تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1024 از 2199 اولاول ... 24524924974101410201021102210231024102510261027102810341074112415242024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,231 به 10,240 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یک سوال داشتم...
    من یک مودم جیبی میخوام ، آیا میتونم مستقیما برم خود شرکت مبین نت تو مطهری بگیرم یا باید حتما از نمایندگی ها بگیرم؟
    ممنون
    خیر ... باید از عوامل فروش تهیه کنید ... دفتر مرکزی فروش نداره ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قضیه مدرک برا سرعت های بالاتر از 128 همش کشکه مخصوصا تو اهواز
    از هر نمایندگی بپرسی مدرک میخواد یا نه میگه نه بابا مدرک کیلو چنده
    برای بار نخست بله و میتونن 2048 ام بهتون بدن اما درنهایت مدرکشون اگه تو سیستم ثبت نشه پورسانت بهشون تعلق نمیگیره ...

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم شما چه اصراری دارین که از این شرکت دفاع میکنید. پولهایی که به شما میدن که بیاین تو این تاپیک این خزعبلات رو به هم ببافین به و الله خوردن نداره.

شما شرکت شاتل رو مثال زدین. اما بذارین از پارس آنلاین بگم. من برادرم از پارس آنلاین استفاده میکنه (با تعرفه 1 مگ) شبانه سرعت بین 150 تا 200 و در بعضی مواقع بیشتره. نوسانش بسیار کمه. پینگ بسیار عالی، پشتیبانی فوق العاده ، شارژ اینترنتی تعرفه ها و ....

حتی ما اگه بخوایم با وایمکس ایرانسل مقایسه کنیم باز همین موارد وجود داره. بنظر من مبین نت فقط برای کلاهبرداری و دزدی تاسیس شده. از رنگ و لعاب تعرفه ها و قیمت های وسوسه کننده اون بخوبی این موضوع مشهوده.

آقای مبین نت دوستانه به شما میگم که بجای اینکه از شرکت های سرمایه دار و چپاول گر که توده مردم زیر چرخهای اونا له میشن دفاع کنید بیایید از مصرف کننده بیچاره حمایت کنید چون اگه امثال ما نباشیم شرکتی وجود نخواهد داشت و شما هم حقوقتان از جیب امثال بنده تامین میشود.
    همین شرکت پارس آنلاینی که شما میفرمائید 2-3 صفحه قبلم دوستی فرمودن سرعتش تو شهرشون که فک کنم اهواز باشه افتضاحه ... خیلی خوب میشه اگه به همه نوشته ها و مطالب توجه بشه و اینکه اگه یه نفر اومد تعریف کرد صدتای قبلی که گفتن سرویسش بدرو فاکتور بگیریم ... شما به نظر اونایی که گفتن شبم باهمون 120 یا حتی بعضیا با 300 با مبین نت دانلود میکنن توجه کردی ؟!

همون پارس آنلاین شمارو بازم مثال میزنم در استان مازندارن و سمنان سرعت شبانش بالای 50 نمیشه ...

4. این کاربر از مبین نت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب مبین نت ،
    من تعرفه 512 دارم و مودم رو بالا پشت بام بردم و هیچ گونه مانع و دیوار و .... روبروش نیست هر 5 تا چراغ سیگنالم هم روشنه ولی همچنان مشکل کم بودن سرعت دانلود دارم و کلا روی 65 ثابته مشکل از چیه ؟؟؟
    اگه تهران و کرج هستید مطلوبه ... قبلا هم گفتم در مناطقی که مشترک زیاد نباشه بین 90 تا 120 و مناطقی که شلوغه بین 60 تا 70 .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

آقا يه مشكل جديد با مبين نت كبير پيدا كردم . 25 مرداد ساعت 11 شب طرح ماهانه ام كه 4 گيگ هست رو شارژ كردم ولي توي قسمت Summary Usage Record ثبت نشد واسه همين مجبور بودم از قسمت Call History حجمم رو چك كنم . در حالي كه 3042 گيگ استفاده كرده بودم اتمام اعتبار زد و مجبور شدم يك گيگ الان شارژ كنم . الان تكليف اون 1 گيگ من چي ميشه ؟ فقط نگين زنگ بزن پشتيباني كه حوصله سه ساعت پشت خط موندن رو ندارم.
    يكي به من كمك كنه تا بهش بگم چطوري ميشه سرعت شبانه رو بهتر كرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

جوابت فقط اینه که زنگ بزن پشتیبانی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگه تهران و کرج هستید مطلوبه ... قبلا هم گفتم در مناطقی که مشترک زیاد نباشه بین 90 تا 120 و مناطقی که شلوغه بین 60 تا 70 .....
    لطف می کنید بگید کدوم منطقه مشترک زیاد نیست !!! که ما هم بریم همون جا از اینترنت استفاده کنیم بلکه چشم مون به جمال 120kb روشن بشه.

من حداقل 100 صفحه اخیر این تاپبک رو خواندم و مخصوصا صحبتم به این چند صفحه آخر که شما داری جواب میدی . کلا هیچ تغییر مثبتی توی سرویس مبین نت ایجاد نشده و جواباتون به ابن چند جمله محدود شده :
    - سرعت لیمیت شده
    - سیگنال دریافتی خوب نیست و جای مودم رو تغییر بدین
    - دلیل سرعت کم زیاد بودن مشترک تو منطقه است
    - ما کلا تو اهواز مشکل داریم.

9. 3 کاربر از tasmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

S-o-c-k-s

Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

S-o-c-k-s

Sent from my GALAXY S using Tapatalk 2
    ماه رمضون شب ها با برنامه Freegate سرعت دانلودم رو افزايش ميدادم ولي همش نوسان داشت بين 30 تا 120 , بعد از يه مدتي اون هم از كار افتاد . اما اين چيزي كه الان منظورم هست شايد خيلي ها امتحان كرده باشن ولي واسه من كه جواب ميده . چند تا فايل رو همزمان بزاريد دانلود شن مثلا از سرور مديافاير. اگه يه فايل رو فقط بزارم بين 10 تا 50 نوسان داره ولي وقتي دو سه تا ميزارم بين 60 تا 100 نوسان داره. بقيه سرور ها رو امتحان نكردم چون مديافاير به نظرم بهترين سرعت رو ميده و با vps هرچي فايل بخوام گير ميارم آپلود ميكنم روش وگرنه سرور سايت هايي مثل پي سي دان لود كه به زور 10 كيلوبايت ميدن.
    Last edited by seetherali; 27-08-2012 at 11:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جوابت فقط اینه که زنگ بزن پشتیبانی...
    حاضرم بيخيال يك گيگ بشم ولي چند ساعت پشت خط مبين نت نمونم كه اعصابم خورد بشه

13. این کاربر از seetherali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •