سیستم رو روشن هم که می کنم همین خطا رو میده
سیستم ویروسی هم نیست چون من بعد از نصب ویندوز و یه بازی دیگه هم به این مشکل برخوردم
ممکنه از دایرکتس باشه
سیستم رو روشن هم که می کنم همین خطا رو میده
سیستم ویروسی هم نیست چون من بعد از نصب ویندوز و یه بازی دیگه هم به این مشکل برخوردم
ممکنه از دایرکتس باشه
تو خود عکس نوشته مشکل از فن هست و کامپیوترت داغ می کنه.
نه دوست عزیز من با ورود ویندوز هم بازی رو اجرا می کنم گفته مشکل از فن و .... نمی دونم
منظور شما رو نمی فهمم یعنی چی؟
ا ورود ویندوز هم بازی رو اجرا می کنم
می گم هنگامی که تازه کامپیوتر رو روشن می کنم و فن خنکه بازی رو اجرا می کنم و لی بازم با این خطا بر می خورم
می دونی معنی کلمه heatsink چیه
Heat یعنی گرما
Sink هم یعنی شكاف دادن
وقتی بازی می کنی 50 درصد cpu استفاده می شه و به هر حال این تافاق می افته
توصیه می کنم کیست رو باز کنی و با فوتر فن ها رو تمیز کنی
سلام.
رمت برای بازی کافیه؟ چقدر رم داری؟
امکانش رو داری یه ویندوز دیگه هم نصب کنی و ببینی روی اون یکی ویندوز چطوری جواب میده؟!
عزیز، شما باید یه نگاهی به سیستم خنک کننده سی پی یو بندازی.
مشکل از حرارت زیاده،البته به احتمال زیاد مال سی پی یو است، وگرنه ممکنه مال حرارت گرافیک یا مادربرد هم باشه.
یا فن قوی تر می خوای یا باید دوباره CPU رو در بیاری و خمیر سیلیکون تازه بذاری بین فن و سی پی یو.
اگه تو این کارها متخصص نیستی ببر بده دست یه تعمیرکار کامپیوتر و خودت دستکاری نکن، یه وقت آسیب می بینه سیستمت.
علت این که با اجرای بازی ها این ایراد رو می گیره اینه که بازی از تمام قطعات کامپیوتر از جمله سی پی یو به شدت کار می کشه و همه قطعات زود داغ می کنند.
هیت سینک هم اون قطعه فلزی بین فن و سی پی یو است (زیر اون پره هایی که می چرخه).
آخرین درایور کارت گرافیکت رو نصب کن، به احتمال زیاد حل میشه.![]()
با سلام خدمت شما عزیزان
من این پیغام رو صفحه پیش هم نوشتم ولی جواب ندادید.
میشه لطفا راهنمایی کنید؟
بازی فوتبالی رئال مادرید را نصب کردم.
برای اولین بار که وارد این بازی شدم درست کار می کرد ولی بعد از یک بار خاموش روشن کردن سیستم دیگر نتوانستم بازی را اجرا کنم چند بار بازی را پاک و دوباره نصب کردم و حتی سی دی را با یک سی دی مشابه از مغازه دار عوض کردم ولی باز هم نشد.
هنگام ورود به بازی error می دهد که آن را در زیر آورده ام:
Run time error:
Program:d:\Program Files\real madrid the game\game.exe
R6002
floating piont support not loaded-
ok
لطفا راهنمایی کنید که چطور می توان این مشکل را حل کرد؟
سلام
من یه مشکل عجیب پیش اومده امروز:
امروز هوس کردم Sim City 4رو نصب کنم نصب کردم اما موقعه ای که کلیک می کنم واسه اجرا هیچی نمی یاد باید چی کار کنم؟
دوست عزیز حتما خمیر سی پی یو تون خشک شده به همین دلیل این ارور رو میده یه نگاهی به خمیرت بنداز!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)