تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1025 از 3195 اولاول ... 25525925975101510211022102310241025102610271028102910351075112515252025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,241 به 10,250 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

ماکروساف نه تحریمه ، نه 50 دلار توی آمریکا میتونه یک خانواده 4 نفری رو برای مدتی سر نگه داره .

وقتی که ماکروسافت خودش کاری میکنه که سیستم هاش رو بشه هک کرد بعدش میاد به همین بهونه دستگاه ها رو بن میکنه که مردم مجبور بشن یکی دیگه بخرند .
    از جنس نا مرغوب استفاده میکنه به عبارتی آت و آشغال میده دست مردم .
    از شرکت های تولید بازی برای اینکه سیستم بعدی دیر تر هک بشه کلی باج میگیره ..

اینها فقط در مورد کنسولش بود من جرات ندارم کنسولم رو بیشتر از 2 ساعت روشن نگه دارم که یه وقتی از بین نره ولی به جاش Ps2 به قول دوستان آشغالی و یا ps3 رو روز ها شده که روشن گذاشتم آخ نگفته .

گند سیستم عامل ویستا ، آفیس 2007 ، ویزوال استودیو 2008 و سایر نرم افزار هاش هم که نیازی به توضیح اضافی نداره .

خود من به چند دلیل 360 خریدم :

1 - ناتال
    2 - کپی خور شدن (خورده شیشیه بنده !)
    3 - قیمت پایین
    4 - علاقه شدید بنده به جمع کردن کلکسیون کنسول ها که الان شده 3 تا و به زودی میشه 4 تا

البته این رو هم بگم که Ps2 من با اینکه مدل 30009 هستش ولی دست نخورده هست ، دلیل اینکه 360 کپی خور گرفتم فکر کنم گیج بازی شخص خودم بودچونکه براش بازی کپی نخریدم ، در این مورد به خودم دارم روزی 100 بار فحش میدم .

حالا یه سوال هم دارم ، برم بدم مایکروسافت برام به صورت معمولی برش میگردونه ؟ در ضمن من تا به حال به هیچ عنوان به لایو وصل نشدم .
    دوست عزیز شما مطمئن باشید اگر 1000 تا دلیل دیگه هم باشه باز هم ما مقصریم!
    دوست عزیز گیرم که مایکروسافت کاری کرد که سیستم هک بشه.خوب شما چرا سیستم هک شده می خرید؟!این بهونه نیست.شما از دیسک اصل استفاده کنید اگه بن شدید من یه Xbox 360 دیگه براتون می خرم
    بعد هم من کنسول رو امروز 5 ساعت مداوم روشن کردم چرا ترس؟!با رعایت چند نکته ی ساده نیازی به ترسیدن نیست
    بعد هم دوست عزیز که به PS2 و PS3 گفته آشغال؟ PS2 بهترین بوده و PS3 هم الان کنسول بسیار خوبیه
    من اگه پست می دم دلیلم این نیست که با شما بحث کنم چون ما همه با هم دسوت هستیم و البته نظر هر کس محترمه
    من خودم بار ها در همین فروم به مایکروسافت و سیاست خارج کردن بازی های اختصاصی 360 از انحصار این کنسول اعتراض کردم ولی مساله اینه که خود من هم وقتی حق اعتراض دارم که به حقوق دیگران احترام بذارم!نه از دیسک کپی استفاده کنم و بعد اظهار نظر کنم
    دوستان هنر این نیست که PS3 بخریم و بعد براش بازی اصل تهیه کنیم چون در هر حال PS3 کپی خور نشده و ما مجبوریم این کار رو بکنیم!هنر اینه که برای Xbox 360 بازی اصل بخریمچون شرایط انجام یک کار نادرست رو داشتیم اما انجامش ندادیم
    تا روزی که از دیسک کپی استفاده کنیم هر بلایی که سر کنسول بیاد حق ماست!

2. 5 کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوست عزیز شما مطمئن باشید اگر 1000 تا دلیل دیگه هم باشه باز هم ما مقصریم!
    دوست عزیز گیرم که مایکروسافت کاری کرد که سیستم هک بشه.خوب شما چرا سیستم هک شده می خرید؟!این بهونه نیست.شما از دیسک اصل استفاده کنید اگه بن شدید من یه Xbox 360 دیگه براتون می خرم
    بعد هم من کنسول رو امروز 5 ساعت مداوم روشن کردم چرا ترس؟!با رعایت چند نکته ی ساده نیازی به ترسیدن نیست
    بعد هم دوست عزیز که به PS2 و PS3 گفته آشغال؟ PS2 بهترین بوده و PS3 هم الان کنسول بسیار خوبیه
    من اگه پست می دم دلیلم این نیست که با شما بحث کنم چون ما همه با هم دسوت هستیم و البته نظر هر کس محترمه
    من خودم بار ها در همین فروم به مایکروسافت و سیاست خارج کردن بازی های اختصاصی 360 از انحصار این کنسول اعتراض کردم ولی مساله اینه که خود من هم وقتی حق اعتراض دارم که به حقوق دیگران احترام بذارم!نه از دیسک کپی استفاده کنم و بعد اظهار نظر کنم
    دوستان هنر این نیست که PS3 بخریم و بعد براش بازی اصل تهیه کنیم چون در هر حال PS3 کپی خور نشده و ما مجبوریم این کار رو بکنیم!هنر اینه که برای Xbox 360 بازی اصل بخریمچون شرایط انجام یک کار نادرست رو داشتیم اما انجامش ندادیم
    تا روزی که از دیسک کپی استفاده کنیم هر بلایی که سر کنسول بیاد حق ماست!

اول اینکه در مورد پست بالا یه صفر اشتباهی شده ، 4 تا بازی رایگان گرفته بود . الان ویرایش میکنم .

داشبورد جدید مایکروسافت مشخصات فرمور رو میفرسته برای همینه که با بازی اوریج هم بن میشید ، حالا شما هم هی نکوبون توی سر من خریت که شاخ و دم نداره برادر

در مورد بازی کپی هم برای کسانی که در کشور هایی هستند با سطح در آمد پایین شرکت های تولید کننده بازی مقصر هستند که شرایط رو فراهم نمیکنند و به عبارتی مردم اون کشور رو حساب نمیکنند ، که یه اخباری مجله Spiel مینویسه که گویا قراره قیمت رو برای کشور هایی مثل ایران کاهش بدهند ، تا ببینیم چی میشه .

4. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نوشته اصلی توسط boy_teh
    بچه ها وقتي gears o w بازي ميكنم . البته saw هم همينطور . بعضي وقتا وسط بازي(در حين بازي كردن) يهو نور صفحه كم ميشه . جريان چيه ؟
    مثل وقتي كه ال سي دي گوشي قبل از رفتن به استندباي نورش كم ميشه . چرا ؟

كسي نميدونه چرا ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض مشخصات کامپیوتر معادل xbox

سلام به همه
    اگر بخواهیم یه سیستم تهیه کنیم که بتونه با کارآیی مثل xbox بازیها رو اجرا کنه چه مشخصاتی باید داشته باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه relax_l3oy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یه نفر راهنمایی کنه در صورتی که بن شه دستگاه چه عوارضی داره؟دیگه نمیتونی لایو بازی کنی؟ یا اینکه کلا دستگاه مرخصه؟(مشکلی تو آفلاین بازی ایجاد نمیشه؟؟) با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    To The Darkness

پيش فرض

دوستان یه نفر راهنمایی کنه در صورتی که بن شه دستگاه چه عوارضی داره؟دیگه نمیتونی لایو بازی کنی؟ یا اینکه کلا دستگاه مرخصه؟(مشکلی تو آفلاین بازی ایجاد نمیشه؟؟) با تشکر
    علاوه بر اینکه دسترسی شما به لایو به طور کلی قطع میشه دیگه از هیچ هاردی هم نمی تونید برای کنسول استفاده کنید

سلام به همه
    اگر بخواهیم یه سیستم تهیه کنیم که بتونه با کارآیی مثل xbox بازیها رو اجرا کنه چه مشخصاتی باید داشته باشه؟
    تقریبا سیستمی با مشخصات زیر

VGA : GTX 260
    CPU : Intel E8400
    RAM : 3GB DDR2

البته اگر از Bug ها و سایر مشکلات بگذریم !!!
    Last edited by S.Y.K; 01-12-2009 at 14:42.

9. این کاربر از S.Y.K بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KING OF GTA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

کابلی که گرفتم VGA

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

دوستان من بازیه left 4 dead 2 رو گرفتم میذارم میگه آپدیت کن بعد آپدیت می کنم ریست میشه دوباره میگه آپدیت کن 5 بارم کردم هی باز میگه

هارد رو جدا کردم اجرا شد بازی حالا من چه کار کنم که با هارد بتونم بازی کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    می خواستم بدونم می شه یه بازی دانلود کرد بعد به جای رایت روی DVD-DL بریزی رو flash و بازی کنی ؟
    (Xbox 360 - Elite )
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin_pilot's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من بازیه left 4 dead 2 رو گرفتم میذارم میگه آپدیت کن بعد آپدیت می کنم ریست میشه دوباره میگه آپدیت کن 5 بارم کردم هی باز میگه

هارد رو جدا کردم اجرا شد بازی حالا من چه کار کنم که با هارد بتونم بازی کنم ؟
    سلام ، برو تو قسمت سیستم اینفورمیشن کنسول ببین داشبوردیت ورژنش چنده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •