تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1024 از 1185 اولاول ... 245249249741014102010211022102310241025102610271028103410741124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,231 به 10,240 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    برای مادرم قصد خرید ادکلن دارم آیدل به نظرتون خوبه؟
    اگر پیشنهاد دیگری دارید معرفی کنید.
    سلام بله عطر بسیار خوبی هست هم ماندگاری هم پخشش خوبه
    ملایم و شیرینه
    و ابتدا بیشتر رایحه گلی داره در ادامه میوه ای و در نهایت بهمراه رایحه مشک هست...

همین انتخاب خوبیه ولی عطر گرمتری که من خیلی خوب میدونمش عطر سینما از برند ایو سن لورن هست گرم و شیرین و بیشتر پودری-وانیلی

با اینکه عطر خیلی تابع سن و سال شاید نباشه اما بنظرم سینما به نسبت عطر انتخابی شما برای خانمهای میانسال مناسبتر باشه

2. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون ولی منظورم این ادکلن بود.

4. 4 کاربر از amirfakhrian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shervin1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام کسی ازاین مدل عطر اطلاعاتی داره؟میخوام موادتشکیل دهندشو بدونم توایران هم این برند موجوده؟چون من یه اسپریشو ازخارج ازایران گرفتم تاحالا هم ندیدم تو مغازه ای باشه.

6. این کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوست گرامی کمپانی که عکسی از یکی از عطرهاش رو گذاشتید یک کمپانی ممنوعه در ایران هست
    اگر در موردش اطلاعاتی ندارید در ادامه مطلب کمی بیشتر توضیح داده شده البته توضیحات بیشتر به دلیل قوانین انجمن ممکن نیست
      محتوای مخفی: ادامه مطلب 

نماد خرگوش پلی بوی برگرفته از نشان این شرکت هستش عطرش هم جدا از اون نیست و بصورت قانونی در ایران ممنوعیت داره...
    .....
    بر مبنای تفکر مکتب پلی‌بوی‌ایسم، زنان حق دارند از جسم خود، به هر نحو که می‌خواهند، بدون عواقب آن، (حتی با داشتن همسر و فرزند)، استفاده کنند، و کسی هم حق اعتراض بر آنان نخواهد داشت، زیرا که محکوم به تحجر و عوام‌زدگی خواهد شد....
    این مجله که رتبه نخست را در تیراژ چاپ در امریکا و اروپا داراست، در بسیاری از کشورها اجازه فعالیت ندارد، کشورهایی اسلامی و غیر اسلامی، ولی غالبا شرقی، که حرمت خانواده در آن‌ها هنوز حفظ شده است، مانند هند، چین، تایلند و سنگاپور، و در اکثر کشورهای اسلامی داشتن آن جرم محسوب می‌شود.

اما در مورد عطر من نت هایی که شامل میشه رو با جستجو پیدا کردم ((ماشالله همه چی هم داره ))

لیمو، سیب، نعناع، برگ سبز، گل شاه پسند، یاسمن، بهارنارنج، زنبق، تخم گشنیز، سدر، مشک، دانه تونکا، چوب صندل سفید و کشمیر

(در سایتی که مشخصات این عطر بیان شده رایحه این عطر رو مشابه با دانهیل قهوه ای و آنلی بریو از دیزل دونسته)

8. 7 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست گرامی کمپانی که عکسی از یکی از عطرهاش رو گذاشتید یک کمپانی ممنوعه در ایران هست
    اگر در موردش اطلاعاتی ندارید در ادامه مطلب کمی بیشتر توضیح داده شده البته توضیحات بیشتر به دلیل قوانین انجمن ممکن نیست
      محتوای مخفی: ادامه مطلب 

نماد خرگوش پلی بوی برگرفته از نشان این شرکت هستش عطرش هم جدا از اون نیست و بصورت قانونی در ایران ممنوعیت داره...
    .....
    بر مبنای تفکر مکتب پلی‌بوی‌ایسم، زنان حق دارند از جسم خود، به هر نحو که می‌خواهند، بدون عواقب آن، (حتی با داشتن همسر و فرزند)، استفاده کنند، و کسی هم حق اعتراض بر آنان نخواهد داشت، زیرا که محکوم به تحجر و عوام‌زدگی خواهد شد....
    این مجله که رتبه نخست را در تیراژ چاپ در امریکا و اروپا داراست، در بسیاری از کشورها اجازه فعالیت ندارد، کشورهایی اسلامی و غیر اسلامی، ولی غالبا شرقی، که حرمت خانواده در آن‌ها هنوز حفظ شده است، مانند هند، چین، تایلند و سنگاپور، و در اکثر کشورهای اسلامی داشتن آن جرم محسوب می‌شود.

اما در مورد عطر من نت هایی که شامل میشه رو با جستجو پیدا کردم ((ماشالله همه چی هم داره ))

لیمو، سیب، نعناع، برگ سبز، گل شاه پسند، یاسمن، بهارنارنج، زنبق، تخم گشنیز، سدر، مشک، دانه تونکا، چوب صندل سفید و کشمیر

(در سایتی که مشخصات این عطر بیان شده رایحه این عطر رو مشابه با دانهیل قهوه ای و آنلی بریو از دیزل دونسته)
    بله بااین کمپانی آشنایی داشتم فقط خواستم مطمئن شم که توایران هست یانه ممنون ازپاسختون

10. این کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به نظرتون بین Ungaro pour L'Homme 3 و Lalique Pour Homme کدوم بهتره ؟
    کسی آشنایی نداره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام کسی ازاین مدل عطر اطلاعاتی داره؟میخوام موادتشکیل دهندشو بدونم توایران هم این برند موجوده؟چون من یه اسپریشو ازخارج ازایران گرفتم تاحالا هم ندیدم تو مغازه ای باشه.

راستی یادم رفت بپرسم ماندگاری وپخش بوی این عطرچطوره کسی میدونه ؟

13. این کاربر از shervin1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان

راستش من زیاد از مارک و گرم و سرد و شیرین و ترش سر در نمیارم ولی میخوام یه عطر بهم معرفی کنید با مشخصات زیر
    1.تو همه ی فصل ها قابل استفاده باشه
    2.موندگاریش خوب باشه
    3. راستش یه چیزی میخوام که هم پیش نامزدم بتونم بزنم هم تو مراسم ها

اگه هم یه عطر نیست که همه ی مشخصات رو داشته باشه لطفا چندین مورد رو اسم ببرید
    قیمت هم مهم نیست

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خودم قبلا کنزو ایر داشتم عالی بود

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان

راستش من زیاد از مارک و گرم و سرد و شیرین و ترش سر در نمیارم ولی میخوام یه عطر بهم معرفی کنید با مشخصات زیر
    1.تو همه ی فصل ها قابل استفاده باشه
    2.موندگاریش خوب باشه
    3. راستش یه چیزی میخوام که هم پیش نامزدم بتونم بزنم هم تو مراسم ها

اگه هم یه عطر نیست که همه ی مشخصات رو داشته باشه لطفا چندین مورد رو اسم ببرید
    قیمت هم مهم نیست

ممنون
    سلام اون کنزو که اسم بردید بنظر عطر خنکی میرسه عطرهای خنک یا گرم چهارفصل کاربرد ندارند
    باید دنبال عطر ملایم و شیرین یا ملایم و تلخ باشید ((از نظر من البته))
    ولی از طرف دیگه عطرهای ملایم (عموما) پخش بوی بالایی ندارند (برای مهمونی پخش بو معمولا ارجح هست)
    اما ماندگاری قابل قبولی دارند
    با توجه به این توضیحات:

لانویت از ایو سن لورن (نسخه تویلت)
    کارولینا هررا CH نسخه اصلی (نه اسپورت)
    پاکو رابان بلک ایکس اس
    دیاموند از جورجیو آرمانی
    (واقعا رایحه زیبایی داره)

پیشنهاد میشه، که البته اولی واقعا ایده ال هست از بیشتر جهات، سومی بیشتر مهمونی تر و چهارمی بیشتر مناسب دیدار دونفره هست

17. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •