الان 2 روزه سرعت من دوباره خوب شده. خداروشکر![]()
الان 2 روزه سرعت من دوباره خوب شده. خداروشکر![]()
داداشه گلم میفهمم چی میگی.تو این مملکت باید هر چیزیش به هم بیاد دیگه
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
کیفیت 1080p ارسال شد رفیق![]()
از من شب ها دقیقا از ساعت 1 به بعد سرعتم نصف میشه و حتی به زیر 100 میرسه اما تقریبا بعداز 2:30 سرعتم مثل روز که حدود 220 هست میشه !!
علتش چیه؟
مرسی داداشاینو امشب گذاشتم دانلود بشه
با تعریف شما حتما دیدن داره
هم اکنون :
نمیدونم چجوریه سرعت و پینگ تو شب واسه من بهتر از روزه !!!
علتش اينه كه ساعت شروع دانلود رايگان عده زيادي شروع به دانلود همزمان ميكنند كه سرعت بين شما به نسبت سرويس تقسيم ميشه. يعني اگه با ٢٥٦ داري ٦٠ ميكشي با ٥١٢ دو برابر ميكشي.
بعد از ساعت ٢ معمولا تعداد كاربران همزمان كاهش پيدا ميكنه و سرعت بالاتر ميره. نمودار هاي لينك ها و سرويس ها هم اين موضوع رو نشون ميده.
اقا اشک من رو دراوردین
یه هفتس سرعت نابوده (مرکز چمران)
همین الان دارم با 35 دانلود میکنم لینک مستقیم از سرور خودم.
512 دارم واقعا شما الان تو تهران سرعتتون چنده؟
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟
بستگی به منطقه داره . بگیر نگیر داره . اکثر جاها الان بده . سرعت روی همین 30-40 هست .
بسته به منطقه و تيپ استفاده كاربران دارد. ولي يك نكته مهم ديگر در مورد پارس وجود دارد. نوع سرويس شما هم خيلي مهم است. كاربر ١٢٨ با ٢٥٦ و ٥١٢ و ١٠٢٤ تاثير رويوميزان دانلود دارد.
پارس تنها شركتي در ايران است كه qos دارد و در زمان شلوغي مي تواند به هر سرويسي به تناسب عدد ان دانلود بدهد.
بقيه شركتها در زمان شلوغي به همه كاربرا يكسان پهناي باند ميرسد ولي در مورد پارس به كاربر ٥١٢ چهار برابر ١٢٨ ميرسد.
يعني اگر وضع اينقدر بد باشد كه ١٢٨ نتواند بيش از ١٦ كيلوبايت بر ثانيه بكشد كاربر ٥١٢ مي تواند ٦٤ كيلوبيت بر ثانيه بكشد.
براي همين واقعا بين ١٢٨ و ٢٥٦ و ٥١٢ و ١٠٢٤. فرق وجود دارد و تاثير گذار در دانلود شماست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)