الان مال من هم اکی شده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان مال من هم اکی شده.
دوست عزیز ممنونم
خودم پیگیر هستم از دوستای دیگه هم که شاتل دارم سوال کردم مخابرات روزی دویست بار که قطع نمیشه همیشه همینطوریه یه سری افراد میذاره تا با حرف بقیه رو قانع کنن دیگه کار از حرفای پوچو تو خالی گذشته این روزا این تکنیک ها برا جلب رضایت کاربر فایده نداره اینکه من ده تا کاربری درست کنم تو هر فرومی و تو هر جایی و مافیا راه بندازم تا با حرف دیگرانو قانع کنم من حداقل روزی بیست بار دارم قطع میشم اونقت حرف از مخابراته من حداقل روزی چهل بار سرعتم میرسه زیر پنج کیلو بایت اونقت با حرف من باید قانع بشم جمع کنید کاسه کوستونو بابا برید این حرفارو برا عوام بزنید دارم پول میدم اونم ده برابر قیمت کشورایی مثل انگلیس و اروپایی هزار برابر دیگه کشورای اسیایی که استفاده کنم نه حرف بشونم
اندیشه بازم قطع و وصلی هاش شزوع شده هر چند دقیقه یه بار سرعت صفر میشه خط 5![]()
اره نیم ساعت پیش هم شروع کردش بازم باید بریم حضوری گلسار دفترشون صبح یقشونو بگیریم تعداد باشیم شاکی زیاد باشه خوبه
فقط اندیشه نیست . من نتم از مخابراته . منطقه 4 ، فلکه ی گاز به سمت بلوار لاکانی . یک ساعت و نیم پیش عالی بودم و تو همین فروم داشتم برنامه دانلود میکردم . الان دیگه اصلا کانکت نمیشه و ارور 718 میده . زنگ زدم نمایندگی شرکت ، میگه ارورت مال قطع دیتای منطقه 4 هستش .
کسی از منطقه ی 4 اینجا داریم الان که اصلا کانکت نتونه بشه .؟![]()
دوستان مشکل isp ها و حتی مخابرات نیست ؛ یخورده فراتر فکر کُنید خانه از پایبست ویران است ! آخه ما با این همه پول باید وضع اینترنت کشورمون این باشه ؟ سوء مدیریت بدبخت کرده این ملت رو ...
مشکل عزیز از سوء مدیریت و .... هم بالاتره . اینا میخوان کلا نت رو قطع کنن بره ، پی کارش . حیف که فراتر از این نمی تونم اینجا صحبت کنم . حالا نت شما هم قطعه یا نه ؟
Last edited by TimeWarp; 16-08-2011 at 16:58. دليل: نگارشی
2012 نزدیکه
سلام
قطع نیست ولی هِی قطع و وصل میشه. | اندیشه
من نمی دونم شما از چی ناراحتی دوست عزیز
اگه کل متنی رو که نوشتم بخونی متوجه می شی که چی نوشتم اون کاربر عزیز تست پینگ می خواست منم پینگ گذاشتم ببینه اگه فکر می کنی دروغ می گم برو یه سرویس بگیر تست کن اونوقت می فهمی که من دارم راست می گم یا اینکه به قول شما کارمند یه شرکت دیگه هستم
حالا چرا اینقدر عصبانی هستی تو نکنه ..........
سرویس من در طول روز هیچ وقت تغییر نمی کنه باور کنین دارم راست می گم نوسان زیادی ندارم آخه چی به من می رسه ما ذداریم اینجا در مورد شرکتها و سرویساشون بحث می کنیم
تازه من خیلی کم کامنت می ذارم تا یه وقت فکر نکنن دارم جانبداری می کنم
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
من اون موقع که دوست عزیزمون مشکل داشت تست پینگ گرفتم گذاشتم براش
راستی بگم بعد از ظهر حدود یک و نیم ساعت فکر کنم اینترنت کامل قطع بود فکر کنم کل ISP ها قطع بودن چون تماس گرفتم پشتیبانی شاتل گفتن مشکل سراسری انگار شمال غرب کشور اینترنتش قطع شده بود ولی الان اینترنت مشکلی نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)