فقط میتونم بگم فوق العاده هستند.
حمید جان دفترچه کامپ منو ردیف کن اودم اونور بگیرم.
ای کاش حمید جان کراس اورر رو از نزدیک میذاشتید میخوام نوع چیدمانشو ببینم.
البته با اجازه آقای صبوری عزیز
فقط میتونم بگم فوق العاده هستند.
حمید جان دفترچه کامپ منو ردیف کن اودم اونور بگیرم.
ای کاش حمید جان کراس اورر رو از نزدیک میذاشتید میخوام نوع چیدمانشو ببینم.
البته با اجازه آقای صبوری عزیز
سلام
دوستان میخام برا ماشین یه پخش بخرم و تا 450ت هزینه کنم دوستان چی بگیرم راهنمایی کنید ماشینم پژو405
تصویری باشه چی خوبه
نباشه چی خوبه مارک اصلی
آقا حمید
برای دومین باره که شب خوابم نمیبره!!!
جمعه بعد من تهرانم نگو نه که ناراحت میشم!
یه بار برای کامپ های محمد رضا عزیز شب خوابم نبرد . x-ion ها!!!
یه بار هم امشب .
واقعا عالیه!![]()
دوستان ارزون ترین آمپلی که بتونه فقط یه جفت اسپیکر مث dls 960 یا 6994 رو درایو کنه چیه؟قیمت؟
Last edited by m6788; 09-05-2013 at 10:11.
همشون یه طرف اون آمپ یه طرف چشام داره در میادآقا صبوری برا سیستمت یه اسفند دود کن مبارک باشه
این لینک مربوط به آمپ آقای صبوری هستن هر کس دوست داره در مورد آمپشون بدونه مراجعه کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ماشینی که این عروسکا میخواد روش سوار شه چیه؟ ال ممده؟
کامپا میخواد رو درب جلو بسته شه یا تاقچه عقب؟تیوترا چی عقب یا جلو؟
حمید آقا شیوه درست محل قرار گیریشونم بگین یه چی دیگه معلوماتمون اضافه شه ممنون![]()
Last edited by لنگرود1371; 09-05-2013 at 13:15.
دوستان یه جفت باند خوب تا حد 220 یا 230 هزارتومان معرفی می کنید که آمپ خور هم باشه.
برای ماشین سمند ال ایکس می خوام نصب کنم. فعلا قصد وصل آمپ رو ندارم ولی بعدا شاید وصل کردم.
در این باره هم راهنمایی می کنید:
این کامپوننت ها صدای بیس خوبی دارن یا فقط برای صدا هستن و مثل باندهای خربزه ای شکل بیس زیادی نمیزنن؟
می خواستم اگه بشه پشت ماشین رو سوراخ نکنم و همین باندهای کامپوننت رو دوتا جلو و دو تا عقب جای همون باندهای فابریک سمند وصل کنم. این کامپوننت هارو میشه جای اونا گذاست؟ جا میشن؟ صداشون چطوره؟ از نظر بیس
و شفافیت؟ از نظر قیمت چطورین؟ با هون قیمت بالا که گفتم راهنمایی می کنید؟
كسي از دوستان HSK 163 هرتز (3WAY) داشته ؟ صداش چه جوري بوده ? راضي كننده هست ؟
مهم ترين مساله اينه كه با چه امپي درايو كرده (دو تا 150 وات ميخواد RMS ! همين MOSCONI كه غول مرحله آخر امپ هست هم 4 تا 120 وات ميده !! 150 وات از كجا بيارم آخه ؟)
و چجوري تو ماشين نصب كرده ؟ تيوتر جلو ، ميدرنج درب جلو ، ووفر درب عقب يا طاقچه ؟ رو سمند ميخوام ببندمش كسي اگه داشته يا ديده راهنمايي كنه ...
داداش قضیه کامپ و کواک کاملا با هم فرق میکنه شما دنبال بیسی اصلا دور کامپو خط بکش کامپ وقتی باشه باید ساب هم باشه از کامپ نباید انتظار بیس داشت اینا کیفیتی حساستن داره شفافیت صدای بالا که کراس اور دارن
اما اگه خواستی برا سمندت با 200 ت کامپ بزاری میتونی کنوود 702 بزاری البته جلو جا نمیشه به زور فکر کنم عقب بره
شما همون بیسو میخوای پس رو کواک نظر داشته باش
حتما نباید 120 بهش بدی که شما با mosconi 120 بدی بهتر جواب میگیری تا با مافکو یا مارشال و ساند 200 وات بدی
ممنون از حمید و 3FX بخاطر راهنمایی هاشون![]()
ماهم حال نمی کنیم عزیز برادر، ولی واقعا با این شرایط دلار، خرج کردن واسه سیستم به من یکی که فشار می یاره
خدمت شما عرض کنم که هنوز آمپ نگرفتم، منتظر بودیم تصمیم رو خرید باند ok بشه، بعد متناسب با اون یه آمپ هم بگیرم. (سیستم رو هم میخوام بدوم ساب ببندم)
ولی با توجه به اینکه می خواستم کم هزینه کنم یه کم کارم سخت شد.آقا حمید هم گفت که با حدود 300 تومن فقط میتونم آمپ پایونیر بگیرم. حالا دارم میگردم ببینم غیر از برندهای معروف چیز بدربخوری پیدا میکنم یانه.
بچه ها اگه حوصله داشتین در مود این 2تا نظرتون رو بگید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)