سلام.لطفا در صورت امکان روش ری استارت کردم مودم رو با این نرم افزار بگین. واقعا روش خلاقانه ای هست که باعث می شه خیلی ها شب ها زود بگیرن بخوابن و قبل از خواب براش ما دعا کنن.
سلام.لطفا در صورت امکان روش ری استارت کردم مودم رو با این نرم افزار بگین. واقعا روش خلاقانه ای هست که باعث می شه خیلی ها شب ها زود بگیرن بخوابن و قبل از خواب براش ما دعا کنن.
شاتل که گند زده بود به DNS....یادش بخیر....تکنسیناش اومده بودن رو مودم بلد نبودن DNS ست کنن.......میگفتن مودمت مشکل دار.....)) این به کنار .......ولی خودمونیمشاتل به جز 4 تا خوشکل که تو دفتراش میذاره هیچی دیگه نداره..
)))
اوایل 260-300 نوسان داشت الان روی 80-140 بازی میکنه.
برای من که هنوز 280-300 هست. زنگ بزن مخابرات پیگیری کن.
این سرعتی که میگی برای سرویس 512 هست البته اون رو 80 هم نمیاد
یه جای کار میلنگه................
خطت سالمه؟جدیدا تغیراتی توش ایجاد نشده|؟
آخه مخابرات سرویس ها رو تفکیک سرعت کرده و فکر نکنم از مخابرات باشه.
دوستان برا بازه رایگان نیازی به ری استارت مودم نیست خودش سوییچ می کنه اینقدر حساس نباشین
سلام. دانلود رایگان شبانه مخابرات چه ساعتی شروع و چه ساعتی تموم میشه؟
ساعت پنل فرق داره
از 1 تا 7
شما باید 01.05 دقیقه کانک بشین که تو پنل 01.01 ثبت بشه
سعی میکنم تا شب اینکارو انجام بدم.
دوستان عزیز؛ من یه نرم افزار ایرانی پیدا کردم یه اسم «بیدار». برای ریست کردن مودم ADSL عالیه. با AutoPpower On&Shut Down و این برنامه می شه راحت شب گرفت خوابید و دانلود رایگان شبانه انجام بشه. راهنمای فارسی خیلی راحتی داره. فقط چون ایرانیه نمی دونم می شه به امنیت اون اعتماد کرد یا صبح پامیشی می بینی زندگیت توی اینترنته. کسی می دونه چطور می شه درباره امنیت اون مطمئن بود؟ من از این آدرس دانلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)