تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1024 از 1320 اولاول ... 245249249741014102010211022102310241025102610271028103410741124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,231 به 10,240 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

MCI ROAMED ON HIWEB

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

2. 4 کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

والا اصلا اینترنت با دائم وصل نکنین, فقط اعتباری
    این 1گیگ هدیه کلکه... آخر برج دیدن 100 تومان بی دلیل کم شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درود بر دوستان عزیز.
    لازم دونستم راجب طر های اینترنت که توی آلمان ارایه میشه چند کلمه ای بنویسم.
    توی این کشور 90 درصد تعرفه های اینترنت دی اس ال و کابل و ماهواره ای مثل اسکای دی اس ال که توی جنگل و توی دشت هم میشه اینترنت کااااملا نامحدود داشت نامحدود هستن.
    در مورد اینترنت موبایل شرایط متفاوته.
    در حال حاضر تنها یک شرکت توی آلمان اینترنت نامحدود موبایل میده شرکت O2 البته بقیه هم نامحدود هستن اما به صورتی که پایین توضیح میدم سرعت رو کم میکنن حالا نامحدود به چه شکل :
    مثلا 10 گیگ در ماه با حداکثر سرعت ساپورت دکل وقتی 10 گیگ در ماه تمام شد سرعت اتوماتیک میشه 1مگابیت یا همون 130 کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود تا سر ماه که دوباره 10 گیگ شارژ بشه. حالا ممکنه بعضی از دوستان این سرعت رو خیلی افتضاح بدونن اما میشه باهاش به راحتی از یوتیوپ فیلم دید.
    در مورد سایر اپراتور ها هم مثلا 15 گیگ در ماه گیگ میدن وقتی 15 گیگ تمام شد سرعتت رو میارن روی 8کیلوبایت در ثانیه به صورت کاملا نامحدود تا آخر ماه یعنی همیشه اینترنت داری واسه پیام فرستادن تو واتس اپ و .....
    طرح های مکالمه هم توی 80 درصد تعرفه ها مکالمه و پیام کوتاه نامحدود داخل کشوری به تمام اپراتورها دارن.
    شرکت اوتو هم این طرح اینترنت نامحود رو حدودا 1 ساله داره ارایه میکنه قبلا مثل بقیه روی 8کیلوبایت در ثانیه سرعت رو قفل میکرد.یعنی سایت هم بزور باز میشد با این سرعت مگر اینکه گیگ بخرید .
    البته من شنیدم توی بریتانیا هم جدیدا یه شرکت موبایل اومده داره اینترنت نامحدود با سقف سرعت بالاتری نسبت به اوتو خدمات میده.
    ------------------------------------------------------
    سایت شرکت اینترنت ماهواره ای نامحدود هم اینه : پوشش تقریبا تمام نقاطه اروپا چه توی جنگل چه کوه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت شرکت اوتو که اینترنت نامحدود به اون شکلی که بالا توضیح دادم میده هم اینه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسم طرحش اوتو فری هست و خیلی ازش استقبال شده.
    اما سرعتش بعد از تمام ترافیک 130 کیلوبایت دانلود و 130 کیلوبایت آپلود هست و کاملا تاییدش میکنم چون تستش کردم.
    سوالی داشتید در خدمتم
    موفق باشید
    سلام
    اینطور که شما میگید یعنی اینترنت تو ایران ارزونتره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اینطور که شما میگید یعنی اینترنت تو ایران ارزونتره ؟
    ارزونتر نیست چون به نسبت درآمد یک فرد بستگی داره باید ببینید اونجا چه درصدی از حقوق به اینترنت اختصاص پیدا میکنه بعد درصد ایران رو هم که محاسبه کنید میبینید ما گرانتر هم هستیم

6. 3 کاربر از sanso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman2919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016
    محل سكونت
    (زندان)

پيش فرض

سلام دوستان راهی نیست که این ارسال سیم کارت یوسیم از سوی همراه اول پیگیری کنیم
    من 12 روز هست کد پستی فرستادم و پیام اومد که بزودی سیم کارت یوسیم ارسال میشه ولی هنوز خبری نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان راهی نیست که این ارسال سیم کارت یوسیم از سوی همراه اول پیگیری کنیم
    من 12 روز هست کد پستی فرستادم و پیام اومد که بزودی سیم کارت یوسیم ارسال میشه ولی هنوز خبری نیست
    دوست عزیز برای من بیشتر از یک ماه طول کشید با مراجعه به نزدیکترین امور مشترکین رایگان اینکار بکنید و انتظار بیهوده نکشید

9. 2 کاربر از sanso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ی جا تبلیغ دیدم که میشه با اینترنت همراه رایگان استفاده کرد و ادعا کرده بود صدرصد واقعی هست شما همچنین چیزی شنیدید یا عملی هست!؟

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها این محدودیت حجمی که همراه اول برای بسته های نامحدود شبانه اش قرارا داده چطوریه؟ مثلا برای یکی از بسته محدودیت 150 گیگ در ماه گذاشته با مصرف 150 گیگ سرعت پایین میاد یا دیگه نمیشه دانلود کرد یا از اعتبار شارژ سیمکارت کم میکنه؟
    والا مشخص نیست! من شبانه هفتگی بیشتر از سقف دانلود کردم هیچ اتفاقی هم نیفتاد!

12. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aalarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بچها کسی با نت همراه اول شبانه مشکل قطع و وصلی داره؟
    مال من شبانه رایگان معمولا 3 4 بار قطع و وصل میشه

پروفشنال mahddi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    این ملعون ها چرا بسته های هدیه مدت بالا رو در باشگاه فیروزه ای بی خبر حذف کردن؟
    من پدر در اومده تا 1800 امتیاز در باشگاه جمع کردم و می خواستم بسته 70 گیگ 6 ماهه رو بگیرم که دیگه موجود نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •