم . سرویسی که فروخته دو مگ هست .سرعتشم باید طبق مصوبه خودشون باشه . دیگه ربطی به سرور و سایت و مکان سرویس دهنده و این مزخرفات نداره.
    سرور تو شیلی باشه یا همینجا بغل گوشمون . باید سرعت رو کامل بده . موظف هست .
    هنوز نتونستم بفهمم چرا ایرانی جماعت اینقدر توسری خور هست ..
    چه ربطی داره خوب اونیم که تو اروپا هست از سرور اروپایی سرعتش بیشتر امریکایی هست برا همین تو اغلب سایت های دانلود چند تا سرور دانلود uk us دارند
    که البته توی این سرعتهای کم ما قابل مشاهده نیست این قضیه
    ولی بازم الان جاهایی هستند که به دلایل خیلی زیادی که معمولا به IPS تون هیچ ربطی نداره نمیتونید ازشون با همین سرعت 2 مگ هم دانلود کنید

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوستانی که با اسپید تست سرعت رو تست می کنن یک بار با سرور تهران تست بگیرید و یک بار سرور خارج از ایران نتیجه رو ببینید اختلاف دارن یا نه
    واسه من فرق داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این قسمت تغیر پنل پشتیبانش روزهای تعطیل نیستن امروز اول وقت زنگ بزن شماره مشتریت رو بگیر راستی شرکت قبلیت چی بود؟
    شرکت قبلی ماکس نت

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

من همش لینکم میره و میاد.زنگ زدم پشتیبانی ...تحویلم میده.کلی باهاش بحث کردم آخرش هم جوابمو نداد.من شیرازم..کسی میدونه چی کار کنم؟؟اشکال از خط و ... نیست.چون که تازگی اینجوری شده.قبلا اصلا اینطوری نبود.
    فقط وقتی هم استفاده میکنم اینجوری میشه.مودم روشن باشه لینکش ثابته.
    زنگ بزن پشتیبانی تهران

فایده نداره ، من با تهرانم صحبت کردم ، چرت تحویل میدن ، اخر قرار شد کارشناس بفرستن مرکز مخابرات چک کنه... از دیروز اینجوری شده مال ه من ، تلفن رو که برمیدارم درست میشه!!

5. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

دوستانی که تفاوت برنزی و نقره ای و طلایی رو میپرسن ، در اصل جز ترافیک هدیه تفاوتی نداره ، اولا هیچ جا در سایتشون نوشته نشده اون ضریب اشتراک های متفاوت تاچند روز پیش که چک کردم.
    بعد مثلا رد نظر بگیرید مثلا برنزی ۵۱۲ میگن ۱به۸ هست ، یعنی اگر در شرایط ایده ال ۵۱۲ رو معادل ۶۴ کیلوبایت بگیریم بعد به هرکسی ۸کیلوبایت میرسه که همچین چیزی اتفاق نمیوفته ، فقط با توجه به تاپیک رو که خوندم دوستان طلایی گاها حدود ۱۵کیلوبایت سرعت بیشتر از عادی رو داشتن که همگی هم مال ه قبل این طرح های هدیه بوده...

7. این کاربر از zerolight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تا تست نزارید نمیشه گفت که الان طرح طلایی نامحدود 512 کسی اینجا نداره یک تست بزارید با خارج کشور؟

داره خودمونی میشه POLAAB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چه ربطی داره خوب اونیم که تو اروپا هست از سرور اروپایی سرعتش بیشتر امریکایی هست برا همین تو اغلب سایت های دانلود چند تا سرور دانلود uk us دارند
    که البته توی این سرعتهای کم ما قابل مشاهده نیست این قضیه
    ولی بازم الان جاهایی هستند که به دلایل خیلی زیادی که معمولا به IPS تون هیچ ربطی نداره نمیتونید ازشون با همین سرعت 2 مگ هم دانلود کنید
    ربطش اینه که اونجا این مشکلات بدلایل فنی اتفاق می افته . که کاملا هم طبیعی هست. در صورتی اینجا بدلایل غیرفنی و صرفا بخاطر صلاح دید بعضیا گاهی درگاه خروجی رو کمتر میکنن ظرفیتش رو .شما به حرف من جواب دادید بدون اینکه نکته رو متوجه بشید . نمی شه دانلود کرد با نمی زارن دانلود بکنی خیلی فرق داره . اگر به فرق این دو گزاره دقت بکنی متوجه منظور من می شی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه k1_24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آسیا تک پینگش چطوره؟
    سرعت 1 مگ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یعنی من به صورت واقعی متاسفم برای این طرز فکر شما . دوست عزیز من اینترنت خریدم . سرعتمم میخوام . نه یه کیلو بایت کمتر نه بیشتر. به هیچ کسم چه تو آسیا تک چه تو زیرساخت چه تو ممکلت هیچ ربطی نداره که از کجا دانلود میکنم یا می خوام بکنم . سرویسی که فروخته دو مگ هست .سرعتشم باید طبق مصوبه خودشون باشه . دیگه ربطی به سرور و سایت و مکان سرویس دهنده و این مزخرفات نداره.
    سرور تو شیلی باشه یا همینجا بغل گوشمون . باید سرعت رو کامل بده . موظف هست .
    هنوز نتونستم بفهمم چرا ایرانی جماعت اینقدر توسری خور هست ..
    بعد از خوندن جواب شما این دو حالت به من دست داد:
    اول این

بعد این:

اولش گفتم شما چطور وقتی از جزئیات سرویس من و بقیه موارد خبر نداری نظر میدی اینم اینطور توهین آمیز و قاطع! بعد از امضا و پست هاتون متوجه شدم قضیه چیه و...

دوست عزیز، در این که در ایران وضعیت اینترنت خرابه و ما داریم زیادی پول میدیم و کلاه سرمون رفته و اینا که شکی نیست. ما اینجا همه چیز رو نسبی میگیم. اما اینو در نظر داشته باش که من سرویس 1 مگابیت دارم. یعنی سرعتم باید 128 کیلو بایت بر ثانیه باشه.

با این دانلودی که من در 8 ساعت داشتم با یک حساب کتاب میشه بفهمی سرعتم 280 کیلوبایت در ثانیه بوده. با اینکه 1 ساعت اولش رو کامل دانلود نکردم به این سرعت رسیده.

یعنی چیزی بیشتر از 2 برابر سرعتی که من با این شرکت قرارداد دارم رو داره تو ساعت رایگان به من میده. کدوم شرکت تو ایران اینطوره؟

اینکه از کجا دانلود میکنم هم به خودم مربوط میشه. ربطی به شرکت نداره که. سرعت از طرف سرور رودفایل پایین بوده. چه ربطی به آسیاتک داره؟

12. 3 کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز شما پهنای باندت بازه واگرنه اسیاتک دربهترین شرایط سرعت واقعی رو در شب می ده یعنی شماهمون 120رو باید داشته باشی حتی چند وقته دومگ ها هم خیلی شب هاهای باندشون محدود می شه به همون یک مگ دراین حالت که خود شرکت مییاد مخدودیت می زاره اگه ازبهترین سروردنیا هم باشه فرقی نداره نهایت همون حداکثر محدودیتی که شرکت ایجاد می کنه رو می گیری ولی اگه شانس بیاری مثل شما وپهنای باند شب مثل روزباشه می تونی با سرورهای بهتردانلود بهتری داشته باشی

14. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •