تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1025 از 2365 اولاول ... 25525925975101510211022102310241025102610271028102910351075112515252025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,241 به 10,250 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

فقط میتونم بگم فوق العاده هستند.

حمید جان دفترچه کامپ منو ردیف کن اودم اونور بگیرم.
    ای کاش حمید جان کراس اورر رو از نزدیک میذاشتید میخوام نوع چیدمانشو ببینم.
    البته با اجازه آقای صبوری عزیز

2. 2 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان میخام برا ماشین یه پخش بخرم و تا 450ت هزینه کنم دوستان چی بگیرم راهنمایی کنید ماشینم پژو405
    تصویری باشه چی خوبه
    نباشه چی خوبه مارک اصلی

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

آقا حمید
    برای دومین باره که شب خوابم نمیبره!!!
    جمعه بعد من تهرانم نگو نه که ناراحت میشم!
    یه بار برای کامپ های محمد رضا عزیز شب خوابم نبرد . x-ion ها!!!
    یه بار هم امشب .
    واقعا عالیه!

5. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m6788's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان ارزون ترین آمپلی که بتونه فقط یه جفت اسپیکر مث dls 960 یا 6994 رو درایو کنه چیه؟قیمت؟
    Last edited by m6788; 09-05-2013 at 10:11.

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

همشون یه طرف اون آمپ یه طرف چشام داره در میاد آقا صبوری برا سیستمت یه اسفند دود کن مبارک باشه
    این لینک مربوط به آمپ آقای صبوری هستن هر کس دوست داره در مورد آمپشون بدونه مراجعه کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی ماشینی که این عروسکا میخواد روش سوار شه چیه؟ ال ممده؟
    کامپا میخواد رو درب جلو بسته شه یا تاقچه عقب؟تیوترا چی عقب یا جلو؟
    حمید آقا شیوه درست محل قرار گیریشونم بگین یه چی دیگه معلوماتمون اضافه شه ممنون
    Last edited by لنگرود1371; 09-05-2013 at 13:15.

8. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان یه جفت باند خوب تا حد 220 یا 230 هزارتومان معرفی می کنید که آمپ خور هم باشه.
    برای ماشین سمند ال ایکس می خوام نصب کنم. فعلا قصد وصل آمپ رو ندارم ولی بعدا شاید وصل کردم.

در این باره هم راهنمایی می کنید:
    این کامپوننت ها صدای بیس خوبی دارن یا فقط برای صدا هستن و مثل باندهای خربزه ای شکل بیس زیادی نمیزنن؟
    می خواستم اگه بشه پشت ماشین رو سوراخ نکنم و همین باندهای کامپوننت رو دوتا جلو و دو تا عقب جای همون باندهای فابریک سمند وصل کنم. این کامپوننت هارو میشه جای اونا گذاست؟ جا میشن؟ صداشون چطوره؟ از نظر بیس
    و شفافیت؟ از نظر قیمت چطورین؟ با هون قیمت بالا که گفتم راهنمایی می کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

كسي از دوستان HSK 163 هرتز (3WAY) داشته ؟ صداش چه جوري بوده ? راضي كننده هست ؟
    مهم ترين مساله اينه كه با چه امپي درايو كرده (دو تا 150 وات ميخواد RMS ! همين MOSCONI كه غول مرحله آخر امپ هست هم 4 تا 120 وات ميده !! 150 وات از كجا بيارم آخه ؟ )
    و چجوري تو ماشين نصب كرده ؟ تيوتر جلو ، ميدرنج درب جلو ، ووفر درب عقب يا طاقچه ؟ رو سمند ميخوام ببندمش كسي اگه داشته يا ديده راهنمايي كنه ...

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان یه جفت باند خوب تا حد 220 یا 230 هزارتومان معرفی می کنید که آمپ خور هم باشه.
    برای ماشین سمند ال ایکس می خوام نصب کنم. فعلا قصد وصل آمپ رو ندارم ولی بعدا شاید وصل کردم.

در این باره هم راهنمایی می کنید:
    این کامپوننت ها صدای بیس خوبی دارن یا فقط برای صدا هستن و مثل باندهای خربزه ای شکل بیس زیادی نمیزنن؟
    می خواستم اگه بشه پشت ماشین رو سوراخ نکنم و همین باندهای کامپوننت رو دوتا جلو و دو تا عقب جای همون باندهای فابریک سمند وصل کنم. این کامپوننت هارو میشه جای اونا گذاست؟ جا میشن؟ صداشون چطوره؟ از نظر بیس
    و شفافیت؟ از نظر قیمت چطورین؟ با هون قیمت بالا که گفتم راهنمایی می کنید؟
    داداش قضیه کامپ و کواک کاملا با هم فرق میکنه شما دنبال بیسی اصلا دور کامپو خط بکش کامپ وقتی باشه باید ساب هم باشه از کامپ نباید انتظار بیس داشت اینا کیفیتی حساستن داره شفافیت صدای بالا که کراس اور دارن
    اما اگه خواستی برا سمندت با 200 ت کامپ بزاری میتونی کنوود 702 بزاری البته جلو جا نمیشه به زور فکر کنم عقب بره
    شما همون بیسو میخوای پس رو کواک نظر داشته باش

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

كسي از دوستان HSK 163 هرتز (3WAY) داشته ؟ صداش چه جوري بوده ? راضي كننده هست ؟
    مهم ترين مساله اينه كه با چه امپي درايو كرده (دو تا 150 وات ميخواد RMS ! همين MOSCONI كه غول مرحله آخر امپ هست هم 4 تا 120 وات ميده !! 150 وات از كجا بيارم آخه ؟ )
    و چجوري تو ماشين نصب كرده ؟ تيوتر جلو ، ميدرنج درب جلو ، ووفر درب عقب يا طاقچه ؟ رو سمند ميخوام ببندمش كسي اگه داشته يا ديده راهنمايي كنه ...
    حتما نباید 120 بهش بدی که شما با mosconi 120 بدی بهتر جواب میگیری تا با مافکو یا مارشال و ساند 200 وات بدی

13. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اجازه اساتید ...
    چند تا باند که بیش تر استفاده نمیکنن ایرانی ها یا 6975 پایونییر که اسمشو میشنوم کهیر میزنم
    یا کنوود 718 که همون حالت قبل رو بهم دست میده
    یکی هم dls 1073 که کوب خوبی داره و نسبت به دو تای بالایی بهتر هست و قیمت دست دوش 280 تا 300 هست نوش هم نزدیک 430
    اما این باند و دو مدل بعدی امپ قوی میخواد تا درایو بشه ... شما امپ تون رو هم معرفی کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند
    گزینه بعدی گلیدن MC609 هست که حمید خان اومد ازش بپرس تخصصی بگه برات قیمت 500 و کیفیتی تر هست
    اودیسان CO609 هم هست تو سبک DLS 1073 هست حدودا ...

اگر میخوای بگیری رو این سه تا آخری فک کن ...

اما من کلا با باند حال نمیکنم کامپوننت بهتر هست کلا باید هر چیزی کار خودشو بکنه شما یه کامپ خوب بگیر ایشالله بعدها یه ساب خوب هم به سیستم اضافه میکنی اما باز صلاح کار رو شما بهتر میدونید ...
    ممنون از حمید و 3FX بخاطر راهنمایی هاشون

ماهم حال نمی کنیم عزیز برادر، ولی واقعا با این شرایط دلار، خرج کردن واسه سیستم به من یکی که فشار می یاره
    خدمت شما عرض کنم که هنوز آمپ نگرفتم، منتظر بودیم تصمیم رو خرید باند ok بشه، بعد متناسب با اون یه آمپ هم بگیرم. (سیستم رو هم میخوام بدوم ساب ببندم)
    ولی با توجه به اینکه می خواستم کم هزینه کنم یه کم کارم سخت شد.آقا حمید هم گفت که با حدود 300 تومن فقط میتونم آمپ پایونیر بگیرم. حالا دارم میگردم ببینم غیر از برندهای معروف چیز بدربخوری پیدا میکنم یانه.
    بچه ها اگه حوصله داشتین در مود این 2تا نظرتون رو بگید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •