تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1024 از 1211 اولاول ... 245249249741014102010211022102310241025102610271028103410741124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,231 به 10,240 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به هر حال من ببینم می تونم یه مسابقه اسپم دهی سرعت( تایم ترایل) راه بندازم برای شما یا نه. فکر کنم مثل بازی نانکاتسو با توهو هر دوتاتون برنده بشید.

در ضمن علی جان من واقعا نمی دونم شما از کی شنیدید که با دادن 200 پست (منظورم همون اسپم بود) در عرض 2 روز می تونه درخواست فعالی بده به مدیر اون انجمن؟ باور کن کسی که فعال میشه به خاطر اینه که پست های مفیدی می ده به نظرم رمز موفقیت شما (چنانچه هدفتون از اومدن به فروم ترفیع مقام هست) اینه که پستی بدی که مطمئن باشی یه 2 نفر ازش تشکر می کنن. جای شما باشم میرم خدمت سربازی از اونجا بیرون نمیام می مونم و به فکر ترفیع می شم. در هر صورت مطمئنم برداشت اشتباهی داری از فروم و فلسفه اون اینجا این بچه ها به عشق گیم و بازی مورد علاقشون میان به عشق کمک کردن به دوستانشون و چشم به راه کمک و خدمات سایرین هستند. ولی شما جای خوبی رو برای ترفیع درجه و کسب شهرت و ... انتخاب نکردی این رو جدی می گم. در هر صورت خیالت راحت باشه بچه هایی که می بینی اینجا تایتل فعال دارن هیچ کدوم درخواست ندادن با فعالیت و خدمات صادقانه و افتخاریشون بوده. به هر شکل براتون آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم به جای موضع گیری در مقابل حرفام بیشتر راجه بهشون فکر کنی عزیز جان

من سر قولم هستم به زودی پچ رو عرضه می کنم. امیدوارم یه تغییری در خودتون بدید هم علی جان هم آقای msaadat با اسپم و پست الکی فقط خودتون رو پیش سایرین کم وجهه می کنید
    ممنون آرمین خان دیگه بادستای خودت مارو خاک کردی
    من فقط به خاطر اینکه یکی از دوستان گیر داده بود وگرفتن اطلاعات بیشتر درباره کاربران فعال وقت هوس جانو گرفتم وفقط پرسیدم که چطوری فعال بشم نه اینکه لطف کنید فعالم کنید راستی اینجا جای این حرفا نیس
    آرمین جان شما هم درست میگی من اشتباه کردم دیگه تکرار نمیشه
    تواین سایت 3بار ازهیولا 4بار از جناب آترکتیو ویه بارم از آرمین خان سلاخی شدم

2. 3 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

تواین سایت 3بار ازهیولا 4بار از جناب آترکتیو ویه بارم از آرمین خان سلاخی شدم
    سلاخی ؟؟؟
    برای چی مگه چیکار کردی علی جان؟؟؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

علی جان من قبول دارم که این جا جای نصیحت نیست و قبول دارم این حرف ها باید توی پیغام ها زده بشه ولی متاسفانه زیاده روی میشد و خیلی ها هم شاکی شده بودند. حدس می زدم که حرفام رو بذاری به حساب خاک کردن و ... ولی با این حال برام مهم هست که دوستانی مثل شما سعی کنن بیشتر مفید واقع بشند. اتفاقا ارزشمند ترین کاربر ها کسانی هستند که مینیمم پست کاربر فعال می شن و جایگاه خاصی پیدا می کنند. امیدوارم که از حرف هام ناراحت نشید مطمئن باشید برا بچه های این تاپیک اونقدر خودمونی و صمیمی هستند که نگرانی نیست که شما فکر کنید با این حرف های من شما کم وجهه می شید اتفاقا چیزی که شما رو کم وجهه می کنه و پیش سایرین زیر سوال می بره پست های بی ارزش هست. و من دقیقا به شما توصیه کردن این عادت رو ترک کنید مطمئن باشید در صورتی که این عادت رو کنار بگذارید به صورت قابل ملاحضه ای محبوب خواهید شد و تبدیل به یک کاراکتر خوب و مثبت می شید واقعا همه انتظار می کشن که شما پست بدید و اونها هم بشینن پست شما رو خوب مطالعه کنند. حسین عزیز هم به همین شیوه تونست جایگاه خاصی توی دل همه بچه های PES باز به دست بیاره. حالا دیگه همه عاشق حسین و پست های پر محتواش هستند.

در آخر اگه با حرفام موجب آزردگی دل شما شدم واقعا متاسفم می دونی که نمی خواستم این ها رو به زبون بیارم ولی خوب گفتم اونقدر این موضوع ادامه پیدا کرد که دیگه تصمیم گرفتم این موضوع رو بگم اگه هم توی تاپیک گفتم به این دلیل که خودتون ببینید که تعداد کسانی که قضاوت می کنن و تایید می کنن حرفم رو زیاد هستند و بدونید که حرف دل خیلی ها بود. البته بازم می گم من بیشتر دوست دارم بچه های باحال این انجمن همگی مثبت اندیش و فعال و بی حاشیه باشن. البته روی حرفم با آقای msaadat73 هم هست که خودشون هم می دونن که حداقل توی این تاپیک کم پست ... ندادن

برات آرزوی موفقیت می کنم

راستی یه خبر خوب هم بگم یک سوم تیم های بوندس لیگایی اسامیشون وارد شده از جمله بایرن شالکه لورکوزن هامبورگ وردربرمن و ...

خیلی زود آماده میشه پچ
    Last edited by Spaniuly; 01-03-2010 at 15:11.

5. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

آقا آرمین مگه من چی کار کردم؟؟؟
    چرا به جای (...) حرفتو پیغام خصوصی نمی کنی ها؟
    نه جداً حالا که خودمونیم تو پیغام خصوصی بگو اون (...) یعنی چی؟

داره خودمونی میشه Zharfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

2تا سوال دارم:
    1- دوستاني كه BAL رو با پست WF شروع كردند، اگه تيمي كه توش بازي مي كنن پست LWF يا RWF رو نداشته باشه، اون وقت تو پست RMF و LMF بكار گرفته ميشن يا تو پست هاي CF و SS ؟
    2- آيا درسته كه پست SS يا CF باشي تاپ اسپيدت بيشتره ولي پست WF اكسلريشن بيشتري داري؟ يا اين كه ربطي به پستت نداره و به صورت تصادفي مياد.چون من پستم SS و الان تاپ اسپيدم 86 ولي اكسلريشن و دريبل اسپيدم 77 هستند و احساس مي كنم كه بازيكنم تو حركت با توپ خيلي كنده.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

من که از همون اول AMF بودم چون اصلاً از حمله خوشم نمیاد...
    بعداً توی حمله هم بازی میکنم

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا آرمین مگه من چی کار کردم؟؟؟
    چرا به جای (...) حرفتو پیغام خصوصی نمی کنی ها؟
    نه جداً حالا که خودمونیم تو پیغام خصوصی بگو اون (...) یعنی چی؟
    سلاخی ؟؟؟
    برای چی مگه چیکار کردی علی جان؟؟؟
    شما چند سالتونه ؟
    پدر انجمن بازي رو درآورديد اسپم هاي ايشون ديگه از بس مشخصه آدم خندش مي گيره
    "تو تاپيك مس افكت گفته من اين بازي رو خونه دوستم ديدم خوب نبود اما بعدا خوب ميشه !!!"
    به مديريت رسما گزارش داده خواهد شد تا برخورد شديد انچام بشه
    ديگه اينطوريشو نديده بوديم
    اين با اون علي هوندا مسابقه ميده !!!

10. 4 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یک سوال داشتم. من تازه میخوام برای اولین بار جدیدترین پچ رو نصب کنم. از لینک زیر پچ 1.03 رو پیدا کردم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا میخوام بدونم همین پچ رو نصب کنم کافیه یا باید از اولین ورژن همه پج ها رو نصب کنم ؟
    Last edited by h_starboy; 01-03-2010 at 16:55.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

ممنون از شما آقای Ateractive
    من الان توی Master League با تیم اژاکس لمپارد رو خریدم ولی بعد از دو بازی مصدوم شد و نوشت تا بازی آخر یعنی همون اواخر 2014 مصدوم میمونه راهی نیست که بشه مدت مصدومیتش رو کم کرد!!!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما چند سالتونه ؟
    پدر انجمن بازي رو درآورديد اسپم هاي ايشون ديگه از بس مشخصه آدم خندش مي گيره
    "تو تاپيك مس افكت گفته من اين بازي رو خونه دوستم ديدم خوب نبود اما بعدا خوب ميشه !!!"
    به مديريت رسما گزارش داده خواهد شد تا برخورد شديد انچام بشه
    ديگه اينطوريشو نديده بوديم
    اين با اون علي هوندا مسابقه ميده !!!
    آقا گل گفتی. من هم همین صحبت رو داشتم
    جناب msaadat73 دو دفعه آرمین(krauser) جواب شما رو داده بود و شما رو نصیحت کرده بود. خواهشا به این ها توجه کنید:

به هر حال من ببینم می تونم یه مسابقه اسپم دهی سرعت( تایم ترایل) راه بندازم برای شما یا نه. فکر کنم مثل بازی نانکاتسو با توهو هر دوتاتون برنده بشید.

در ضمن علی جان من واقعا نمی دونم شما از کی شنیدید که با دادن 200 پست (منظورم همون اسپم بود) در عرض 2 روز می تونه درخواست فعالی بده به مدیر اون انجمن؟ باور کن کسی که فعال میشه به خاطر اینه که پست های مفیدی می ده به نظرم رمز موفقیت شما (چنانچه هدفتون از اومدن به فروم ترفیع مقام هست) اینه که پستی بدی که مطمئن باشی یه 2 نفر ازش تشکر می کنن. جای شما باشم میرم خدمت سربازی از اونجا بیرون نمیام می مونم و به فکر ترفیع می شم. در هر صورت مطمئنم برداشت اشتباهی داری از فروم و فلسفه اون اینجا این بچه ها به عشق گیم و بازی مورد علاقشون میان به عشق کمک کردن به دوستانشون و چشم به راه کمک و خدمات سایرین هستند. ولی شما جای خوبی رو برای ترفیع درجه و کسب شهرت و ... انتخاب نکردی این رو جدی می گم. در هر صورت خیالت راحت باشه بچه هایی که می بینی اینجا تایتل فعال دارن هیچ کدوم درخواست ندادن با فعالیت و خدمات صادقانه و افتخاریشون بوده. به هر شکل براتون آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم به جای موضع گیری در مقابل حرفام بیشتر راجه بهشون فکر کنی عزیز جان
    علی جان من قبول دارم که این جا جای نصیحت نیست و قبول دارم این حرف ها باید توی پیغام ها زده بشه ولی متاسفانه زیاده روی میشد و خیلی ها هم شاکی شده بودند. حدس می زدم که حرفام رو بذاری به حساب خاک کردن و ... ولی با این حال برام مهم هست که دوستانی مثل شما سعی کنن بیشتر مفید واقع بشند. اتفاقا ارزشمند ترین کاربر ها کسانی هستند که مینیمم پست کاربر فعال می شن و جایگاه خاصی پیدا می کنند. امیدوارم که از حرف هام ناراحت نشید مطمئن باشید برا بچه های این تاپیک اونقدر خودمونی و صمیمی هستند که نگرانی نیست که شما فکر کنید با این حرف های من شما کم وجهه می شید اتفاقا چیزی که شما رو کم وجهه می کنه و پیش سایرین زیر سوال می بره پست های بی ارزش هست. و من دقیقا به شما توصیه کردن این عادت رو ترک کنید مطمئن باشید در صورتی که این عادت رو کنار بگذارید به صورت قابل ملاحضه ای محبوب خواهید شد و تبدیل به یک کاراکتر خوب و مثبت می شید واقعا همه انتظار می کشن که شما پست بدید و اونها هم بشینن پست شما رو خوب مطالعه کنند. حسین عزیز هم به همین شیوه تونست جایگاه خاصی توی دل همه بچه های PES باز به دست بیاره. حالا دیگه همه عاشق حسین و پست های پر محتواش هستند.

در آخر اگه با حرفام موجب آزردگی دل شما شدم واقعا متاسفم می دونی که نمی خواستم این ها رو به زبون بیارم ولی خوب گفتم اونقدر این موضوع ادامه پیدا کرد که دیگه تصمیم گرفتم این موضوع رو بگم اگه هم توی تاپیک گفتم به این دلیل که خودتون ببینید که تعداد کسانی که قضاوت می کنن و تایید می کنن حرفم رو زیاد هستند و بدونید که حرف دل خیلی ها بود. البته بازم می گم من بیشتر دوست دارم بچه های باحال این انجمن همگی مثبت اندیش و فعال و بی حاشیه باشن. البته روی حرفم با آقای msaadat73 هم هست که خودشون هم می دونن که حداقل توی این تاپیک کم پست ... ندادن

14. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •