دوستان شرکت اکسین مث مخابرات نیس که...ن بریم اکسین باز پینگش همش تایم اوت بده...کسی خبر داره چجوریاس؟
{سرویسای نامحدود منظورمه}
دوستان شرکت اکسین مث مخابرات نیس که...ن بریم اکسین باز پینگش همش تایم اوت بده...کسی خبر داره چجوریاس؟
{سرویسای نامحدود منظورمه}
Last edited by e30punisher; 19-05-2014 at 00:56.
پس چطور پشتیبانی میگه 2 تا 6![]()
من که قبلا از پشتیبانی پرسیدم گفت 2تا 7 توصیه میکنم زیاد در این مورد ازشون سوال نپرسید
من زنگ زدم اکسین گفت دیگه نامحدود نداریم
حیف شد![]()
من نمیدونم اگه نامحدودا رو برا خوزستان برداشتن پس چرا شرکتای دیگه هنوز نامحدود دارن![]()
سلام
همشهریهای عزیز اهوازی یک هفته پیش بعد از ظهر اینترنت قطع شد در صورتیکه من در حال وبگردی بودم به این لینک جدید انتقال داده شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از این قسمت میتونم نام کاربری و رمز عبور اکانت مخابراتمو وارد کنم و به یک پنل کاربری بی خوده وارد میشم امکان انتخاب سرویس و پرداخت آنلاین هم نداره. اگر دقت کنید پایین صفحه نوشته شرکت فناوران مبین خاور.
دقیقا بعد از این جریان وقتی وارد سایت سیترا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشم و نام کاربری و رمز عبور adsl وارد می کنم با این پیغام مواجه میشم
شناسه شما مسدود شده است. جهت باز کردن شناسه خود با اینترنت مخابرات تماس حاصل فرمایید.
یه مورد دیگه، از یک هفته قبل فقط و فقط یا یک آیپی به اینترنت متصل میشم و دیگه خبری از آیپی های متعدد و تک رقمی نیست به 2020 هم زنگ زدم میگن مخابرات منطقه شما مشکل داره و برای شارژ باید حضوری مراجعه کنید. مخابرات مرکز آزادی و از ضحی کیش که در کیانپارس، پهلوان غربی است سرویس تهیه شده.
دوستانی که از مخابرات مرکز آزادی هستند اطلاعی در این مورد دارند؟ مشکلشون چیه؟
Last edited by DVB2PC; 19-05-2014 at 20:48.
این سایت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیش چیه؟به چه دردی میخوره؟مثل اینکه مال مخابرات کل ایرانه
Last edited by farshad0123; 19-05-2014 at 22:50.
همچنان با اینترنتی محدود- داغون و قطعی و تایم اوت مداوم به سر میبریم بدتر از اینا چیزی دیگه ای هست به نظرتون؟ به نظرم مخابرات اینترنتشو کلا ور داره بهتره به قول خودشون( اینترنت پرسرعت و با کیفیت) عکسشو الان داریم میبینیم بریم با ایرانسل کار کنیم بهتره!در یک کلام (بلد نیستن اینترنت رو درست کنن همین!) و ما همچنان امیدواریم.... .................................................. ................................................| هیچی دیگه! معلومه درست نمیشه!
سرعت بد نیست ولی اینترنت محدود بسیار بد است کسی هم اعتراض کرده؟؟ همه با هم هماهنگ زنگ بزنید 2020 یا نامحدود یا تخلیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)