تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1024 از 1291 اولاول ... 245249249741014102010211022102310241025102610271028103410741124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,231 به 10,240 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

مقدار مشخص رو که سیستم برات میزنه در کنترل حساب گزینه گزارش مصرف از ترافیک مجاز رو بزن بهت میگه چقدر کل ترافیکته .در مورد ایمیل هم بله طبیعی است.در حال حاضر مشکل سیستمی وجود داره و برای 90 درصد مشترکین این مشکل به وجود اومده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینطوری که ایشون میگن توی E-care مقدار مصرفیشون رو زده 129 گیگ و واسه این مقدار گیر دادن.
    البته اگه مثل مساله اشاره شده توی این تاپیک مصرف دوره های قبلیشون به تازگی چند برابر شده، اون موقع مربوط به اون مشکل میشه.........

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

فکر میکنم یه 4 5 روزیش پشت سر هم بوده
    دو ماه پیش 300 گیگ دانلود داشتم ولی خبری نبود .
    براشون حجم در کل مهمه یا در روز هم مهمه در کل عددی داره که بدونیم در ماه حداکثر چقدر میشه دانلود کرد
    منم خودم چند وقت پیش بیشتر از 300 گیگ دانلود داشتم و مشکلی نبود.
    والا این مسخره بازی ها مثل اینکه تازه شروع شده با همین چندبرار شدن یک شبه ترافیک های دوره ای از اواخر آذر هم شروع شده...
    شما حتما چک کن که ترافیک های دوره های گذشته که مصرف کردی چندبرابر شده یا نه...
    همین اس.ام.اس گیر دادن میزان مصرف واسه من که اومد چند روز بعد از همین زیاد شدن یک شبه ترافیک ها بود ولی با اینحال تا 150 گیگ واسه من اس.ام.اس نیومد و وقتی ترافیک مصرفیم یک شبه شد 250 گیگ واسم اس.ام.اس اومد.
    واسه همین احتمال زیاد یا اینکه واسه شما هم مشکل افزایش ناگهانی ترافیک و چند برابر شدن ترافیک پیش اومده (کلا همون مشکل شمارشگر حجم که الان مشکل داره) و یا اینکه واسشون مثل یک سری ISP دیگه میزان این چند روزه ملاک بوده که یکهو کلی مثلا فشار اومده بهشون....

منظور من از مصرف چند روز این بوده که توی این 5-4 روز چیزی بیش از 80-75 گیگ مصرف کرده باشی...
    Last edited by ase_pase; 16-01-2014 at 15:34.

3. 2 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم خودم چند وقت پیش بیشتر از 300 گیگ دانلود داشتم و مشکلی نبود.
    والا این مسخره بازی ها مثل اینکه تازه شروع شده با همین چندبرار شدن یک شبه ترافیک های دوره ای از اواخر آذر هم شروع شده...
    شما حتما چک کن که ترافیک های دوره های گذشته که مصرف کردی چندبرابر شده یا نه...
    همین اس.ام.اس گیر دادن میزان مصرف واسه من که اومد چند روز بعد از همین زیاد شدن یک شبه ترافیک ها بود ولی با اینحال تا 150 گیگ واسه من اس.ام.اس نیومد و وقتی ترافیک مصرفیم یک شبه شد 250 گیگ واسم اس.ام.اس اومد.
    واسه همین احتمال زیاد یا اینکه واسه شما هم مشکل افزایش ناگهانی ترافیک و چند برابر شدن ترافیک پیش اومده (کلا همون مشکل شمارشگر حجم که الان مشکل داره) و یا اینکه واسشون مثل یک سری ISP دیگه میزان این چند روزه ملاک بوده که یکهو کلی مثلا فشار اومده بهشون....

منظور من از مصرف چند روز این بوده که توی این 5-4 روز چیزی بیش از 80-75 گیگ مصرف کرده باشی...
    احتمالش هست چون لینکها تورنت بوده دقیق نمیدونم
    الان ترافیک دوره های گذشته رو چک کردم اونها درست بود و باقیمانده ترافیک رو هم زده 999 گیگ که قبلا این عدد میومد پایین بعد توی دوره جدید دوباره بر میگشت بالا حدود 1.2 ترا میشد اگه درصت یادم مونده باشه
    حالا این دوره رو چک میکنم ببینم چی میشه

5. این کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در کل عددی داره که بدونیم در ماه حداکثر چقدر میشه دانلود کرد
    دوست عزیز توی همون قسمتی که گفام برو یک نمودار دایره ای زرد میاد میزنه چقدر از ترافیک مجاز باقیمانده .از اونجا ببین.
    اگر میخای ببینی در ماه چقدره باید مصرف رو + باقیمانده کنی که میشه حدود همون 1200 تا 1300 گیگ برای 2 مگ..
    Last edited by alimail3248; 16-01-2014 at 19:12.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینطوری که ایشون میگن توی E-care مقدار مصرفیشون رو زده 129 گیگ و واسه این مقدار گیر دادن.
    البته اگه مثل مساله اشاره شده توی این تاپیک مصرف دوره های قبلیشون به تازگی چند برابر شده، اون موقع مربوط به اون مشکل میشه.........
    اون پیام فقط به خاطر مشکل سیستم هست .باید حتما پیگیری کنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اون پیام فقط به خاطر مشکل سیستم هست .باید حتما پیگیری کنه.
    خدا کنه اینطوری باشه... ولی میگن که حجم های قبلی زیاد نشده واسشون ...
    واسه همه زدن 1200 گیگ اما خب بالاخره وقتی حجم های مصرفی چند برابر شده ، اون مقداری که 1200 گیگ نشده بود رو بیش از حد حساب کردن...
    باید تا روشن شدن این وضعیت یکمی محتاط عمل کرد تا وضعیت معلوم شه..

9. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی 128 نامحدودشو گرفته؟؟ پینگش چنده؟؟؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان من امروز از صبح سرعتم به شدت پایین هست 2 مگابایت دارم سرعت دانلودم همش روی 50 هست امروز
    کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
    من کرج هستم

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها کسی اینجا تاریخ دوره های قبلی اش جابه جا شده؟
    احساس می کنم مال من همه ماه ها یک روز رفتن عقب ( مثلا قبلا دوره هام 10 ام شارژ تموم می شد الان تموم دوره هام رفته 9 ام + ماه های 31 روزه هم همینطور بجای یک روز 2 روز جا به جا شدن) برای کسی این حالت رخ داده؟

13. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

دوستان من امروز از صبح سرعتم به شدت پایین هست 2 مگابایت دارم سرعت دانلودم همش روی 50 هست امروز
    کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
    من کرج هستم
    واسه من مشکلی نیست. البته تهران هستم.
    آنتنی که بهش وصل بودی عوض نشده ؟

بچه ها کسی اینجا تاریخ دوره های قبلی اش جابه جا شده؟
    احساس می کنم مال من همه ماه ها یک روز رفتن عقب ( مثلا قبلا دوره هام 10 ام شارژ تموم می شد الان تموم دوره هام رفته 9 ام + ماه های 31 روزه هم همینطور بجای یک روز 2 روز جا به جا شدن) برای کسی این حالت رخ داده؟

واسه من میتونم بگم احتمالا تاریخ ها عوض شده اما دقیق که چی شده رو باید دقیق تر نگاه کنم و با تاریخ واریز وجه از سایت بانک مقایسه کنم.
    باز چه خوابی دیدن واسه کاربرها.....

میگم شما مصرف این ماهت چقدر هست ؟ اگه امکانش هست تا آخر ماه هم حواست باشه که چقدر مصرف کردی که بفهمیم این خط مشی منصفانه واقعا منصفانه هست یا واسه دزدی منصفانه هست...
    Last edited by ase_pase; 18-01-2014 at 02:47.

15. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •