تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1025 از 2403 اولاول ... 25525925975101510211022102310241025102610271028102910351075112515252025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,241 به 10,250 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من خودم تو انزلی زندگی می کنم این جا فقط این شرکت ها هستن
    اندیشه/پارس/دریانت دیتانت هم بود که جمع کرد رفت
    اندیشه وقتی که اومد تو انزلی یه شرکت ISP (از اینایی که دیال اپ مدیدان) رو خرید
    ما سرعت بالا نخواستیم فقط واسم پایداری مهم بود که رفتم اندیشه الانم سرعت من نسب به یک ساعت پیش بهتر شده
    الان مال من هم اکی شده.

2. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه toose2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

من شاتل دارم بيشتر وقتا اين پينگ منه يه چند شبه كه شبا هم مثل روز شده بدون هيچ تفاوتي
    اينم پينگ الانم
    دوست عزیز ممنونم

خودم پیگیر هستم از دوستای دیگه هم که شاتل دارم سوال کردم مخابرات روزی دویست بار که قطع نمیشه همیشه همینطوریه یه سری افراد میذاره تا با حرف بقیه رو قانع کنن دیگه کار از حرفای پوچو تو خالی گذشته این روزا این تکنیک ها برا جلب رضایت کاربر فایده نداره اینکه من ده تا کاربری درست کنم تو هر فرومی و تو هر جایی و مافیا راه بندازم تا با حرف دیگرانو قانع کنم من حداقل روزی بیست بار دارم قطع میشم اونقت حرف از مخابراته من حداقل روزی چهل بار سرعتم میرسه زیر پنج کیلو بایت اونقت با حرف من باید قانع بشم جمع کنید کاسه کوستونو بابا برید این حرفارو برا عوام بزنید دارم پول میدم اونم ده برابر قیمت کشورایی مثل انگلیس و اروپایی هزار برابر دیگه کشورای اسیایی که استفاده کنم نه حرف بشونم

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه بازم قطع و وصلی هاش شزوع شده هر چند دقیقه یه بار سرعت صفر میشه خط 5

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اره نیم ساعت پیش هم شروع کردش بازم باید بریم حضوری گلسار دفترشون صبح یقشونو بگیریم تعداد باشیم شاکی زیاد باشه خوبه

6. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

اندیشه بازم قطع و وصلی هاش شزوع شده هر چند دقیقه یه بار سرعت صفر میشه خط 5
    فقط اندیشه نیست . من نتم از مخابراته . منطقه 4 ، فلکه ی گاز به سمت بلوار لاکانی . یک ساعت و نیم پیش عالی بودم و تو همین فروم داشتم برنامه دانلود میکردم . الان دیگه اصلا کانکت نمیشه و ارور 718 میده . زنگ زدم نمایندگی شرکت ، میگه ارورت مال قطع دیتای منطقه 4 هستش .

کسی از منطقه ی 4 اینجا داریم الان که اصلا کانکت نتونه بشه .؟

8. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان مشکل isp ها و حتی مخابرات نیست ؛ یخورده فراتر فکر کُنید خانه از پایبست ویران است ! آخه ما با این همه پول باید وضع اینترنت کشورمون این باشه ؟ سوء مدیریت بدبخت کرده این ملت رو ...

10. 2 کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

دوستان مشکل isp ها و حتی مخابرات نیست ؛ یخورده فراتر فکر کُنید خانه از پایبست ویران است ! آخه ما با این همه پول باید وضع اینترنت کشورمون این باشه ؟ سوء مدیریت بدبخت کرده این ملت رو ...

مشکل عزیز از سوء مدیریت و .... هم بالاتره . اینا میخوان کلا نت رو قطع کنن بره ، پی کارش . حیف که فراتر از این نمی تونم اینجا صحبت کنم . حالا نت شما هم قطعه یا نه ؟
    Last edited by TimeWarp; 16-08-2011 at 16:58. دليل: نگارشی

12. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مشکل عزیز از سوء مدیریت و .... هم بالاتره . اینا میخوان کلا نت رو قطع کنن بره ، پی کارش . حیف که فراتر از این نمی تونم اینجا صحبت کنم . حالا نت شما هم قطعه یا نه ؟
    2012 نزدیکه

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

سلام

قطع نیست ولی هِی قطع و وصل میشه. | اندیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم

خودم پیگیر هستم از دوستای دیگه هم که شاتل دارم سوال کردم مخابرات روزی دویست بار که قطع نمیشه همیشه همینطوریه یه سری افراد میذاره تا با حرف بقیه رو قانع کنن دیگه کار از حرفای پوچو تو خالی گذشته این روزا این تکنیک ها برا جلب رضایت کاربر فایده نداره اینکه من ده تا کاربری درست کنم تو هر فرومی و تو هر جایی و مافیا راه بندازم تا با حرف دیگرانو قانع کنم من حداقل روزی بیست بار دارم قطع میشم اونقت حرف از مخابراته من حداقل روزی چهل بار سرعتم میرسه زیر پنج کیلو بایت اونقت با حرف من باید قانع بشم جمع کنید کاسه کوستونو بابا برید این حرفارو برا عوام بزنید دارم پول میدم اونم ده برابر قیمت کشورایی مثل انگلیس و اروپایی هزار برابر دیگه کشورای اسیایی که استفاده کنم نه حرف بشونم

من نمی دونم شما از چی ناراحتی دوست عزیز
    اگه کل متنی رو که نوشتم بخونی متوجه می شی که چی نوشتم اون کاربر عزیز تست پینگ می خواست منم پینگ گذاشتم ببینه اگه فکر می کنی دروغ می گم برو یه سرویس بگیر تست کن اونوقت می فهمی که من دارم راست می گم یا اینکه به قول شما کارمند یه شرکت دیگه هستم
    حالا چرا اینقدر عصبانی هستی تو نکنه ..........
    سرویس من در طول روز هیچ وقت تغییر نمی کنه باور کنین دارم راست می گم نوسان زیادی ندارم آخه چی به من می رسه ما ذداریم اینجا در مورد شرکتها و سرویساشون بحث می کنیم
    تازه من خیلی کم کامنت می ذارم تا یه وقت فکر نکنن دارم جانبداری می کنم

---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------

آقا من میگم مخابرات قطع بوده شما میگی قطعی نداشتم اینم پینگمه پس روتر مخابرات چی میشه کلا قوانین شبکه چی میشه مستر باران
    من اون موقع که دوست عزیزمون مشکل داشت تست پینگ گرفتم گذاشتم براش
    راستی بگم بعد از ظهر حدود یک و نیم ساعت فکر کنم اینترنت کامل قطع بود فکر کنم کل ISP ها قطع بودن چون تماس گرفتم پشتیبانی شاتل گفتن مشکل سراسری انگار شمال غرب کشور اینترنتش قطع شده بود ولی الان اینترنت مشکلی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •