اینطوری که ایشون میگن توی E-care مقدار مصرفیشون رو زده 129 گیگ و واسه این مقدار گیر دادن.
البته اگه مثل مساله اشاره شده توی این تاپیک مصرف دوره های قبلیشون به تازگی چند برابر شده، اون موقع مربوط به اون مشکل میشه.........
اینطوری که ایشون میگن توی E-care مقدار مصرفیشون رو زده 129 گیگ و واسه این مقدار گیر دادن.
البته اگه مثل مساله اشاره شده توی این تاپیک مصرف دوره های قبلیشون به تازگی چند برابر شده، اون موقع مربوط به اون مشکل میشه.........
منم خودم چند وقت پیش بیشتر از 300 گیگ دانلود داشتم و مشکلی نبود.
والا این مسخره بازی ها مثل اینکه تازه شروع شده با همین چندبرار شدن یک شبه ترافیک های دوره ای از اواخر آذر هم شروع شده...
شما حتما چک کن که ترافیک های دوره های گذشته که مصرف کردی چندبرابر شده یا نه...
همین اس.ام.اس گیر دادن میزان مصرف واسه من که اومد چند روز بعد از همین زیاد شدن یک شبه ترافیک ها بود ولی با اینحال تا 150 گیگ واسه من اس.ام.اس نیومد و وقتی ترافیک مصرفیم یک شبه شد 250 گیگ واسم اس.ام.اس اومد.
واسه همین احتمال زیاد یا اینکه واسه شما هم مشکل افزایش ناگهانی ترافیک و چند برابر شدن ترافیک پیش اومده (کلا همون مشکل شمارشگر حجم که الان مشکل داره) و یا اینکه واسشون مثل یک سری ISP دیگه میزان این چند روزه ملاک بوده که یکهو کلی مثلا فشار اومده بهشون....
منظور من از مصرف چند روز این بوده که توی این 5-4 روز چیزی بیش از 80-75 گیگ مصرف کرده باشی...
Last edited by ase_pase; 16-01-2014 at 15:34.
احتمالش هست چون لینکها تورنت بوده دقیق نمیدونم
الان ترافیک دوره های گذشته رو چک کردم اونها درست بود و باقیمانده ترافیک رو هم زده 999 گیگ که قبلا این عدد میومد پایین بعد توی دوره جدید دوباره بر میگشت بالا حدود 1.2 ترا میشد اگه درصت یادم مونده باشه
حالا این دوره رو چک میکنم ببینم چی میشه
دوست عزیز توی همون قسمتی که گفام برو یک نمودار دایره ای زرد میاد میزنه چقدر از ترافیک مجاز باقیمانده .از اونجا ببین.
اگر میخای ببینی در ماه چقدره باید مصرف رو + باقیمانده کنی که میشه حدود همون 1200 تا 1300 گیگ برای 2 مگ..
Last edited by alimail3248; 16-01-2014 at 19:12.
اون پیام فقط به خاطر مشکل سیستم هست .باید حتما پیگیری کنه.
خدا کنه اینطوری باشه...ولی میگن که حجم های قبلی زیاد نشده واسشون ...
واسه همه زدن 1200 گیگ اما خب بالاخره وقتی حجم های مصرفی چند برابر شده ، اون مقداری که 1200 گیگ نشده بود رو بیش از حد حساب کردن...
باید تا روشن شدن این وضعیت یکمی محتاط عمل کرد تا وضعیت معلوم شه..
دوستان من امروز از صبح سرعتم به شدت پایین هست 2 مگابایت دارم سرعت دانلودم همش روی 50 هست امروز
کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
من کرج هستم
بچه ها کسی اینجا تاریخ دوره های قبلی اش جابه جا شده؟
احساس می کنم مال من همه ماه ها یک روز رفتن عقب ( مثلا قبلا دوره هام 10 ام شارژ تموم می شد الان تموم دوره هام رفته 9 ام + ماه های 31 روزه هم همینطور بجای یک روز 2 روز جا به جا شدن) برای کسی این حالت رخ داده؟![]()
واسه من مشکلی نیست. البته تهران هستم.
آنتنی که بهش وصل بودی عوض نشده ؟
واسه من میتونم بگم احتمالا تاریخ ها عوض شده اما دقیق که چی شده رو باید دقیق تر نگاه کنم و با تاریخ واریز وجه از سایت بانک مقایسه کنم.
باز چه خوابی دیدن واسه کاربرها.....
میگم شما مصرف این ماهت چقدر هست ؟ اگه امکانش هست تا آخر ماه هم حواست باشه که چقدر مصرف کردی که بفهمیم این خط مشی منصفانه واقعا منصفانه هست یا واسه دزدی منصفانه هست...
Last edited by ase_pase; 18-01-2014 at 02:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)